Najboljše aplikacije za Android za prenos glasbe: pregled, ocena

Kljub dejstvu, da so mobilni operacijski sistemi Androida pred kratkim na voljo za različne specializirane storitve za poslušanje spletnega pretakanja glasbe, mnogi uporabniki še vedno raje prenašajo priljubljene ali najljubše skladbe na svojih napravah na kakršen koli način, čas za dostop do njih. In za te namene lahko danes najdete veliko kakovostnih programčkov ne samo v uradni trgovini Google Play, temveč tudi v virih tretjih oseb. Toda kakšen glasbeni prenos za Android je boljši? V iskanju odgovora na to vprašanje, da bi začeli, lahko uporabite iskanje potrebnih appletov samo v skladišču. Vendar pa še zdaleč ni vse, kar je priljubljeno med uporabniki. Zato bo za mnoge zanimivo videti kratek pregled aplikacij za prenos glasbe, ki temeljijo na Androidu in so najbolj priljubljene med lastniki mobilnih telefonov. Vredno je reči, da je podana ocena zgolj pogojna in je nemogoče načeloma dodeliti en applet, ker ima vsak program veliko zanimivih možnosti in "čipov".


App ocena za prenos glasbe na "Android"

Torej, začnimo. Iskanje se lahko izvede najprej neposredno v skladišču. Seveda bo v aplikaciji Glasba Google Play na prvem mestu. Nič ni čudnega. No, razvijalec samega operacijskega sistema in lastnik skladišča ne more dati dlanu prvenstva nekajdrugi? Če pa pogledate najbolj prenesene mobilne aplikacije, ki omogočajo prenos glasbe iz različnih spletnih virov in storitev, so skladbe in albumi popolnoma brezplačni, njihov približni seznam pa lahko izgleda takole:
 • RockMyRun.
 • Napredni upravitelj prenosov.
 • SoundCloud.
 • Hare, brez glasbe.
 • Prenos glasbe.
 • Iskanje glasbe.
 • Music Download Paradise.
 • Glasbeni manijak.
 • .
 • Samoumevno je, da je spodnji seznam zelo omejen, ker je takšne programe mogoče najti zelo veliko. Toda potisnimo od prvih deset in na kratko razmislimo o vsakem od appletov.


  Opomba: preglejmo programe za prenos in igralci z vgrajenimi funkcijami za prenos ne bodo upoštevani.

  "Google Play Music"

  Ta aplikacija vodi sam položaj glede na različico razvijalca. Zakaj je med številnimi uporabniki verjel, da je to najboljši Android glasbeni downloader?
  Samo zato, ker razvijalec tega appleta, kot noben drug, pozna popolnoma vse zmožnosti samega operacijskega sistema, so se tudi oblikovale. Popolna optimizacija iskanja in prenosa želene skladbe, tudi če je hitrost internetne povezave šibka. Poleg tega je dobra ideja ustvariti sezname predvajanja in celo lastne radijske postaje na njihovi podlagi za nadaljnje predvajanje v zraku.

  RockMyRun

  Ta applet lahko imenujemo zelo zanimiva aplikacija za prenos glasbe po telefonu iz"Android" za vse tiste, ki imajo raje aktivni način življenja in izgorejo kalorije, recimo, zjutrajšo tek.
  Program je zgrajen na prenosu že pripravljenih predvajalnih seznamov, ki so jih ustvarili najbolj znani DJ-ji na svetu. Med drugim je popolnoma združljiv s številnimi fitnesi, kar omogoča preprosto in popolno interakcijo z nameščenimi programčki brez kakršnih koli konfliktov.

  Alternativni downloader ADM

  Po mnenju mnogih strokovnjakov in uporabnikov je najboljša aplikacija za prenos glasbe za Android prav ta alternativni bootloader z naprednimi funkcijami.
  Poleg dejstva, da ima ta programček precej lakoničen vmesnik in dodaja svoj lastni pripomoček na začetni zaslon, vam omogoča, da prenesete vsaj tri glasbene datoteke hkrati, ne da bi bistveno zmanjšali hitrost prenosa, in lahko varnostno kopijo glasbe na kartico SD.

  SoundCloud

  Ta storitev in programček z istim imenom se v predstavitvi ne zahtevata.
  Kljub dejstvu, da je to služba za poslušanje skladb, je nedvomno posebna pozornost namenjena vgrajeni funkciji snemanja in vgrajeni podpori za najbolj priljubljena socialna omrežja. Res je, da je njegova uporaba možna samo pri različicah operacijskega sistema Android različice 4.0 in novejših.

  "Hare. Music"

  Toda ta storitev z enako aplikacijo je pridobila veliko popularnost na post-sovjetskem prostoru, zahvaljujoč priročnemu iskanju glasbe za več kriterijev, ogromni bazipodatkov, poenostavljeno razvrščanje prenesenih vsebin po kategorijah itd.
  Najpomembneje pa je, da večina uporabnikov privlači, da je program vključen v priljubljeno socialno mrežo VK (poslušanje glasbe je lahko celo iz publikacij registriranih članov).

  Free Music Download

  Ta aplikacija kot glavna zbirka podatkov uporablja prej omenjeno storitev SoundCloud.
  Vendar pa je njegova glavna značilnost, da ima zelo preprost in še posebej ne preobremenjen odvečen vmesnik, omogoča hitro iskanje želene skladbe, albuma ali izvajalca in omogoča namestitev prenesenih melodij zvonjenja kot glavnih melodij (klicnih signalov) brez neposrednega dostopa nastavitve sistema za pametni telefon ali tablični računalnik.

  Iskanje glasbe

  Tukaj je še en uporaben pripomoček, ki vam omogoča hitro iskanje in prenos glasbe na mobilno napravo. Zanimivo je, ker ima vgrajeno funkcijo pred poslušanjem in ker lahko prejšnji programček naloži prenesene skladbe kot melodije zvonjenja. Vse prenesene skladbe in albumi se nahajajo v eni sami knjižnici, kar močno poenostavi iskanje skladb, albumov ali izvajalcev v mobilni napravi.

  Music Download Paradise

  Ta pripomoček deluje na načelih dveh opisanih appletov. Njegova glavna razlika je v tem, da zagotavlja posebno funkcijo, ki vam omogoča, da delite preneseno skladbo s prijatelji.

  Poleg vsega ima aplikacija tudi svoja lastna orodja za predvajanjein se lahko uporablja tudi kot običajen igralec brez potrebe po klicu drugih uporabnikov ali sistemskih igralcev.

  Music Maniac in Free MP3 Downloads

  Ti programi so zelo preprosti in primerni za vse, ki cenijo enostavnost uporabe. V obeh programčkih lahko prenesete skladbe v formatu MP3 (druge niso podprte). Drugi program uporablja open source Jamendo API kot glavno bazo.

  Povzetek

  Torej, kaj je najboljši program za prenos glasbe za androide? Na to vprašanje je zelo težko odgovoriti. Vendar pa lahko večina uporabnikov priporoči namestitev enega od aplikacij, predstavljenih v prvih petih. Resnica, pravijo, je znana v primerjavi. Nenazadnje ni bilo specializiranih bootloaderjev, ki bi bili namenjeni socialnim omrežjem ali gostim ponudnikom gostovanja, čeprav je bilo med njimi veliko zanimivih.

  Sorodne publikacije