Kako narediti ravno svet "Minecraft": najhitrejši in najbolj zanesljiv način

"Maincraft" ima veliko priložnosti, zlasti če gre za generacijo sveta. Ustvarite lahko različne lokacije z velikimi gorami, biomi in tako naprej. Vendar pa obstaja možnost, da ustvarite zelo kul in zanimiv kraj, kjer ni gore. To pomeni, da v igri lahko ustvarite ravno svet. Kako narediti ravno svet "Minecraft", pozna skoraj vsak igralec, vendar še vedno poskušajo ugotoviti, ker obstaja več načinov za to.

Značilnosti ploskega sveta

V tem svetu ni niti ene gore, ni moje ali jame. To je super za gradnjo lepih domov, saj zdaj vam ni treba kopati več ur. Globine sveta ni mogoče določiti. To pomeni, da je prvi sloj v njej - zemljišča s travo, in drugi sloj - koža, ki je ni mogoče zlomiti.


Velikih kleti ni mogoče zgraditi - to je edini minus. V ravno svetu obstaja veliko število pošasti. Najpogosteje so polži - veliki in majhni. Prav tako je lahko najti različne vasi, izkoristiti kovače v njih in tako naprej. Na žalost pa ravno svet ni primeren za preživetje, ker tam ni materialov. Drevesa se lahko pridobijo z lomljenjem hiš prebivalcev, preostalih virov pa sploh ni mogoče dobiti. Torej v tem načinu morate igrati, vključno s kreativnostjo, tekmovati s prijatelji ali pa samo zgraditi lep dom.

Ustvarjanje ploskega sveta

Ravni svet se ustvarja zelo enostavno, kar je mogoče storiti na dva načina. Kako nareditiFlat World "Minecraft":
 • Prenesite želeno različico igre in jo pojdite (v različnih različicah lahko premaknete gumb).
 • Kliknite gumb "Single Player" in nato "Create a New World".
 • Odpre novo okno, kjer morate izbrati svetovne nastavitve. Tam lahko iščete in najdete potrebne.
 • Za začetek izberite način igre (priporočamo ustvarjalnost) in kliknite "Svetovne nastavitve".
 • V tem razdelku lahko svet prilagodite vsaki podrobnosti. Izberite, ali bodo zgradbe ustvarjene in tako naprej. Lahko "zgradite" svoj svet, vendar nas zdaj zanima razdelek "Tip sveta".
 • V tem razdelku izberemo način "Superplosnost", kot tudi potrebne materiale, ki bodo proizvedeni (zemljišče, zemljišče s travo, boki in drugo).
 • Pritisnite "Ustvari nov svet".
 • Lahko se varno igrate in gradite.
 • Razumeti, kako narediti super ravno svetovno "Minecraft", toda iz različnih razlogov ta funkcija morda ne bo delovala, zato obstaja dodatna priložnost. Na internetu je dovolj, da prenesete ravno karto za Minecraft.

  Povzetek

  S tako enostavnimi dejanji lahko za minuto nastavite popolnoma katero koli kartico, vključno s ploskim svetom: z mobi in brez, različnimi zgradbami in tako naprej. Vse zgoraj navedene metode delujejo odlično, kot bo v prihodnjih različicah. Če pogledate v nastavitvah, potem lahko najdete veliko zanimivih funkcij, saj lahko v igri Minecraft svet popolnoma prilagodite, določite potrebne vire, pogostost njihovega nastopa in tako naprej.

  Sorodne publikacije