Najdražji telefon v Rusiji: pregled

Večina uporabnikov pri nakupu mobilnega telefona je pozorna predvsem na tehnične lastnosti naprave, videz naprave pa je v najboljšem primeru omejen na izbiro barve karoserije iz več standardnih različic. Vendar to ne pomeni, da gre za bogate, ki želijo dobiti edinstven model, čeprav ne z najboljšimi lastnostmi.

Vertu podpisni diamant

Eden od najdražjih mobilnih telefonov v Rusiji je za bogate ljudi, ki cenijo elegantno eleganco. Klasično telo gumba je izdelano iz belega in rumenega zlata ter platine. Izdelek je intarziran z 170 zaobljenimi diamanti. Vertu podpira standard GSM. Vgrajena antena.


Litij-ionska baterija v načinu pogovora traja le pet ur in pol, v stanju pripravljenosti traja 400 ur. Telefon podpira tehnologijo Bluetooth, e-poštni odjemalec, MMS in GPRS. Kljub takšnim skromnim funkcijam so telefoni iz ekskluzivne serije "Vertu", ki so bili enkrat zapored, med najbolj dragimi, elegantnimi in razkošnimi. Skupno je bilo ustvarjenih približno dvesto izvodov Vertu Signature Diamond. Vsakdo stane približno 88 tisoč dolarjev. To je skoraj 6 milijonov rubljev.

iPhone Princess

Modifikacijo prve generacije iPhonea je leta 2008 razvil svetovno znani draguljar Peter Alayson. V zadnjih letih se cena modela sploh ni spremenila. IPhone Princess Plus bo moral porabiti 17.600 dolarjev (za primerjavo: cena serijskega iPhonea je 400 ali 500 $ - končna cenaodvisno od količine notranjega pomnilnika naprave), tj. 12 milijonov rubljev.


Pogosto so najdražji telefoni v Rusiji izdelani iz zlata (18 karatov), ​​pri tem modelu je izbrana bela. Ohišje je dodatno okrašeno po obsegu 318 diamantov. Vsak kamen je 1775 karatov. Skoraj 200 dragih kamnov se obdeluje z uporabo edinstvene tehnike "Princess". Na voljo je poceni različica pametnega telefona iPhone Princess Plus, ki ga krasijo le 180 diamantov (klasični izrezi). Strošek takšnega oblikovalskega izdelka je 66.150 $, to je 45 milijonov rubljev. Kot je za specifikacije, eden od najdražjih mobilnih telefonov v Rusiji, blagovna znamka Apple je najbolj običajen iPhone s pomnilnikom 8 ali 16 GB. Pametni telefon se izvaja samo z roko in po predhodnem naročilu. Prvi lastnik edinstvenega pripomočka je bil ruski poslovnež, ki je želel ostati anonimen.

BlackDiamond VIPN pametni telefon

Eleganten koncept za Sony je ustvaril oblikovalca zlatarstva J. Goh. Eden od najdražjih telefonov v Rusiji je izdelan z uporabo organske LED tehnologije in je opremljen s pametnim zaključkom s polikarbonatnim ogledalom. Gumb gumba je okrašen z dvema diamantoma (na hrbtni strani in navigacijskimi gumbi). Cena telefona je 300 tisoč dolarjev (202 milijonov rubljev). Izdelano za individualna naročila.

Vertu Signature Cobra

Verty je v letu 2017 javnosti predstavil mobilni telefon, ki je bil objavljen v zelo omejeni seriji. Vsak od osmih obstoječih pametnih telefonov stane 360 ​​tisoč dolarjev (242 milijonov rubljev). Telefonisestavljajo ročno s sodelovanjem strokovnjakov francoske znamke Boucheron.
Vsak pametni telefon je prekrit z 439 rubini, ki krasijo telo kače, oči kobre pa so narejene iz dveh smaragdov. Ta ekskluzivni model kupec dostavi ne z redno kurirsko službo, ampak s helikopterjem. Tehnične značilnosti Vertu Signature Cobra žal niso razkrite.

