"Mitsubishi Lancer 10" avto - pregledi lastnikov, značilnosti in značilnosti

Mitsubishi Lancer - zelo priljubljen avtomobil v Rusiji. Avtomobili devete in desete generacije so najbolj razširjeni v naših deželah. Ti avtomobili so naredili prijeten vtis in osvojili ljubezen mnogih voznikov. Toda "Lancer" ni popoln in ni pokvarjen. Naj kupim Mitsubishi Lancer X za mojo osebno uporabo? Izvedite v našem trenutnem pregledu.

Oblikovanje

Posebnost desetega modela Lancer je svetel, športen videz. Če je bila deveta skromna in včasih mračna, potem je X - pravi športnik, z raztegnjeno krmo in živimi oblikami. Pred avtomobilom so drsni žarometi in ogromna maska ​​hladilnika. Vse to, skupaj z gladkim spojlerjem in široko stransko linijo, daje avtomobilu nepozaben videz.


Kljub dejstvu, da je prvi "Lancer X" star že 10 let, avtomobil še vedno izstopa iz potoka. Najbolj primerni za Mitsubishi Lancer 10 barv so, po mnenju voznikov, beli in rdeči. Edinstvenost te generacije je, da jo je mogoče oblikovati v okviru pravega športa "Evolution". Celotno obleko narašča brez kakršnihkoli sprememb. Kolesni loki vam omogočajo namestitev 18-palčnih platišč (na voljo so 16-palčna kolesa).
Toda skupaj z ugodnostmi so pričevanja lastnikov Mitsubishi Lancer X tudi razlikovanje in slabosti. Še posebej, težave se nanašajo na kakovost barve in laki premaz. Za 60 tisoč kilometrov na lesu nastanejo ob priložnosti. In v tem primerumajhna prometna nesreča je prepletena kot folija. Čeprav je glede na rezultate testov trčenja avtomobil dobil dobro oceno - 4 od 5.

Dimenzije, zračnost

Avto ima klasične dimenzije razreda B. Torej, dolžina je 457 metrov, širina 176 višine 15 metrov. Kot je navedeno v pregledih, "Mitsubishi Lancer 10" ima dobro cesto. Njegova vrednost je 165 centimetrov na tovarniško litih diskih. Ampak ne brez pasti. Zaradi nizke lege odbijača v zimskem času je včasih potrebno ponarediti greder. Celoten udarec je na veliki rešetki. Deveti Lancer v zvezi s tem je bolj sprejemljiv.

Salon

Oblikovanje notranjosti "Mitsubishi Lancer" izgleda moderno, vendar ne nič posebnega. Na sredinski konzoli je CD-sprejemnik brez USB podpore, majhen pixel zaslon in par deflektorjev. Za različne japonske okrašena notranjost s črno sijajno plastiko in vložki pod aluminij. Med značilnostmi je športna plošča naprav z izrazitimi vrtinami merilnika hitrosti in tahometra. Volan s tremi kraki z usnjenim pasom in standardnim kompletom gumbov.
Sedeži v večini kompletov tkanin z dobrim profilom. Toda v pregledih, lastniki Mitsubishi Lancer 10 opomba slaba stranska podpora. Kar se tiče zadnjega kavča, je zelo udobno. Mesta v krogih z dovolj zaloge. Toda strop močno stisne na vrhu - to je napaka močno prekrite strehe.

Proti notranjosti

Kakšne so slabosti "Mitsubishi Lancer" 10 lastniških ocen? Glavna pomanjkljivost vseh desetih jeslaba izolacija hrupa. Plastika je precej groba in včasih hitro škripi. Tudi v kabini je jasno viden zvok s kolesnih lokov, ki ga je mogoče odstraniti šele po dodatni izolaciji hrupa. Druga pomanjkljivost je glasba. Ni mogoče namestiti pomnilnika flash - zamenjati morate sprejemnik ali kupiti oddajnik. Tudi pregledi so slabi zvočniki s polnim delovnim časom. Mladi jih takoj spremenijo v nove.

Prtljažnik

To je ločena tema za pogovor. Kot navaja pregled, ima Mitsubishi Lancer 10 zelo majhen prtljažnik. Njegova prostornina je 315 litrov. Za primerjavo, ista "Nexia" lahko sprejme do 500 litrov. Poleg tega je to deblo preveč zapleteno.
Zato je možno tu postaviti preveč splošne predmete (in če je noter globokotonec in golobi). Tudi s prepognjenim zadnjim sedežem ne boste mogli nositi standardnega kolesa z zloženim kolesom. Toda pod tlemi se skriva polna velikost zaloge.

