WhatsApp triki in skrivnosti, ki jih 90% uporabnikov ne ve

Z uporabo sistema za takojšnje sporočanje veliko uporabnikov ne pozna skrivnosti WhatsApp, ki bodo obravnavane v tem članku. Takšni triki bodo olajšali življenje lastniku pametnega telefona in jim omogočili komunikacijo s prijatelji in družino na naprednejši ravni. Mimogrede, treba je omeniti, da so skrivnosti WhatsApp na Androidu enake trikom na iOS-u, zato operacijski sistem telefona nima veliko razlik. Malo uporabnikov Watsapa pozna te trike, toda kmalu se bo bralcu tega članka pridružilo njihovo število.

Komuniciranje s pomočjo osebnega računalnika

Uporabniki niti ne vedo, da je mogoče klepetati s stacionarnim računalnikom ali prenosnikom. To daje več prednosti pred telefonom:
 • hitrejše izbiranje;
 • manj napak;
 • višja kakovost slike;
 • enostavnost uporabe.
 • Obstaja še en majhen plus, vendar bo opisan spodaj. Najprej morate ugotoviti, da uporabljate spletno različico in program za računalnik Vatsapa.


  Torej, na uradni strani messengerja, morate prenesti namizno različico WhatsApp in jo namestiti v računalnik. Po namestitvi se bo na zaslonu pojavila vrstica, ki jo boste morali skenirati s telefonom. Če želite to narediti, mora uporabnik odpreti aplikacijo WhatsApp, oditi v klepet, odpreti meni in izbrati WhatsApp Web. Po končanem skeniranju boste videli, da bo program prikazal vse klepete in stike, ki so bili prej v telefonu.
  S spletno različico lahkostorite enako, vendar uporabite ločen program, ki ga lahko kadar koli odprete z namizja. Torej veliko bolj priročno, kot da bi morali iti skozi brskalnik vsakič na mestu in iti od tam. Kljub temu je spletna različica na uradni spletni strani aplikacije, ki se nahaja na tem naslovu web.whatsapp.com.


  Spremljanje tujih vrstniških seznamov

  Če ima uporabnik nekaj prostega časa, dostop do telefona nekoga drugega in se ne boji odgovornosti za kršitev tajnosti korespondence, lahko za dostop do spletnega skrivnosti WhatsApp dostopite do Za to boste morali skenirati črtno kodo s telefonske aplikacije osebe, katere pogovore si želi uporabnik ogledati. To lahko storite s pomočjo zgornjih navodil. Sedaj bo uporabnik imel dostop do dopisov tretjih oseb, zato je treba opozoriti, da lahko taka dejanja povzročijo ne samo kazensko kazen, temveč tudi znatno poslabšajo odnose z osebo, katere skrivno življenje je bilo moteno. Vendar pa lahko zlahka izvedete za takšno sledenje z naslednjo skrivnostjo WhatsApp.

  Zaščita sledenja

  Če želite ugotoviti, ali uporabnik spremlja ali ne, pojdite na zavihek WhatsApp Web v telefonu in si oglejte vse povezane naprave. Če obstaja neznana naprava, se račun nadzira.
  Goljufijo lahko izračunate z Google Zemljevidi s klikom na poseben gumb. Ta funkcija vam omogoča, da poiščete spremljane naprave. Če želite onemogočiti nadzor naprave, kliknite ta zavihekna gumb "Zapri vse računalnike" in vse trenutne seje bodo končane.

  Blokiranje

  Toda pri tem še niso končane vse muhe in skrivnosti WhatsAppa. Sogovornika lahko blokirate tako, da izberete nastavitve posameznega klepeta in izberete »Blokiraj«. Uporabnik ne bo mogel ugotoviti, da je bil zaklenjen, dokler ne želi pisati.

  Tiskamo v različnih pisavah

  V Watsapu so na voljo štiri vrste pisav, ki jih lahko uporabite pri pisanju sporočil:
 • krepko;
 • poševno;
 • brisanje;
 • razvijalska pisava.
 • Če želite uporabiti eno od pisav, morate besedilo označiti s posebnim simbolom:
 • Krepko - na obeh straneh znak * (* besedilo *).
 • Ležeča je označena s podčrtajem (_text_).
 • Za okrnjeno pisavo je na tipkovnici potreben znak tilda (~ besedilo ~), ki je v črki "E", vendar je na voljo le pri preklopu na angleško postavitev in s pritiskom tipke za premik.
 • Pisava razvijalca je na voljo, če trikrat uporabite oznako "(` `` ``), ki se nanaša na vrnjeno kotacijo. Prav tako je v črki "E", če preklopite na angleško postavitev in ne držite izmene.
 • Pomembni stiki na začetnem zaslonu

  Ustvarite lahko ikone stikov, ki jih uporabnik pogosto komunicira na namizju. To storite tako, da v meniju za klepet osebe izberete »Dodaj bližnjico«. Mimogrede, ta trik je možen samo na napravi Android.

