Kaj je "invis": terminologija iger

Dejstvo, da se takšna "naložba" zanima za vsakega uporabnika iger MMORPG in jezikovnih žanrskih spletnih iger, ko je prvič slišal tak zapis. Ta igrica izhaja iz angleške besede in pomeni ves znan status.

Razlaga izraza

Kaj je "naložba", je pomembno vedeti v začetnih fazah, da se ne zamenjujejo pri oddajanju tovarišov po skupini ali skupini. V takih igrah, vsi komunicirajo z uporabo terminologije, in novice je težko pobegniti v vse razlik. Beseda prihaja iz angleškega nevidnega in pomeni učinek nevidnosti. Sposobnost, da se skrijete pred sovražnikovimi očmi, je glavna taktika igre za junake razredov Dusogub ali Thief, odvisno od imena v igri.Pri prenosu takega arhetipa je pomembno vedeti ne samo, kaj je "invis", ampak kako deluje. Običajno je nevidnost razdeljena na kratkoročno in trajno. Uporabljajo ga uroki ali vgrajene veščine. V nekaterih igrah se lahko dodelijo predmeti ("Doto 2") ali posebni pomiki.

Čistost uporabe

Razumevanje, kaj je "invis" v enem ali drugem projektu, ni dovolj. Potrebno je preučiti razlik v aplikaciji, nato pa bo to koristno. Na primer, pri projektih LANGUAGE se lahko nevidnost uporabi za nenaden pojav na liniji in pomoč zaveznikom v ekipi. Sovražniki se ne bodo mogli hitro osredotočiti na nenadno pojavo pomoči od koderkoli in račun se bo nujno spremenil v pozitivno stran. Znaki razreda morilca daje učinek kot osnovo vseh sovražnosti. Ponavadi zNevidnost junaka je povečanje izgube hrbta, velika verjetnost kritičnega napada. Takšni borci so prešibki, da bi lahko odkrito uporabili napade, zato njihova mehanika temelji na sposobnosti, da se na bojnem polju pogosto raztopi.
Pogosto imajo kratkoročni in trajni učinek v arzenalu. Prvi traja nekaj časa, običajno 3-10 sekund. Drugi se prekine v primeru poškodbe, izreka uroka ali vstopa v bitko. V bitki pogosto ti junaki lahko shranijo samo to spretnost. Samo zato, ker je takšna "naložba" in kako jo uporabljati, je pomembno, da poznate vsakega uporabnika.

Sorodne publikacije