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot

Podjetje Gresso napoveduje lansiranje novega Gresso Luxor Las Vegas Jackpot leta 2010 in cenejšo različico Luxor Las Vegas. Pri oblikovanju edinstvene zasnove dveh najdražjih telefonov v Rusiji so oblikovalci navdihnili teme starodavnega Egipta in modernega Las Vegasa. Telo je intarzirano s črnimi diamanti, ki so v naravi redko narejeni iz zlata. Debelina naprave je le 12 mm, razvoj blagovne znamke Gresso pa tradicionalno zagotavlja drevo v oblikovanju. Hrbet enega najdražjih modelov je narejen iz edinstvene afriške ebenovine. Še ena novost je tipkovnica. Vsak gumb je izdelan iz safirja. Dragi kamni, polirani ročno z drobnim diamantnim orodjem. Črke in številke so laserske. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot telefoni so le tri na svetu. Na zadnji plošči je vgravirana številka posamezne kopije. Stroški modela je 30 milijonov rubljev, in proračun novost - Luxor Las Vegas - stroški 650 tisoč rubljev.

Pametni pametni pametni telefon

Edinstvena naprava, ki ni izdelana samo iz dragih materialov, ampak ima tudi kriptografsko zaščito. Vsi deli ohišja so izdelani iz platine 950 ključa in logotipa iz rožnatega zlata pri 18Karat, in konci - iz črnega ali ebanovega lesa. Gumbi Smart Crypto Smartphone so narejeni iz plemenite kovine, ročno vgravirani. Navigacijska tipka - rožnato zlato z diamantom v sredini. Stranski gumbi - obrezani diamanti naravne modre barve, od katerih vsak tehta 12 karatov. Na hrbtni in sprednji strani ter na straneh naprave je v razdelku "Princess" na voljo 25 diamantov. Od teh je pet na vsaki strani naravni modri. Sodeč po ocenah, najdražji telefoni v Rusiji odlikujejo posebne kriptografske zmožnosti. Proizvajalci drugih naprav v tem cenovnem razredu redko razmišljajo o tehnični opremi, kar ne pomeni, da gre za razvijalce Diamond Crypto Smartphone. Kriptografske zmožnosti zagotavlja procesor TMS 320 VC 5416. Šifriranje temelji na parametrih eliptičnih krivulj, ki se izvajajo s ključem 256 bitov. Šifrirana sporočila, vključno z glasom. Vsi podatki v pomnilniku so tudi šifrirani. Smartphone deluje pod vodstvom operacijskega sistema Windsor. "Stroški pametnega pametnega telefona Diamond Crypto so 13 milijonov dolarjev, kar je nekaj več kot 90 milijonov rubljev. izdelan iz platine in zlata za 750. vzorec (roza, rumena in bela) Model je intarziran z diamantnim zaslonom WS-1 iz safirnega kristala, dekorativnimi vložki - naravno krokodilno kožo. Button
Drug razvoj avstralskega oblikovalca Petra Alossona - ovyy iPhone 3G kralji Button, ki je stal 241Milijona USD (167 milijonov rubljev). Kot je razvidno iz imena, je bil diamant (66 karatov) glavni okras veličastnega aparata, ki je vseboval edini kontrolni gumb. Dodatno je ohišje iz 18-karatnega zlata okrašeno z miniaturnimi diamanti.

Vrhovni Goldstriker iPhone 3G 32GB

V tej različici iPhone je več kot dva meseca delal tehnologijo zlatarjev pod vodstvom oblikovalca Stewarta Hughesa. To je pravo umetniško delo. Primer je izdelan iz 917 zlatih vzorcev (22 karatov). Naprava tehta 271 gramov. Sprednji del je okrašen s 136 modrimi diamanti, s skupno težo 68 karatov. Na hrbtni strani telesa je intarziran logotip jabolka z čistimi diamanti. Na navigacijski tipki je velik in redek diamant (71 karatov). Telefon se prodaja z edinstvenim ohišjem, ki je uporabljalo čisto zlato in visoko kakovostno usnje. Koliko najdražji telefon v Rusiji prihaja med modeli Apple? Za tak model bo moral dati 315 milijonov dolarjev, ali približno 218 milijonov rubljev.

Diamantna vrtnica iPhone 432GB

Pametni telefon iz rožnatega zlata in diamantov iz Stewarta Hughesa stane 8 milijonov dolarjev! To je četrti premium luksuzni iPhone, ki je intarziran z dragimi kamni. Vse te telefone izdelata dva.
Telo je intarzirano s petsto edinstvenimi diamanti s skupno težo nad 100 karatov. Za obdelavo logotipa je bil uporabljen del (53 diamantov). Edini gumb je prekrit s platino, v sredini pa 8-karatni diamant. Območje naprave je okrašeno z diamanti. Izgleda kot modelres zelo impresivno.

