Dead Space 3 Awakened: mimo, opis igre, nasveti

Nekoč je prvi del projekta Dead Space naredil pravo ogorčenje. Veliko igralcev še vedno navdušeno opozarja na sci-fi igro. Zahvaljujoč uspehu, ki ga je prvi del prinesel razvijalcem, so se odločili, da izpustijo drugo in pozneje tretje poglavje. Torej je bil leta 2013 sproščen projekt Dead Space 3.

O igri

Tretji del je še vedno strelec iz znanstvene fantastike tretje osebe. Razvijalci niso pozabili na glavni okus projekta - Survival Horror. Tretje poglavje je bilo pričakovano, saj je bilo prvotno napovedano o vesoljski trilogiji. Dead Space 3 je spremenil igro. Glavni protagonist lahko sedi in se skrije za zavetiščem. Poleg tega so se poleg zlonamernih nekromorfov pojavili tudi vojaki cerkve Unitology. Razvijalci so izdelali nove znake in preuredili pojav nekromorfov. Spremembe so se dotaknile stroja. Zdaj je enostavno ustvariti orožje, strelivo in strelivo. Poleg risb za izdelavo pištol in avtomatov lahko igralec uporablja tudi svojo domišljijo. Po izdelavi orožja lahko izboljšate modifikatorje.


Glavna inovacija

Toda glavna sprememba, ki se je dotaknila tako glavne glave kot dodatka Dead Space 3: Awakened - je način co-op za dva igralca. V glavnem lahko prijatelji preučujejo zgodbo Isaaca in Johna Carverja. Igranje zadruge se bistveno razlikuje od enojnega prehoda. Razvijalci so se osredotočili na interakcijo igralcev. Zdaj lahko vzgajate ranjenega prijatelja, delitenajdbe, itd. Spremeni se malo in zaplet tretjega poglavja, odvisno od načina prehoda.

Dodatek

Dead Space 3: Prebudili so se igralci mesec dni po tem, ko je bil glavni del izpuščen. Ta dodatek je nadaljevanje zgodovine. Izšla je na PC, Xbox 360 in PS3. Domnevajo, da je DLC postal svetel predstavnik klasičnih grozljivk. Poleg tega so se v aplikaciji razvijalci odločili, da ne bodo prestrašili nepričakovanih utripov ali gorijočo glasbo, osredotočili so se na nadrealistične podobe in splošno vzdušje. Med prehodom mrtvega prostora 3: prebujeni junak čaka, da ne premaga teme, ampak zmago zla.


Plot

Tretja igra se konča z dejstvom, da se pred igralcem pojavi črn zaslon, ki ga spremlja nekoliko oddaljeni Isaacov glas, ki še enkrat premaga paket necromorfov. In vse je nekako dvoumno za junaka. Zdi se, da se prerokba ni uresničila, kot da je bil Izak živ iz celotne situacije, ki se je zgodila. Prehajanje mrtvega prostora 3: Prebuje se začne z dejstvom, da sta tako Izak kot Janez preživela katastrofo. Poskušajo zapustiti prekleti planet iz ledu. Ampak to ni tako enostavno. Zato, mnogi, ki so že opravili DLC, svetujejo in tukaj, da uporabite način sodelovanja: to ni grozno, in malo lažje. Razlike dopolniti od glavnega dela je, da so se razvijalci odločili, da potisnite glavni lik z pošasti veliko manj pogosto. Toda zato čas čakanja na napad ugasne še bolj. Igra se pripravlja za vsako srečanje zpošasti z okraski, glasbo in splošno vzdušje. Vse to je podprto s halucinacijami, ki jih ni mogoče vedno razlikovati od resničnosti.
Tudi na Youtube kanalu "The Moneybooker", ki prehaja Dead Space 3: Prebujen izgleda grozno. Tukaj si lahko ogledate, kako se razvijalci nenadoma spomnijo unitologov, ki so vstopili v igro. In če se je v glavnem izkazalo, da so navadni teroristi, potem so bili v njihovem dopolnilnem prikazani pravi fanatiki. Tu vidimo, kako pohabljajo svoja telesa, izvajajo nečloveške obrede in zasedajo vesoljska plovila glavnih likov. Tam se bodo morali soočiti z norcem in njihovim voditeljem.

