Največji predpomnilnik Aliexpress: kako ga dobiti, pregledi

Sodobni uporabniki interneta se že dolgo ne naučijo kupovati vseh vrst blaga, ne da bi zapustili dom, temveč da čim več prihranijo na tem denarju. Pogosto so ljudje zainteresirani za vprašanje, katere od največjih keybacks od "Alyexpress" - eden od vodilnih spletnih trgovin. Izkušeni kupci sploh ne potrebujejo nobenih namigov, saj so že razvili sheme za prihranke pri stroških, za začetnike pa ni vedno lahko. Hitro obravnava, kako kupiti "Alyxpress" s predpomnilnikom in da je na splošno čudna beseda, bo ta članek pomagal.
Keshbeki

Keshbek se imenuje vračilo določenega dela zneska, plačanega za blago. Ta denar se plačuje za posebne storitve, ki neposredno sodelujejo s priljubljenimi spletnimi trgovinami ali storitvami, s čimer pridobivajo dodatne prihodke od privabljanja novih kupcev. Vprašanje, kako kupiti "Alyxpress" s predpomnilnikom, je aktualno in dovolj hitro za reševanje. Da bi lahko kupili in dobili denar nazaj na račun, je dovolj, da izvedete dva preprosta koraka:
 • opravite hitro registracijo na spletni strani (najboljše storitve so navedene spodaj). Tam bo uporabnik lahko spremljal vse svoje lastne prihodke, pa tudi umaknil prejeti denar.
 • Namestite razširitev v delovni brskalnik. Ta dodatek je nujno potreben, saj pomaga poenostaviti postopek vračanja sredstev in kaže, koliko se uporabnik vrne na račun.
 • Kako pridobiti predpomnilnik"Alyexpress"

  Pravzaprav je vračilo denarja iz priljubljene spletne trgovine modernosti že težko. Mnogi uporabniki, redno naročanje blaga prek interneta, ne vedo, kako priti "Alyxpress" kacheb, tako da porabijo svoj denar zaman, čeprav v tem času bi lahko shranite precej velik znesek.  Kot tudi s posebnimi storitvami, kašbek ne bo mogel priti, zato morate najti najbolj primerne za njih in se seznaniti z njim. Spodaj je nekaj najboljših strani, kjer lahko dobite največji predpomnilnik Alesex. So zelo priljubljeni že dolgo časa, čeprav nekateri še vedno ne vedo za njihov obstoj. Da bi razumeli, kateri predpomnilnik je boljši za "Alyxpress", je vredno razmisliti o vseh spodnjih možnostih in primerjati najvišje odstotke, ki jih je mogoče vrniti na račun z različnih mest.

  LetyShops

  Ta storitev je vedno na prvem mestu, saj je uspela dovolj hitro pridobiti več kot 2 milijona strank. S to spletno stranjo veliko uporabnikov dnevno kupuje v precejšnjem znesku, kar je dobra prednost za sam urad.
  Denarni donos ("cashback") iz "Alyexpress" v tem primeru doseže 5%, v drugih trgovinah - od 3 do 7%. Zanesljiva in kakovostna storitev ponuja široko paleto povezanih trgovin, vendar uporabniki še vedno raje »Alyexpress«. Glavne prednosti so uporabniku prijazen vmesnik in prijazna ekipa, zato je delo s to pisarno prijazno vsakomur.kupca. Registracija traja le 3-4 minute, po kateri bo stranka takoj poučila o uporabi storitve in mu podarila premijski račun za en teden, ki stabilno povečuje velikost kebaba za 30%. Iz tega sledi, da je največji predpomnilnik aliexpress na tej strani 65% za vsak kupljen izdelek.

  Dronk

  Ta storitev se od drugih razlikuje po tem, da ima precej zanimivo politiko poljubljanja. To je, da pri nakupu do 10 $, se bodo sredstva vrnila na 85%, od $ 10 do $ 99 - 55%, od $ 200 do $ 999 - 75%, in pri nakupu več kot 1.000 $ - spet 85%. S takšnim razporedom je za začetnike težko ugotoviti, katere kege je boljše za Alyexpress, vendar lahko sčasoma ustvarite idealno postavitev za sebe. Poleg tega ima storitev še eno prednost: pri namestitvi programa za brskalnik lahko uporabnik dobi dodaten predpomnilnik. Ko nameščate program, program samodejno obvešča o teh storitvah in stranka lahko zagotovi njegovo zanimanje.

