Kako naj počutim predpomnilnik v telefonu? Algoritem dejanj

Kaj pomeni brisanje predpomnilnika v telefonu? To vprašanje pogosto postavljajo uporabniki pametnih telefonov. Vsaka aplikacija je konfigurirana tako, da zmanjša obremenitev operacijskega sistema in tako hitro deluje. To naredite tako, da na pomnilniško kartico namestite nekaj datotek. Potrebujete redno brisanje predpomnilnika? Osebna zadeva. Vendar pa je treba razumeti, da lahko naprava pri polnjenju skladišča deluje z zrušitvami. Tudi pri namestitvi novih programov pomnilnik morda ne bo dovolj. V nekaterih telefonih je proizvajalec že zagotovil način za brisanje predpomnilnika v nastavitvah. Vendar pa obstajajo takšni modeli, v katerih se ne bo hitro zgodilo. Poglejmo si več načinov.

Splošno priporočilo

Kako počistiti predpomnilnik na telefonu prek nastavitvenega menija? Da bi pospešili delovanje naprave, morate izbrisati datoteke mobilnih brskalnikov. Uporabnik mora v glavnem meniju dostopati do razdelka WAP. Element »Nastavitve« najde, da aktivira ukaz »Počisti predpomnilnik«. Po tem priporočamo, da se vrnete nazaj in izberete vrstico Brisanje piškotkov, ki lahko tudi upočasni uspešnost pripomočka.


Opera

Kako počistiti predpomnilnik v telefonu, če je nameščena četrta ali peta različica brskalnika Opera? Za ta postopek morate vnesti nastavitve. Nato kliknite zavihek Nastavitve zasebnosti. Izberite Izbriši zgodovino in Izbriši piškotke. Če imate v telefonu nameščen Opera Mini, morate uporabiti drugometodo. Na kartici Orodja pojdite na Možnosti. Najde ukaz »Počisti piškotke« in ga aktivira. Po dokončanju ponovno zaženite stroj.

HTC Sensation

Kako očistiti predpomnilnik na HTC Sensation? Metode, opisane zgoraj za ta model, niso primerne. Uporabnik mora izvesti naslednji algoritem delovanja. Pojdite v meni prek glavnega zaslona. V njej izberite zavihek »Pomnilnik«. Po tem se bo pojavil seznam, v katerem bo postavka "Notranji pomnilnik". Tukaj aktivirajte povezavo "Prosti prostor". Nato bo uporabniku predstavljen seznam aplikacij, kjer je potrebno počistiti predpomnilnik. Naredite izbiro, potrdite s tipko "Naprej". Sistem nato izvede programirani program.

Google Play

Trenutno večina lastnikov pametnih telefonov pogosto uporablja Google Play. Iz tega razloga morate vedeti, kako počistiti predpomnilnik ne samo programa, temveč tudi upravitelja prenosov. Ta dejanja se pojavijo v nastavitvenem meniju. Odpre se postavka »Dodatki« in izbere zavihek »Upravljanje aplikacij«. Če želite prikazati vse programe, nameščene v telefonu, mora uporabnik klikniti gumb »Vse«. Na seznamu, ki se odpre, izberite kljukico pred Googlom Play in aktivirajte ukaze: prva je "Zbriši podatke", druga pa "Izbriši predpomnilnik". Ta algoritem se uporablja tudi za čiščenje upravitelja prenosov datotek.


Kako očistiti predpomnilnik z uporabo orodja Clean Master?

Za čiščenje predpomnilnika napredni uporabniki priporočajo uporabo mobilne različice priljubljenega programa CCleaner.Aplikacija Clean Master ima široko paleto možnosti. Poleg brisanja pomnilnika lahko zaprete vse programe, ki se izvajajo v ozadju, nadzirate polnjenje baterije itd. Kako delati s programom?
 • Namestitev na pametni telefon.
 • Zaženite pripomoček.
 • Prijavite se v postavko "Smeti".
 • Aktivirajte ukaz "Počisti".
 • Počisti predpomnilnik - program za brisanje predpomnilnika

  Kako počistiti predpomnilnik v telefonu s funkcijo Clear Cache?
 • Prenesite aplikacijo na napravo.
 • Odprite program.
 • Za hitro čiščenje izberite "Vse".
 • Potrdite dejanje.
 • Če je potrebno predpomnilnik počistiti samo v več aplikacijah, namesto ukaz "Vsi" kliknite gumb "Predpomnilnik". Na seznamu, ki se prikaže na zaslonu, izberite določene programe in aktivirajte gumb "Počisti". Počisti predpomnilnik ponuja samodejno možnost - "Samodejno čiščenje". Omogoča vam programiranje časovnega intervala, skozi katerega bo naprava počistila predpomnilnik brez sodelovanja uporabnika.

  Sorodne publikacije