Koliko plačuje Yutub za 1.000.000 ogledov? Kako zaslužiti na Uttube za ogled

Mnogi uporabniki interneta so razumno zaskrbljeni glede tega, koliko Utub plača za 1.000.000 pogledov. Navsezadnje je to verjetno najbolj zahtevna na neto platformi, ki se po različnih virih giblje od 500 milijonov do 15 milijard video posnetkov. Tukaj lahko najdete gradivo o kateri koli temi, iz risank, glasbenih posnetkov in konča z različnimi izobraževalnimi programi ter družabnimi in političnimi pogovori.

Moram reči, da manjka tudi ponaredek na tem viru, in to je razlaga: ljudje zaslužijo na Uttubu gledanje svojih videov, v katerih je oglas, in za sklicevanje na blago ali storitve tako imenovanih partnerjev. Zato mnogi brezvestni uporabniki nimajo nič proti, da bi svoje video datoteke na svojih kanalih zanimive, čeprav v resnici z njimi nimajo ničesar.


V nadaljevanju je podroben opis tega, s čim je povezan dobiček.

Kaj izbrati iz teme kanala?

Takoj moram reči, da nihče ne bo plačal za ogled vsebine, objavljene na vašem kanalu. Priložnost za zaslužek se vedno zniža na oglaševalce. Z njimi se lahko vključite in sodelujete, če ima vaš video kanal redne naročnike in jih redno zaposluje, čeprav ne največje število ogledov YouTuba, vendar je vsaj potrebno za sodelovanje. Valjarji morajo biti koristni, zanimivi in ​​izvirni. Teme so zasnovane za drugačneplasti in skupine prebivalstva:
 • finance in ekonomija;
 • zabavni programi za otroke;
 • šaljivi kanali;
 • avtomobili;
 • filmi in pregledi filmskih novosti;
 • šport in še veliko več.
 • Najbolj priljubljeni zadetki v Uttube so ponavadi humorni in glasbeni videi, vendar to ne pomeni, da so najbolj stroškovno učinkoviti. Ne pozabite na zakonodajo, ki ureja obseg varstva avtorskih pravic. Pozorno se seznanite z njim, preden nadaljujete z ustvarjanjem kanala.

  Kako zaslužite na Uttube za ogled?

  Če želite začeti, boste morali ustvariti svoj lasten Google račun, ki se bo moral prijaviti v zgornji vir. Zdaj morate povezati monetizacijo kanala. Za to morate narediti naslednje:


 • V zgornjem desnem kotu kliknite na svoj avatar in na seznamu, ki se odpre, izberite "Creative Studio".
 • V meniju na levi v razdelku Channel izberite "Status in funkcije".
 • V razdelku »Monetizacija« omogočite to funkcijo.
 • Ko se seznanite, sprejmite pogoje partnerskega programa Youtube.
 • Sedaj morate svoj kanal povezati s storitvijo AdSense. Vse informacije o tem, kako to narediti, so podrobno opisane na Youtube. Z njimi se lahko seznanite v procesu povezovanja vseh teh funkcij. Ustvariti morate račun AdSense v YouTubu, sicer ne boste mogli povezati dveh računov. Pojdite na www.youtube.com/account_monetization in sledite navodilom. Ko ste preusmerjeni na AdSense, preverite, ali se e-poštni naslov ujema z vašim e-poštnim naslovomNaslov vašega računa, na katerega je povezan vaš kanal. Potrditev vezave enega zapisa na drugega določite kontaktne podatke in pošljite aplikacijo.
  Potem boste obveščeni, da je bila povezava vzpostavljena.

  Oglaševanje

  Tuji oglaševalci, zlasti evropski ali ameriški, plačajo veliko več za svoje informacije kot ruski. Pomembno: Samo kliki ali promocije so ovrednoteni. Bolj priljubljen film ali kanal na splošno, bolj je verjetno, da boste morali podpisati pogodbo s trdnimi partnerji. Na primer, rekord Utube za ogled zagotovo ni neopažen s strani oglaševalcev. Zato je razlika v vrednosti. Med ljudmi, ki nam povedo, koliko Utoub plača za 1000000 ogledov, nekateri zaslužijo 300 evrov za 400.000, drugi pa 100 evrov na 100.000.
  Določite z oglasom, ki ga boste prikazali. Če želite to narediti v nastavitvah, sledite tem korakom:
 • Zaslužite vse videoposnetke v kanalu.
 • Izberite ustrezno obliko oglasa in shranite nastavitve.
 • Ko vnesete 10.000 ogledov, bo vaša zahteva za zaslužek pregledana. Ne pozabite: za odobritev morate upoštevati pravila affiliate programa in druge potrebne pogoje.