  Nevidni način

  Uporabniki socialnega omrežja VKontakte že dolgo poznajo način, ki je bil na voljo celo na uradnem omrežjustranko Politika "VC" se je spremenila, vendar so mnogi kurirji svojim možnostim dodali možnost skrivanja dejavnosti.
  Kako to storiti? Skrivnost WhatsApp je preprosta: pojdite na nastavitve, izberite meni "Zasebnost" in konfigurirajte tiste, ki lahko vidijo stanje in čas zadnje dejavnosti v aplikaciji. Tukaj lahko onemogočite obvestila za branje sporočil. Mimogrede, če konfigurirate zasebnost, bodo tudi dejavnosti drugih uporabnikov skrite.

  Spreminjanje številke

  Če želite shraniti vse podatke o aplikaciji po spremembi številke, morate iti do nastavitev aplikacije in tam izberite "Spremeni številko". Uporabnik bo moral vnesti svojo staro in novo številko ter kodo iz aplikacije, ki bo prišla prek SMS na trenutni telefon.

  Informacije o sporočilih

  Priročna značilnost Watsapa je, da si lahko ogledate čas, ko je sogovornik prebral sporočilo. To storite tako, da kliknete na želeno sporočilo in v meniju, ki se pojavi, izberete element "Informacije", to pa lahko storite tudi v skupinskem klepetu, kjer bodo informacije širše, saj bodo tukaj prikazani ljudje, ki berejo sporočilo.

  Obnovitev oddaljenega klepeta

  Če je korespondenca pomotoma izbrisana, ne morete skrbeti, ker jo je mogoče zlahka obnoviti. Vendar pa obstaja določen odtenek. Uporabnik mora imeti omogočeno funkcijo varnostnega kopiranja podatkov.
  Če ga želite vklopiti, morate iti v Nastavitve - Klepeti - Varnostno kopiranje podatkov. Tu lahko izberete WhatsApp za kopiranje sporočil dnevno,tedensko in mesečno. Varnostno kopiranje bo mogoče samo, če bo telefon vklopljen. Ta zavihek obnavlja tudi varnostne kopije podatkov. In to je daleč od vseh WhatsApp trikov in skrivnosti.

  Onemogočanje pomnilnika v telefonu

  Vse slike, ki jih uporabnik prejme v WatSap, so shranjene v pametnem telefonu. To ni zelo priročno, saj lahko dostop do njih doseže kdorkoli in zavzamejo pomembno mesto v spominu telefona. Za iOS, preprosto pojdite na nastavitve - klepete in onemogočite funkcijo »Shrani medije«. Po tem se prenos slik in videoposnetkov na pametni telefon ustavi. Tukaj je skrivnost WhatsApp in stunt na Androidu.

  Chat messenger

  WhatsApp ima odličen način za pošiljanje klepetov po pošti. To storite tako, da odprete nastavitve za klepet in tam izberete »E-pošta«. Po določitvi naslova pošte je treba samo počakati, ko pride želeni klepet. To je še ena točka v WhatsApp skrivnostih.

  Shranjevanje prometa

  Druga koristna funkcija in skrivnost WhatsApp, ki je mnogi ne vedo, je zmožnost shranjevanja prenesene vsebine. V nastavitvah, morate iti na kartico Podatki in izberite del tam, ko uporabnik želi, da medijske datoteke ne zasedajo notranji pomnilnik telefona. To storite tako, da ugotovite, da lahko nalagatesamo potrebne datoteke pri povezovanju v mobilno omrežje ali Wi-Fi.

  Zvočne komunikacije

  Predstavljajmo si, da je uporabnik zaposlen pri kuhanju, in se nujno odzove na sporočilo prijatelja ali šefa. Pomagata Siri glasovni pomočnik (iOS) in Google Assistant. Če želite, da vaš pomočnik pošilja sporočila, morate povedati »Pozdravljeni, Siri« ali »V redu, Google« in nato izgovoriti frazo, kot je »Pošlji Vitas Vitali«. Ob diktiranju sporočila boste lahko v nekaj trenutkih nadzorovali, da bo odletela v besedilni različici. Zelo udobno, kajne?

  Post post na post

  Pogosto v skupinskih klepetih pošljejo pomembne informacije, toda tudi pošljemo neumnost. Če želite hitro doseči želeno sporočilo, ga morate najprej izbrati. Na iPhone-u se to izvede z dvojnim dotikom in na Androidu - snapping SMS. Nato v meniju, ki se prikaže, morate izbrati zvezdico in sporočilo bo označeno kot pomembno. Najdete ga kasneje, tako da odprete meni za klepet in izberete »Označena sporočila«. Navedeni niz zvitkov ni popoln pregled vseh skrivnosti WhatsApp, za katere mnogi ne vedo. V članku so opisane najpomembnejše funkcije, ki lahko zelo poenostavijo življenje uporabnika. Uporabite skrivnosti in trike WhatsApp in uživajte v pogovoru!

  Sorodne publikacije