Flagmanov telefon je kaj? Pregled najboljših neustreznih vodilnih telefonov

Trenutno veliko število proizvajalcev mobilnih pripomočkov organizira glasne oglaševalske akcije, ki se osredotočajo na edinstvenost izdelkov. Če prikazujejo tehnologijo, ki se uporablja v napravi, pogosto uporabljajo besedo "vodilni". Ta izraz se lahko zakonito uporablja za vsako potrošniško elektroniko, vendar to ne pomeni, da vsi vedo. Ni jasne opredelitve. Vodilni telefon je naprava, ki bo opremljena s tehnologijo, ki se prej ni uporabljala v drugih napravah. Proizvajalec se praviloma odloči, kateri model si zasluži takšen naziv. Poglejmo, kaj se skriva za to besedo, in upoštevamo tudi nekatere modele pametnih telefonov, ki so ponosni, da imajo ta naslov.

Pojem "vodilni"

Da bi izvedeli uradno opredelitev tega pojma, bo treba rokovati s slovarji. Mnogi verjamejo, da je vodilni vojaška ladja. Toda ta beseda ima drug pomen. Imenujejo se določen predmet, ki se razlikuje od skupine podobnih značilnih (edinstvenih) lastnosti. Zato je v vsaki vrstici najboljši telefon vodilni.


Če pa se poglobimo v zgodovino, postane jasno, da ta izraz nima nič opraviti z mobilno industrijo. Nastal je kot definicija glavne pomorske ladje. Nad njim je nastala častniška zastava, ki kaže, da je na njem poveljniško osebje.Ko razumete osnovni pomen, lahko razumete, zakaj so razvijalci uporabili to besedo za oglaševanje svojih izdelkov. Na ta način strankam pokažejo, kateri pripomoček je najboljši in najbolj napreden.

Kako prepoznati vodilni pametni telefon?

Vodilni je telefon, ki je po mnenju proizvajalca trenutno najboljši. Na žalost je mobilna industrija vse kratkotrajna, zato lahko ta model v nekaj mesecih izgubi status, takoj ko se v drugih pripomočkih uporabi edinstvena tehnologija.

Vodilne pametne telefone ni nujno, da so najdražja. V zadnjem času proizvajalci prinašajo na trg zanimive modele, ki tekmujejo v določenem cenovnem segmentu. Seveda imajo spektakularen pogled. Na primer, v letu 2017 so se začeli prodajati pripomočki z zasloni brez okvirjev. Drugi dobijo status vodilnega vozila zaradi močne baterije. Med njimi so tisti, pri katerih je akumulator nameščen na 5000 MAG in več. Osupljiv primer je Oukitel K10000. Avtonomijo pripomočka zagotavlja element moči za 10 tisoč čarovnikov. Toda druge značilnosti so precej pogoste. Platforma strojne opreme temelji na procesorju MediaTek. Količina pomnilnika RAM je "junior" različica 2 GB, Mac - 3 GB, v Pro - 3/4 GB. Prav tako je treba omeniti brezvestne vodilne telefone. Njihova torbica je izdelana po standardu IP68. Poleg te funkcije proizvajalci uporabljajo tudi druge inovativne dosežke. Različne modele tega tipa so predstavili Sony in Samsung. Poglejmo podrobnejeznačilnosti vodilnih naprav.

Nepobedljivi telefoni - vodilne naprave z zmogljivo baterijo

Ta kategorija pametnih telefonov ni zelo zahtevna, vendar ne ostane brez nadzora. Obstaja več zanimivih nepremagljivih vodilnih na trgu s kapacitivno baterijo. Poglejmo najsvetlejše med njimi:
 • Conquest S8 4G. Proizvajalec postavi to napravo kot turistično. Lahko ga vzamete na vsakem potovanju. Ne boji se vlage, ker je kovček izdelan s posebno tehnologijo, ki ustreza standardu IP68. Prav tako se ne boji padanja z višine in kakršnega koli onesnaževanja. V zvezi z zaslonom, zaslon pametni se izvaja na 5 palcev, resolucija, ki je malo verjetno, nekdo imenovan spektakularen (1280 x 720 px). Enako lahko rečemo za kamere. Devays so opremljeni z optiko 5 in 13 Mp, ki je že običajen posel. Performance zagotavlja 4-jedrni čipov. Pri povečanju obremenitve procesor pospeši na 1300 MHz. Pomnilnik: 2 GB RAM, 16 GB - ROM. Kaj je vodilni v tem modelu, če so vse zgoraj navedene značilnosti povezane s povprečjem? Seveda, zmogljivost baterije. Telefon ima baterijo 6000 mAh.
 • Slušalke K10000 Maks. Ta model ima po nekaterih kriterijih veliko prednost pred konkurenti. Za kaj gre? O kapaciteti baterije, ki je enaka 10000 mag. Poleg te funkcije, pametni telefon ima dober "polnjenje". MT6753 procesor na 8 računalniških modulih deluje na frekvenci 1300 MHz. "Operative" - ​​3 GB. Velikost integriranega pomnilnika je 32 GB, s tem da se lahko poveča do 128 GB. Zaslon je odličen. Njena diagonala -5.5? Full HD kakovost, gostota - 401 ppi. Kamere so povprečne. Ohišje je plastično, vendar je maksimalno zaščiteno pred vlago in prahom (IP68).
 • Invincible IP68 Flagman Phones

  V letih 2016–2017 so mnogi proizvajalci predstavili prave nevsiljive vodilne pobude. Vsak od modelov je zanimiv na svoj način. Vseh opisov ni mogoče opisati, zato bo za pregled izbran najbolj priljubljen.

 • Samsung Galaxy S8. Korejski proizvajalec ni več prvič, da so uporabniki vodilne naprave zadovoljni. Novost deluje na čipu Snapdragon 835, ki zagotavlja visoko zmogljivost. Frekvenca ure je 2350 MHz. Na zmogljivi platformi je prikazano tudi 4 Gb "RAM-ov". Vgrajeni pomnilnik je 64 GB. Telefon podpira 256 GB flash kartic. Kapaciteta baterije je povprečno - 3 tisoč čarovnika. Zaslon brez okvirja, ukrivljen. Corning Gorilla Glass 5. Tehnologija stekla - Super AMOLED. Kakovost slike je 2960 x 1440 slikovnih pik. Število pik - 568 ppi. Zaščita ohišja - IP68.
 • Sony Xperia XZ Dual je vodilna izdaja za leto 2016. Vodotesna. Opremljen z odlično strojno platformo, ki temelji na procesorju Snapdragon 820. Pomnilnik - 3/64 GB. Akumulatorska baterija - 2900 mga. Glavna kamera je 23 MP z lahkim F /2.0. Tip matrice Sony IMX300 Exmor RS. Ločljivost ločilnega modula - 13 MP.
 • V zaključku

  V tem členu je bil koncept dešifriran kot vodilni telefon. Vse naprave, ki imajo ta status, se razlikujejo ne le s sodobno strojno polnitvijo, temveč tudi privlačno, celo spektakularno obliko. Vsak od njih ima določeno polet,zahvaljujoč temu si je zaslužil visoko mesto vodilnega.

  Sorodne publikacije