Apple iPhone Falcon Supernova

Kaj je najdražji telefon v Rusiji? Trenutno je to verjetno pametna znamka Falcon, ki je razvita v treh različicah: v primeru rožnatega zlata (osemnajst karatov), ​​rumenega zlata in platinastih 950 vzorcev na osnovi iPhone 6 s 47-palčnim zaslonom in 6 Plus z zaslonom. 55 palcev Po zadnjih podatkih so stroški vsakega modela pred 4 leti znašali 485 milijonov dolarjev, danes skoraj 100 milijonov (6688280.000 rubljev). Za najdražje telefone na dotik v Rusiji in svetu je razvil poseben paket storitev, vključno s storitvami, ki so na voljo 24 ur na dan, petletno garancijo in dostavo prek najbolj verodostojne prevozniške družbe FedEx. Mimogrede, blagovna znamka Falcon je predstavila tudi luksuzne dodatke, na primer ekskluzivne zlato in platinaste slušalke.

Najdražja v maloprodaji

Zgornji modeli so na voljo v omejenih količinah, vendar kot pri serijskih pametnih telefonih? Med njimi so tudi zelo drage naprave. Na primer, Verty lansira ekskluzivne telefone posebej za lastnike Bentleyja, za nakup katerih ni treba izdelati posameznega naročila.

Vertu samo za lastnike Bentleyja

Telefon Vertu za Bentley je bil izdelan po naročilu avtomobilskega podjetja, da bi strankam ponudil ne le avtomobile, ampak tudi poseben način življenja. To je pametni telefon z zaslonom (47 palcev) iz safirnega stekla, 13-megapixel kamero in 64 GB pomnilnika. Četvero jedrni procesor Qualcomm s frekvenco 25 GHz. Baterija ima kapaciteto 2275 MAG.

Predsednik Ulysse Nardin

Eleganten telefon proizvajalca urmodel Ulysse Nardin predsednik. To je gumbna naprava z 32-palčnim zaslonom na dotik, različnimi brezžičnimi moduli, vrsto nameščenih aplikacij, ki so posebej zasnovane za lastnike unikatnih naprav, 8-milijona slikovnih pik. Značilnost pametnega telefona je mehanizem na hrbtni strani ohišja. Uporabite ga lahko za polnjenje baterije. Telefonske linije Ulysse Nardin Chair se med seboj razlikujejo le z vstavljanjem dragih kamnov in kovin.

Elitni telefoni kanadske znamke Mobiado

Mobiado so specializirani za proizvodnjo elitnih pametnih telefonov. Za izdelavo telefonov podjetje uporablja izredne materiale, kot so les ali letalsko jeklo. Za izdelavo modela Grand Touch Executive je bil uporabljen marmorni granit matyukav. Pametni telefon tehta 212 gramov, njegova vrednost pa je 8 tisoč dolarjev, to je skoraj 540 tisoč rubljev.

Najdražja številka

Katera je najdražja telefonska številka v Rusiji? Najdražja številka v omrežjih ruskih operaterjev je bila prodana na dražbi za 25 tisoč dolarjev (167 tisoč rubljev). Avkcijo je izvedel operater MegaFon. Vemo samo, da je najdražja telefonska številka v Rusiji postala nekakšna gospodarska družba, ne zasebna oseba. Ta številka je 5858585. Takšna kombinacija številk v kitajskih tradicijah je simbol uspeha in želja sreče.

Najdražje prevleke za telefone

Največje število edinstvenih dodatkov se lahko pohvali samo z iPhoneom. Nekateri primeri stanejo več kot samo telefon! Na primer, Zazzle je rahlo manj drag primer je črno-bel plastični kovčekz napisom: "Samo ta naslovnica me je stala $ 1000". Sama dodatna oprema stane 1035 dolarjev, to je 697 tisoč rubljev. Druga luksuzna torbica je obložena s kristali Swarovski in pravega zlata. Dodatek je narejen ročno in predstavljen v majhnem številu kopij. Stroški se gibljejo od 980 do 1000 dolarjev, odvisno od prodajalca (66-673 tisoč rubljev). Več modelov luksuznih prevlek ponuja švicarsko podjetje Golden Dreams. Dodatki so predstavljeni v različnih barvah, izdelani so iz krokodilskega usnja, stranske plošče in hrbet so običajno izdelani iz zlata. V kolekciji blagovne znamke so modeli z smaragdi, safirji in rubini. Stroški in podrobnosti se obravnavajo neposredno s stranko kritja.

Sorodne publikacije