Gozd Fiddlescape: Hyde

Hyde pri Fiddlestax v gozdu ponuja pregled predmetov za boljšo kompilacijo, plus in minuse znaka, pa tudi rune s sposobnostmi. Ta šampion v sedmi sezoni je redko izbran v tekmah na področjih pravosodja, vendar ima pravico do življenja. Z ustreznimi veščinami lahko povzroči ogromno škodo celotni ekipi nasprotnikov.

Glavne pozitivne in negativne strani

Hyde pri Fiddlestaxu je najbolje začeti z dejstvom, da ima prednosti in slabosti. Med pomanjkljivostmi na seznamu so šibkost v zgodnji fazi in ranljivost za ponarejanje v gozdu. Brez modrega buffa (golem) postane skoraj neuporabna, plus - minimalna mobilnost s hitro smrtjo v središču sovražne avantgarde. Med pozitivnimi točkami v igri za prvaka bodo lahki kmetijski podporniki zaradi niza veščin, dober nadzor nad enim samim ciljem. V ekipni bitki lahko junak postane odločilen dejavnik za zmago, če pravilno uporablja svoj ultimat.Spretnost

Haidejeva sposobnost pri Fiddlestax je osnova, ker za igro morate poznati vse informacije o njih in vrstnem redu črpanja. Pasivna sposobnost "Trepidation" je, da uporaba spretnosti s treningom v 15 sekundah poveča hitrost gibanja junaka. Aktivna spretnost (Q) "Horror" vrže učinek prestrašitve na tarčo in se začne ponovno kontrolirati. Drugo spretnost (W) "Izčrpanost" je sesanje od sovražnika zdravja in ga ob petih sekundah regenerira na Fiddlestaxu. Količina je odvisna od nivoja črpanja. Tretjičaktivna sposobnost (E) "Dark Wind" se sproži zaradi namena, škodi, vsiljuje "tišino" in skače čez pet namenov. Ultimathe (R) je glavno orožje, ki povzroča izgubo mase. Po aktivaciji se začne kratek trening, ko junak skoči na izbrano točko. Okoli njega je območje, ki povzroča veliko škodo vsem sovražnikom. Med akcijo zna lik uporabiti vse spretnosti. Bolje je izčrpati prvo W, potem Tie, zadnji Q, čez pot - če je mogoče.Rune

Nove rune gayde na Fiddlestax je treba zapomniti, ko je sezona 7 konec, in ta inovacija je izrednega pomena. Vzemite glavno linijo Chaklunstva, da povečate moč spretnosti za 15 enot. Prva vožnja "Magic Comet" - dodaten projektil po vstopu v prostor, kjer je stal sovražnik. Naprej v tej smeri izberite "Flow Mania", da regenerirate ta vir 1 čas na minuto za prvo uporabo spretnosti. Rune "Superiornost" zmanjša za 10% ponovno natovarjanje sposobnosti na ravni 10 presežnih odstotkov, preoblikovanih v spretnostne sposobnosti. Zadnja možnost je najboljša izbira "Runaway Storm", ki vsakih 10 minut doda indikator moči napada in sposobnosti. V drugi veji "Domination" bodo uporabne rune "Zbirka oči" in "Neusmiljeni lovec". Prvi nabira škodo za umor, drugi - hitrost gibanja med bitko.

Zbiranje

V Gaidu pri Fiddlestaxu v letu 2017 se prvotnim objektom v gozdu priporoča, da zberejo "lovec na talise" in napitke za obnovo zdravja.Poskusite postaviti toteme, da ne bi umrli pod pritiskom sovražnega gozdarja. Čim prej je potrebno uporabnik zbrati "Enchantment: Run Echo" in "Johnny Sand Watch". To je jedro, ki vam bo omogočilo, da povzročite škodo v ekipnih bitkah in preživite. Obvezna hitrost vožnje mora biti "Čarovnik za čevlje". Še ena dobra možnost je »Death Hat of Rabadon«, ki daje veliko znanja in spretnosti. Druge dve stvari se prilagodljivo prilagodita sovražniku. Standardna različica je "Crystal Riley Scepter" in "osebje brezna". Dodali bodo škodo, prebili oklep in upočasnili svoje sposobnosti. Alternativa Gaidu pri Fiddlestaxu v sezoni 7 je lahko "Banshee zavesa" kot bolj zaščiten izdelek.

Sorodne publikacije