  Epn

  Še ena priljubljena storitev v Rusiji, največji kiosk "Alyexpress", ki je 7%. Treba je opozoriti, da nima nobenih razlik, ampak zlahka privlači nove stranke s svojo zanesljivostjo in integriteto. Kot v prejšnji različici je tudi brskalnik, ki uporabniku omogoča bistveno poenostavitev postopka za pridobitev ključa. Poleg tega povratne informacije od novincev pogosto navajajo, da vmesniki niso vedno logični, čeprav se lahko z njimi hitro navadijo. Zaradi teh ugodnosti v pisarni in vsakodnevno pridobivanje novih strankzaslužiti veliko denarja za njih.

  Cahs4Brands

  S to storitvijo lahko dobite dvojni predpomnilnik. "Alyexpress" je daleč od zadnjega mesta na seznamu trgovin, ki so na voljo v bazi virov. Konec koncev je to eno prvih mest tega tipa na svetovnem trgu.
  Z izpolnitvijo več preprostih nalog od ustvarjalcev, lahko stranka dobi dvojni kachechke. "Alyexpress" - trgovina, vrnitev iz katere je od 10 do 15 odstotkov. Praviloma jasen odstotek ni nastavljen, zato lahko uporabnik upa le, da bo kar najbolj padel.

  AliBonus

  Storitev je najmlajša, vendar ne manj obetavna v primerjavi s prejšnjimi različicami. Namenjen je za nakupe s spletnega mesta "Alyxpress", zato ni na voljo drugih internetnih trgovin v njegovi bazi. Minimalistična zasnova spletnega mesta in poudarek na namestitvi programa za brskalnik ne pritegnejo vedno strankam, čeprav se tu lahko zavedamo tudi prednosti, da na glavni strani storitve ni nepotrebnih podrobnosti.
  Odstotek donosa se giblje od 7 do 10. Prav tako je vredno omeniti, da je pridobivanje predpomnilnika možno brez namestitve programa, vendar ponavadi olajša delo, tako da ga večina uporabnikov prenese in prilagodi.

  AliKopi

  Najnovejša v tej bonitetni storitvi, ki je bila lansirana leta 2016, izdaja keygen. "Alyexpress" 30-odstotni donos za nakup po ceni 8 $ vam v celoti omogoča, da dobite. Če opravite nakup za več kot 8 $, potem bo keygen 11odstotkov Tak čuden sistem, seveda, je sprejemljiv za vse, vendar so ustvarjalci storitev obljubili, da bodo kmalu povečali blagajno za izboljšanje dobička ne samo za sebe, ampak tudi za stranke. Glavna prednost, ki jo je mogoče izpostaviti v tem trenutku, je skoraj takojšnje prejemanje vrnjenih sredstev. Značilno je, da blagajna prihaja na račun kupca v samo nekaj mesecih, vendar se v isti storitvi vse opravi veliko hitreje - dobesedno v enem do dveh tednih.

  Povratne informacije uporabnikov o predpomnilnikih

  Izkušeni kupci, ki že dolgo poznajo spletno trgovino Alyxpress, lahko izrazijo svoje mnenje o denarnih tokovih, pridobljenih pri nakupu blaga. Seveda je dobivanje določenega odstotka porabljenega denarja vedno lepo, in več tega odstotka, še posebej priljubljenosti storitve. O vseh zgoraj navedenih lokacijah uporabniki pustijo le pozitivne komentarje, bistvo katerih je eno: hitre operacije prenosa denarja in kakovostno delo službe za podporo. Dejansko, brez pomoči strokovnjakov, je mogoče, ne vsi ljudje razumeti kieschkek, zato mora vsako mesto nujno zagotoviti svetovalci. Hitro odgovorijo na vsa vprašanja, ki so zanimiva za stranke, in priporočajo, kakšno blago bi bilo bolje kupiti, da bi prihranili več denarja.
  Kljub dejstvu, da novinci ne vedo veliko o obstoju in pomenu kešev, jih je veliko zainteresiranih, kako jih je mogoče rešiti. Treba je omeniti, da včasih celo na spletni strani "Alyexpress" lahko vidite povezave do člankov o storitvah,ki vrnejo odstotek nakupov.

  Sorodne publikacije