  Podobni projekti

  Poleg programa AdSense obstajajo tudi drugi partnerski programi. Na primer, kot je Air. To medijsko omrežje aktivno promovira vaše videoposnetke v »Podobni videoposnetki« in res pomaga na različne načine. Razlika med tem analognim in AdSense je pri storitvah uporabnikaodstotek se zaračuna. Mimogrede, to platformo je lažje zaslužiti, če imate tudi svojo spletno stran in jo razvijate. Vse, kar morate storiti, je pustiti povezavo do nje pod vsakim videoposnetkom ali vstaviti video posnetek z njegovim naslovom. Medijsko omrežje QuizzGroup bo na primer porabilo od 20 do 30% vaših prihodkov od oglaševanja. Drugi affiliate programi delujejo praviloma po enaki stopnji in pod enakimi pogoji.

  Prednosti in slabosti medijskih omrežij

  Medijska omrežja imajo svoje pozitivne trenutke:
 • v primeru spora z Utoubom bodo vedno na vaši strani in bodo zagotovili vso možno podporo;
 • sledi plagiatorstvu (preprostim besedam, kopira vaše videoposnetke) in blokira ukradene videoposnetke;
 • odšteje zasluženi denar od 5 $, medtem ko Youtube izplača le, ko doseže 100 konvencionalnih enot v bilanci stanja.
 • Kljub temu pa programi tretjih strank odvzamejo del vašega dobička in eden od pogodbenih pogojev, ki jih naredite z njimi, je letno sodelovanje. To pomeni, da v roku 12 mesecev ne boste mogli prekiniti sporazuma z njimi.

  Koliko plačuje Yutub za 1.000.000 ogledov?

  Da bi odgovorili na to vprašanje, morate razumeti nekatere funkcije, ki sestavljajo vaš zaslužek. Na primer, odvisno od starosti občinstva vaših naročnikov in narave njihovih dejavnosti, lahko kanal prinese 10 $ na tisoč ogledov (oglasi!) Ali morda $ 1. Blogerji, ki pokrivajo dogodke svetovnega gospodarstva itd., Seveda v tem smislu zmagajo. Tudi z dejstvom, da njihovi videi očitno nisonajvečje število zadetkov na "Utube". Zabavne in glasbene kanale je težko tekmovati z njimi v smislu obrestnih mer za en klik na oglaševanje. Po drugi strani se kanali, namenjeni otrokom in mladostnikom, pogosto zaposlijo na tisočekrat več, kot je navedeno zgoraj. Tu lahko izbirate z uporabo preproste aritmetične metode. Izkazalo se je, da v enem primeru dobite 1000 $ na milijon pogledov na Uttube, v drugem pa 10.000 $.

  Držite roko na impulzu

  Tako ali drugače morate narediti zanimiv in kakovosten izdelek za uspeh v tej smeri. Spodbujanje in razvoj kanala bo zahtevalo čas in po možnosti finančne naložbe.
  Videoposnetek iz Utube se stalno posodablja. Nekateri videoposnetki so zastareli in začnejo izgubljati povprečno število ogledov, medtem ko drugi pridobivajo zagon. Zato je pomembno redno dodajati nekaj novega in izvirnega. Vaš kanal lahko na YouTubu promovirate na več načinov. Na sami platformi je veliko video gradiva. Spoznajte se, analizirajte, bodite potrpežljivi in ​​ukrepajte.

  Novi zapis

  Leta 2017 je Utuba premagal posnetek pesmi korejskega umetnika Gangnam stila, ki je dosegel 2894479 ogledov. Tokrat Wiz Khalifa ft. Charlie Puth s pesmijo Se vidimo spet. Video posnetek za njihovo pesem je videl 2895552 gledalcev. Trenutni voditelji so prehiteli prejšnjo in število podloženih pod valom ličijev. Trenutno je ta video absolutni zmagovalec na platformi.

  Blogerji

  V zadnjih nekaj letih po vsem svetu in v temtudi v Rusiji, je postala priljubljena v takšni smeri kot bloganje. Ljudje, ki so na svojem kanalu, posvečeni določeni temi, redno objavljajo nove izdaje. Sporočajo o tistih ali drugih dogodkih, zanimive novice za nišne naročnike. Do danes je bloger polnopravni poklic, saj mu veliko ljudi namenja veliko pozornosti in nima nobenega dohodka, razen od kanala. Nekdo odvzame prizorišča potovanja iz različnih delov sveta, nekateri raje kopajo v politiko, kar je še vedno dovolj na televiziji, drugi se ukvarjajo s športnimi scenami, gledalce seznanjajo z najnovejšimi rezultati ali napovedmi. Pravzaprav morate izbrati, kaj resnično delate dobro, in poskusite se v tem žanru. Glavni pogoj tukaj - to bi moralo biti tudi zanimivo za vas. Vprašanje o tem, koliko Utub plača za 1.000.000 pogledov, se v tem primeru vrne v ozadje.
  Če se vrnemo k televiziji, je treba omeniti, da je v zadnjem času močno izgubila svoj položaj. Youtube je po mnenju mnogih igral pomembno vlogo in še naprej krepi svoj položaj s postopnim potiskanjem televizijskih kanalov iz položaja glavnih medijev. Če imate kakršna koli vprašanja o tem, koliko vam dajejo poglede za »Utube«, ponovno preberite članek. Želite sami poskusiti v to vrsto zaslužka? Potem vas čaka Yutub!

  Sorodne publikacije