Prenos DLC

Kot je bilo že omenjeno, je vloga sestavljena iz treh poglavij. Čas prehoda Dead Space 3: Prebujen je bil zelo kratek - približno 2 uri. Kljub temu pa je vredno pozornosti, saj bodo ti par ur najslabše v virtualnem življenju igralca. Prvo poglavje "Requiema" se začne z uvodnim videom. John mora iti v jamo, najti dvigalo. Po naslednjem valjčku se moramo obrniti na desno in se odpraviti do plovila z orožjem. Tukaj lahko izboljšate puške, zamenjate obleko in se pripravite na odlične bitke. Zavijte levo in se srečajte na poti Nortona in nekromorfov. Po tem, ko ste jih premagali, lahko nadaljujete svojo pot, medtem ko se borite z halucinacijami in pošasti. Na poti do soteske morate premagati dva velika nekromorfa. Da bi to naredili, je dovolj, da se izognejo njihovim napadom in ustrelijo udove. V jami boste imeli možnost vrniti selevo ali desno. Tako lahko greste na izhod ali v prostore s potrebščinami.
Po mestu, kjer se nahaja strojno orodje, se Isaac in John nahajata s črvi, ki jih lahko zapre staz. Pri dvigalu so junaki opazili leteče ladje. Morate zaviti levo, pojdite naravnost po stopnicah in sledite hodnikom. John čaka na Izakovi ladji. Na koncu poglavja kliknite na gumb na levi strani vrat. V razdelku "Neveljavna" igralec pade v običajno situacijo: potuje z ladjo, uniči sovražnike in odpre vrata. Nobena zapletena uganka na tej poti se ne zgodi, ker je vse znano že za glavno serijo igre. Na koncu boste morali ustreliti Obelisk, a se izogniti obsedenim. V tretjem delu se morate srečati z Carverjem. Na poti se bomo morali spopadati z resničnimi pošasti in halucinacijami. Po usmrtitvi klonov je John Isaac udaril v drug svet. Tukaj mora uničiti preroka. Ustreli na žarečo obelisk in ko šef na kolenih ustreli. Na koncu odseka morate priti do reaktorja na dvigalu. Po preklopu na levo in povezavo plošče. Zaradi zastoja izberemo žoge in jih vrnemo v središče. Z natančnim zadetkom bodo platforme prikazane iz različnih kotov prostora. Morate jih uničiti. Po uspešnem prehodu na to lokacijo lahko zaženete do izhoda. Aplikacija se konča s končnim valjčkom.

Značilnosti

Prehod mrtvega prostora 3: Prebujen v kompleksnem načinu ni praktično drugačen od običajnega. Na poti Izaka najdemomočnejši liki. Morate se z njimi boriti dlje. Šefi postajajo tudi močnejši, zato je najbolje, da takoj izboljšate orožje in da ste pripravljeni na napad.

Mnogi igralci so tudi vprašali, kako naj sprožijo Dead Space 3: Awakened. Če imate licenčno različico tretjega poglavja, potem ni nič zapletenega. Moraš kupiti DLC in namestiti. Preprosto ga je mogoče upravljati brez napak in odhodov. Če želite predvajati piratsko različico dodatka, morate skrbno iskati datoteko brez virusov in napak. Običajno pri tem paketu obstaja spremni dokument, ki opisuje pravila za namestitev zlomljene igre.

Ocene in mnenja

Verjetno je najbolj prijetno, da so glavni liki še vedno preživeli po končnih dogodkih glavnega dela. Zato so igralci zabavali veselo, čeprav so mnogi mislili, da je to precej predvidljivo. Še ena dobra novica je bila, da razvijalci niso zavajali o strašnih prizorih in grozljivem vzdušju dodatka. In če je večina podobna akcijski igri, potem je še veliko strašnih trenutkov. Ampak na slabosti je mogoče pripisati vzorec vsega, kar je v igri in v tem DLC. Nič novega za razvijalce ni mogel priti do, zato, vse dolgo uporabljene tehnike in horror mehanike, ne oklevajte, uvedene v novem projektu. Kaj naredi igro grozljivo? Jasno je, da je bil glavni čip celotne serije iger tema. Ni bilo brez ostrih skokov iz roga in iskrenih zvokov. Pregreva takšno atmosfero halucinacij in seveda groznoglavni antagonist, preganja glavnega junaka in vedno. Tisti, ki ljubijo ta žanr in se z njim spoznavajo, ne bo tako prestrašeno, kot če bi novinec igral igro, ki se nikoli ni igrala Survival Horror. In to je verjetno glavna pomanjkljivost projekta. V nasprotnem primeru je bilo veliko igralcev nezadovoljnih s porabo 10 $ na uro, ki je igrala igro. Natančno, uspešno ali neuspešno DLC ni bilo enostavno. Tukaj so misli razdeljene in na to temo je mogoče v nedogled trditi.

Sorodne publikacije