Fallout New Vegas, "Plačevanje za račune": posredovanje misije

Vse odločitve in dejanja glavnega lika v svetu Fallouta vplivajo na igro in odnos do nje. Zato obstaja več možnosti za razvoj parcele. Možnost obračunavanja Fallout New Vegas računa je neobvezna in jo lahko dobite na lokaciji "Mohawk Outpost". Opravljanje je priporočljivo v procesu prehajanja glavne ploskve, saj pot ni blizu.

Fallout New Vegas, "plačevanje računov": mimo

Ob obisku Mojave je treba pogledati v vojašnice, poiskati lik po imenu Kess. Da bo naloga postala dostopna, mora junak prepričati dekle, da zapusti svojo prikolico in predlaga, da postane njegov spremljevalec. V Fallout New Vegasu lahko to dosežete na tri načine:


 • Znaku plačajte 750 kap.
 • Crash Kess v alkoholnem tekmovanju.
 • Uporabite sposobnost "obsodbe", če je dovolj črpana.
 • Zato katera od predlaganih metod vodi k dejstvu, da Kess postane partner. Potem bo dekle vprašalo, kaj se je zgodilo z njenimi prikolicami. Ko bo raziskala prvo točko kriminala, bo odkrila, da so bile prikolice ubite z energetskim orožjem. Naslednji kraj umora bo pripeljal do ostankov prikolice Griffin. Tam bodo sateliti našli nove sledove uporabe energetskega orožja. Lahko boste izvedeli za zadnjo napadeno karavano. Ko se pregleda junak in njegov spremljevalecvsi prizori zločina in ostanki telesa Van Graffova in ena oseba iz Rdečega avtodoma bodo prišli do zaključka, da se je ženska samo želela umakniti iz poslovanja. Obstajata dva načina kaznovanja krivca:
 • Prvi in ​​najbolj krvavi je umor Van Graffoffa in Alice McLafferty.
 • Druga metoda je bolj diplomatski pristop, ki vključuje zbiranje dokazov. Ko jih najdete, se morate obrniti na Rangerja Jacksona.
 • Nagrada za sprejem in možne nianse

  Če igralec izbere prvi način opravljanja naloge, potem pri Kessu 15 odstotkov poveča škodo zaradi uporabe strelnega orožja. V drugi različici bo nagrada veljala tudi za Cass - njeno zdravje se bo povečalo za 50 enot. Če je imel protagonist dogovor z Van Graffamijem, misija morda ne bo na voljo.

  Sorodne publikacije