Objavljeni datum in sistemske zahteve Just Cause 2

Just Cause 2 je zelo zanimiv in izjemno priljubljen projekt, ki je postal ideološki dedič prvega dela. V tej igri se znajdete na otoku, kjer se morate boriti proti najrazličnejšim nasprotnikom, vendar lahko to storite na desetine različnih načinov. Razlika v tej igri od vseh drugih strelcev je popolna nelinearnost in svoboda delovanja. Lahko naredite vse, kar pride na glavo, uporabite vse, kar lahko odkrijete kot orožje. Poleg tega ima ta igra uničeno okolje, tako da lahko razstreljujete vse okoli sebe s številnimi različnimi spektakularnimi načini. In igra je postala zelo priljubljena zahvaljujoč multiplayer načinu, ki omogoča igralcem iz različnih koncev planeta urediti pravi kaos na otoku. Vendar, če želite sami testirati igro, boste najprej morali poznati sistemske zahteve Just Cause 2. Igra je bila izdana pred več kot petimi leti, zato je zelo verjetno, da ne bo niti šla na nov računalnik sam. Toda namesto da bi tvegali, lahko preverite sistemske zahteve Just Cause 2 tega člena.

Datum izdaje

V zvezi z računalniškimi igrami je datum izdaje pogosto pomemben, saj se je pred tem igra predala manj naprednih tehnologij, torej tistim, ki so bile takrat na voljo. Igra bo manj zahtevna. Sistemske zahteve Danes se lahko zdi, da so sodobni standardi samo vzrok 2. Zdi se, da bi morali pogledati datum izdajeprojekt.

Izkazalo se je, da je svet marca 2010 videl takoj na vseh ključnih platformah, torej na osebnih računalnikih in na vodilnih konzolah Play Stationa in X-boxa. Če ste računalnik kupili zadnjih pet ali sedem let, je zelo verjetno, da vam sploh ni treba pogledati sistemskih zahtev Just Cause 2. Ta igra je verjetno na vašem računalniku brez težav. Toda preverjanje ne traja veliko časa, zato je priporočljivo nadalje preučiti vsebino članka.

Operacijski sistem

Kot pri kateri koli drugi igri, je treba v Just Cause 2 upoštevati sistemske zahteve, začenši z operacijskimi sistemi, ki podpirajo ta projekt. V tem primeru je bila igra razvita v okviru operacijskega sistema Windows 7, torej operacijskega sistema, ki je bil najpomembnejši v letu 2010. Prav tako igra podpira Windows Vista, tako da na tem OS ne boste imeli nobenih težav.

Vendar pa je treba omeniti, da bodo lastniki operacijskega sistema Windows XP, ki ne želijo nadgraditi na sodobnejšo različico operacijskega sistema, razočarani, saj ne bodo zagnali igre. Poleg tega, če imate novejšo različico operacijskega sistema, to je osmo ali deseto različico »oken«, boste morda morda imeli težave pri zagonu igre, vendar so rešeni zelo preprosto z načinom združljivosti. Z njim lahko zaženete igro Just Cause 2. Sistemske zahteve seveda niso omejene na operacijski sistem.

Procesor

Torej, kaj še potrebuje igra Just Cause 2? Sistemske zahteve za osebni računalnik za vse igre so osredotočene na tri vidike: procesor, RAM,grafično kartico Gre za to in bomo še naprej govorili.
Če želite izvesti to igro vsaj na minimalnih nastavitvah, boste potrebovali procesor s frekvenco jedra vsaj 3 gigaherc. Če želite doseči bolj kakovostno reprodukcijo, je najbolje, da imate vsaj dvojedrni procesor, hkrati pa mora vsaka jedra imeti moč najmanj 2,6 gigaherca. Šele takrat se bo Just Cause 2 zagnal čim višje Sistemske zahteve tega projekta se ne zdi posebej grozne, kajne?

RAM

Ni skrivnost, da je RAM bistven element računalnika, tako kot se uporablja za zagon aplikacij, ki vključujejo računalniške igre . Višja kot je high-end igra, več pomnilnika, zato morate vedno paziti, da ima računalnik največjo količino nameščenega RAM-a. In ko sistemske zahteve Just Cause 2 na računalniku, morate najprej paziti na RAM. Kot vedno so zahteve dve točki: minimalne in priporočene zahteve. Če želite samo igrati to strelec, ne da bi bilo potrebno, da bi povečali učinkovitost in odlično grafiko, potem bi morali imeti dva gigabajta OPERATIVNEGA spomina. Če želite nastaviti nastavitev na največjo vrednost in pričakovati, da ne boste imeli nobene zavore ali napake, je bolje, da imate tri ali več gigabajtov RAM-a.

Video kartica

Če govorite o maksimalnih nastavitvah, potem vi,Najverjetneje bi rad občudoval popolno sliko na zaslonu. No, tudi če imate najboljši RAM na svetu, morate še vedno poskrbeti za grafično kartico, da bi dobili boljšo sliko. Na srečo, v primeru te igre, boste potrebovali le 512 megabajtov video pomnilnika, da boste lahko namestili vse video sisteme največ. Če nimate tako močne grafične kartice, potem bo dovolj 256 megabajtov, vendar v tem primeru ne pričakujete odličnega rezultata.

Prosti prostor

Posebej je vredno povedati o prostem prostoru na trdem disku, ki je potreben za namestitev in zagon igre. V sodobnem svetu nihče ni presenečen nad dejstvom, da je bil račun na desetine gigabajtov prostora na disku. Zato morate biti veseli, da ta igra traja le 10 gigabajtov. Vendar ne pozabite, da morate zapustiti vsaj toliko, da vsi programi v računalniku delujejo normalno.

Sorodne publikacije