Alcatel one touch idol 2 mini: funkcije, pregledi

Kakovost pametnega telefona določajo predvsem njeni parametri. Z njim lahko govorite o tem, kako dolgo boste služili napravi in ​​ali boste sploh kupili pametni telefon. Kaj pa Alcatel z enim dotikom idola 2 mini funkcij?

Vizualna komponenta

Alcatel enota na dotik mini na dotik 2 se upira vizualnim podatkom. Na podlagi tega so razvijalci zbrali tudi vse ostale komponente naprave. Njegova teža je samo 110 gramov, debeline manj kot 8 mm. Neverjetno je, kajne? Pred vami je standardni monoblok s tremi tipkami na dotik od spodaj. Njegova edinstvena značilnost je kovinski srebrni okvir, ki daje telefonu eleganco. Primer je precej dober. To je samo nerealno priti ujeti s kakršnim koli backlash ali druge težave. Naprava ustvarja vtis premium razreda, čeprav je dejansko proračunska oseba.


Na desni je gumb za napajanje in nad nihanjem glasnosti. Uporablja se tudi za blokiranje senzorja naprave. Levi priključek za SIM kartico je prekrit s pisalom. Spodaj je priključek USB in mikrofon. Zelo inteligentno ločen priključek za polnilnik in slušalke. Mnogi uporabniki so to opazili kot eno najsvetlejših prednosti te naprave. Zadnji plastični pokrov ima glavno kamero, diodno bliskavico in izbirni mikrofon za visoko kakovost zvoka v video posnetkih. Sprednja stran naprave, poleg tipk na dotik in zaslona z oleofobnim premazom, mora predvajati zvočnik in sprednjo kamero.

Kamera

Že govorimo o kamerah, nato pa Alcatel z enim dotikom idola 2 miniznačilnosti so več kot sprejemljive. Glavna kamera posname fotografije z ločljivostjo 5 milijonov slikovnih pik, video pa je 1280x720. Vse to dopolnjuje visoko kakovostno samodejno ostrenje in elegantno vstavljena bliskavica. Hkrati so slike bistveno višje kakovosti kot druge blagovne znamke pametnih telefonov, ki po aplikacijah dosežejo osem ali celo 13 megapikslov.


Sprednja kamera v takem pametnem telefonu je slaba stran sodobne osebe, saj ni namenjena za vrzel, temveč le za komunikacijo in ima v skladu z modernimi standardi skromno ločljivost le 0,3 milijona slikovnih pik. Če se niste fotografirali sami, potem je ta naprava prav to.

Baterija

Baterija v pametnem telefonu je litij-ionska in ni odstranljiva. Njen obseg je 1700 čarovnikov. Proizvajalec obljublja, da je baterija sposobna samostojno porabiti vsaj 400 ur v pričakovanju in 5 v aktivni uporabi. Odličen rezultat za pametni pametni telefon. Ob upoštevanju ene SIM kartice in minimalnega niza aplikacij je poraba baterije resnično nizka. In ne zelo produktivno "železo" prispeva k še večjim prihrankom.

Pomnilnik in zmogljivost

Lahko rečemo, da Alcatel z enim dotikom idola 2 mini ne ustreza funkcijam pomnilnika, vendar niso razburjeni. To je standardni 1 gigabajt operativnega in 4 gigabajta neobstojne ali RAM-a. Na podlagi najnovejših tehničnih inovacij to ni najboljši kazalnik. Čeprav, če se spomnite, da je bila naprava izdana leta 2014, se sprašujete, karkoli.
Kar zadeva železno komponento, tudi ne smemo pričakovati posebnih čudežev. Naprava ima procesor, ki lahko razprši vsako od štirih jederfrekvenca 12 GHz. Ti kazalci so dovolj za delo s preprostimi programi, kot so glasniki, vendar ne več. Ne pozabite, da je naprava v prvi vrsti nameščena kot moda in hkrati proračun. In v primeru privlačnega videza po majhni ceni, lahko le redko najdemo bolj ali manj produktivno "železo".
Za izboljšanje zmogljivosti lahko napravo rutinsko rutinsko odstranite in odstranite nekatere vgrajene aplikacije. To bo poleg zmanjšanja obremenitve procesorja omogočilo tudi razkladanje nekega neobstojnega pomnilnika, ki ni veliko tu in tam.

Sklepi

Mini pametni pametni telefon Alcatel One Touch Idol 2 je 45-palčni, zanesljiv telefon, občutljiv na dotik, z matrico IPS. To je pametni telefon z nizko ceno, 4-jedro procesor in "Android" 4,4 v ljubezni z več tisoč ljudi. To bo primerna možnost za tiste, ki cenijo lahke in tanke pametne telefone. Iz minusov lahko opazimo režo za eno SIM kartico, ki je lahko v trenutnih razmerah stroge konkurence operaterjev majhna in ne najbolj produktivna "železa", kar zmanjšuje udobje uporabe. Idealno se bo uvrstila v vlogo dodatnega pripomočka za uporabo v redkih primerih, saj glavni pametni telefon ne bo mogel zagotoviti vseh možnosti, ki jih ponuja sodobni elektronski svet.

Sorodne publikacije