Specifikacije

Za ruski trg so bili predvideni naslednji bencinski motorji:
 • 16-litrski motor z zmogljivostjo 117 konjskih moči. Ta motor je proizvedel 154 Nm navora na 4000 obratov. Kot prenos se uporablja petstopenjski mehanik ali stara štiri-pasovna pretvornik navora. Slednjim ni priporočljivo kupiti lastnikov avtomobilov v pregledih. "Mitsubishi Lancer 10" 1.6 s takšnim avtomatskim menjalnikom se zelo počasi pospešuje, poleg tega pa veliko prestraši veliko porabo goriva. Ko govorimo o specifičnih številkah, je kreten od nič do sto ocenjen na 141sekund, in stroški v mestu dosegajo 13 litrov. Na mehanike "Lancer" pospeši na stotine v 108 sekundah, in porabi v mestu do 7 litrov bencina. Menijo, da ta motor prebavlja 92. bencin. Ampak, kot je praksa pokazala, gospodarstvo je neuporabna - s tem bencinom avtomobila porabi več kot na istem 95-m.
 • Motor z dvema navitjema za 150 sil. To je vodilni v proračunskih limuzinah Mitsubishi Lancer 10. Pregledi pravijo, da se v paru z mehaniki ta avto spremeni v pravo topovsko tekmo. Pospešek do sto traja 98 sekund, kar je za red velikosti manjši od konkurence. In porabi dvolitrski motor do 75 litrov na sto v mešanem načinu.
 • Ugotavljamo tudi, da je dvolitrski "Lancer" lahko opremljen z brezstopenjsko variacijo. Toda z njim je zmogljivost zvočnika nekoliko slabša. Torej, razpršitev na sto traja 11 sekund. Stroški za 03 litrov pa so več kot pri mehaniki.
  Kateri motor naj se pregleda? "Mitsubishi Lancer 10" 2.0 s petstopenjsko mehaniko je idealna izbira. Ta škatla je praktično nesmrtna, motor pa se dobro počuti tudi po 300 tisoč kilometrih, če je le zamenjava potrošnega materiala. Stroj ni bratov zaradi visoke porabe goriva, variator pa je pogosto topel in drag v vzdrževanju - pravijo povratne informacije. Da pa bi motor res trajal dolgo, ni potrebno varčevati z oljem in filtri. Pogostost njihove zamenjave ne sme presegati 10 tisoč kilometrov.

  Šasija, krmiljenje, zavore

  Lancer deseta generacija temelji na platformi "Project Global", ki je bila ustvarjena skupaj s koncernom.Daimler Chrysler. Spredaj je McPhersonovo vzmetenje s stabilizatorjem in za multi-drsnikom s teleskopskimi amortizerji. Zavore ne glede na disk. Sprednji del je 15-palčni, za 14., zavore pa so precej informativne. Še en plus "Mitsubishi Lancer" je prisotnost hidravličnega ojačevalnika, tudi v začetnem kompletu.
  Kaj pravijo lastniki o tirnicah na deseti Lancer? Vsi vemo, da je bila v prejšnji generaciji nezanesljiva. Vendar se zdi, da je prvih deset trdo delalo - stojalo za voznike ni glavobol. Ne teče ali razpada, kot v prejšnji generaciji. Odlično rokovanje s kroglicami, kot tudi nasveti za krmiljenje. Oni so precej živi in ​​gredo do 150 tisoč na naše ceste.

  Poglejmo

  . Tako smo ugotovili, da je to deseta generacija Mitsubishi Lancera. Kaj lahko rečemo o tem avtu na koncu? Avto je dobro pripravljen na naše ceste in pogoje delovanja. Motor je zelo iznajdljiv, vožnja je zelo močna.
  Med slabostmi je samo navedba salona. Zahteva dodatno izolacijo hrupa, poleg tega je zaloga slaba glasba. Če odpravite te pomanjkljivosti, bo deseta generacija Mitsubishi Lancera za vsak dan izjemno varno vozilo. To je dokaj zanesljiv in ekonomičen avto (če ne upoštevate različice s štiristopenjskim samodejnim menjalnikom), ki je primeren za mlade (predvsem za njihovo oblikovanje) in za ljudi vseh starosti.

  Sorodne publikacije