Učinkovito izvajanje nizov z uporabo JavaScripta

Stran, naložena v brskalniku, ki jo predstavlja drevo elementov, katerih lastnosti so številne, je navadno besedilo. Informacije, ki prihajajo iz strežnika in so ji poslane - tudi besedilo. Premikanje obdelave težišča v brskalnik naredi delo na mestu učinkovitejše, zmanjša obremenitev strežnika in daje slednjem možnost, da hitro služi več obiskovalcem.

[thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-11/efektivn-ryadkov-operacyi-metodom-split-javascript_351.jpeg
Niz je sestavljen iz posebnega ločila in tvori matriko. Metoda združevanja združuje elemente niza v niz skozi dani niz. Ločilo je lahko znak, niz ali regularni izraz.


Sintaksa metode split in njen pomen

Oblika metode split split (string, limit). Prvi parameter je lastni ločilnik. Drugi parameter je število elementov, ki bodo oblikovani v izhodnem nizu.
[thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-11/efektivn-ryadkov-operacyi-metodom-split-javascript_752.jpeg [/thumb]
V prvem primeru je ločilo ni določen v konstrukciji str.split javascript ali v metodi združevanja matrike aStr, ki jo dobimo kot rezultat delitve vrstice s predvidenim ločilom, ",". Spajanje elementov matrike se izvede tudi s simbolom ",". Drugi primer vsebuje napako: namesto vejice med črkama "d" in "e" je prikazana točka. Izogibajte se verjetnim napakam in hkrati odstranite prekomerne prostore, kar omogoča uporabo regularnega izraza - primer 3. V zadnjem primeru je med bistvenimi elementi linije lahko:
 • vejica;
 • podpičje;
 • točka.
 • Pred in po tem se lahko pojavijo številne vrzeli. Rezultat je "čista" vrstica (res) in polje (aStr), ki vsebuje samo trilaterna imena mesecev.


  Izbira vsebine in delilnikov

  V nekaterih primerih je morda potrebno ne samo razčleniti črto skozi dani ločilnik, ampak tudi izbrati.
  [img] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-11/efektivn-ryadkov-operacyi-metodom-split-javascript_643.jpeg [/img]
  V primeru
  ) kot ločilo, ko se združi, izbrani znak `` `, ker v izhodni vrstici obstajajo različni ločilniki. Vprašljivo je, ali je dobljena matrika primerna za uporabo, če ima različne ločilnike, vendar lahko področja uporabe določijo različne zahteve za razstavljanje in zbiranje vrstic.
  [thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-11/efektivn-ryadkov-operacyi-metodom-split-javascript_634.jpeg
  Vendar pa je primer
  ) kaže, da split split vrne vejice, pike in druge znake kot elemente matrike. V primeru
  se kot ločila uporabljajo številke. Tu lahko na primer upravljate z razvrščanjem seznama literature, vzorčenjem oštevilčenih seznamov, izvajanjem pravila CSS ali pravil HTML.

  Značilnosti izraznih funkcij

  Značilnost sodobnega programiranja, zlasti internetnih tehnologij, - opis in uporaba spremenljivk brez tipa. Vrsta spremenljivke je določena s sintaktično strukturo, v kateri je uporabljena. Ta trenutek vam omogoča, da se pridružite & amp; Split javascript kot odlično orodje za pretvorbo podatkov v postavko. Nato se podatkovna vrstica nahaja v datoteki aliTabela celične zbirke podatkov in po potrebi vrne in razume potrebne podatke. Zelo pogosto obstajajo situacije, ko med analizo primarnih podatkov ni mogoče oblikovati črte. Z uporabo operacijskega sistema stack pop () in push lahko ustvarite podatkovne nizove, ne da bi pri tem pomislili, kako, v katerem trenutku in kaj natančno je to bilo predmet analize.
  Oblikovano podatkovno polje lahko združimo v eno vrstico z enim ločilom, nato pa jo razstavimo drugače. Najenostavnejši primer: vhod prejme kodiran signal, katerega vsak element ustreza nizu dešifriranja ali razlagam s kodami. Pri analiziranju vhodne linije programator prejme kazala asociativnega polja, ki vsebuje potrebno dekodiranje ali razlago.
  [img] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-11/efektivn-ryadkov-operacyi-metodom-split-javascript_955.jpeg [/img]
  Dobro področje uporabe javascripta za split - pretvori šestnajstiške številke v decimalne in obratno. Algoritma sploh ni treba zbrati: analize števila in formule pretvorbe. Brez zanke, brez analize vhodne številke za pravilnost.

  Objektno usmerjene aplikacije se pridružijo & amp; split

  Poleg klasičnih različic serijalizacije in deserialization metode pridruži & amp; split javascript se lahko uporablja kot glavni sintaktični konstrukti za izvajanje funkcionalnosti objektno usmerjenih objektov in programiranje "odnosov" predmetov med seboj. Za ustvarjanje primerkov objektov se uporabljajo konstruktorji, berejo znakovne nize in celice tabel zbirke podatkov, zunaj teh konstruktorjev pa nisoPomembno je, kje se oblikujejo notranji podatki kopije. V tem primeru se lahko zaradi branja objekta ustvari primer kakršnegakoli tipa.
  [thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-11/efektivn-ryadkov-operacyi-metodom-split-javascript_886.jpeg
  'predmeti so uvrščeni v matriko, nato pa z uporabo funkcij, na primer metode pop (), lahko delate z matriko kot objekt katere koli vrste. Ta metoda odstrani element iz matrike in pri naslednjem dostopu prejme naslednje. Zaporedje teh izvlečkov omogoča delo z vsemi primerki matrike na enak način, ne da bi dali kakršen koli pomen določenemu predmetu v delu.

  Sorodne publikacije

  PHP implode: pretvorba enodimenzionalnih in večdimenzionalnih nizov v vrstice, razvrščanje z uporabo numeričnih indeksov. Metode nizov Java Vse metode kombiniranja nizov v php PHP iconv: pravilno kodiranje nizov Učinkovito upravljanje mesta Naprava in metode za primerjavo nizov v Javi