Pioneer MVH 150UB - pregled modela, pregledi kupcev in strokovnjakov. Shema povezave

Danes nihče ni presenečen zaradi prisotnosti radijskih kasetofonov v avtomobilu. Glasba je postala stalni spremljevalec številnim voznikom, saj pomaga osredotočiti se na gibanje in ne moti, prav tako vam ne omogoča, da bi na dolgih potovanjih zaspali. Vendar pa si vsak voznik ne more privoščiti nakupa dragih akustičnih kombinacij z velikim številom funkcij. Za to kategorijo so razvite proračunske možnosti, kot je Pioneer MVH-150UB. Zakaj se ta kasetofon razlikuje od dražjih "sorodnikov" in ali ga je vredno kupiti? Prejemanje odgovorov na ta vprašanja bo pomagalo tako uradne informacije proizvajalca kot tudi preglede običajnih uporabnikov, ki so po nakupu testirali ta snemalnik.

Splošne informacije

Kot je bilo že omenjeno, ta snemalnik pripada proračunskemu segmentu. Je standardna različica zvočne naprave, ki jo lahko brez težav namestite sami. Povezovalna shema Pioneer MVH-150UB se ne razlikuje od drugih podobnih naprav.


Če je v avtu že nameščen še en avtoradio, bo v večini primerov preprosto preurediti DIN priključek v novo kupljeni izdelek, tako da najprej preverite lokacijo predmetov v skladu s priloženim navodilom.
Proizvajalec je zavrnil možnost predvajanja diskov, da bi pocenil zasnovo. Ker je ta tehnologija že malo zastarela, bo uporabnik v odsotnosti izgubil. Takšna poteza je omogočila zmanjšanje ne samo stroškov, ampak tuditeža snemalnika, ki olajša njegovo pritrditev na ploščo DIN.

Glavne funkcije

Hkrati lahko povežete do 4 zvočnike z zmogljivostjo 50 vatov. Njen ojačevalnik je sposoben zviti jih pri največjem volumnu, standardni izhod je enak 22 vatom pri impedanci 4 ohmov.


Za fino nastavitev zvoka je na voljo petopasovni grafični izenačevalnik, s katerim lahko uporabite standardne in predloge, da se ujemajo z avdio frekvenco izhodnega signala. Tako lahko uporabnik prilagodi akustiko, ki je na voljo sprejemniku, kar bo pozitivno vplivalo na kakovost reprodukcije zvoka. Da bi razumeli, kako konfigurirati Pioneer MVH-150UB, je dovolj, da na kratko poučite kratek čas. Če ste se morali pred tem ukvarjati s snemalniki, lahko razvrstite meni in popolnoma brez njega, vse je preprosto in intuitivno.
Uporabnik lahko priključi dodatni aktivni subwoofer z uporabo posebnega izhoda na zadnji strani predvajalnika. Ta izhod se vnaša v že filtriran nizkofrekvenčni signal. Zato ni potrebna dodatna oprema.

Radio

Eden od glavnih virov zvoka se lahko imenuje radijske postaje. V kaseti je na voljo način samodejnega iskanja razpoložljivih radijskih kanalov z nadaljnjim shranjevanjem in dodeljevanjem številk. Skupaj v spomin se lahko doda na 12 postaj, kar je v večini primerov dovolj.
Da bi povečali udobje poslušanja, je sprejemnik Pioneer MVH-150UBobstaja funkcija zatiranja kopenskih zvokov. Zaradi tega, ko vstopi v negotovo cono sprejema, bo signal samodejno izbrisan iz sikta in drugih neprijetnih zvokov, kar vam bo omogočilo, da boste uživali ob poslušanju glasbe, namesto da bi poskušali preklopiti med postajami, ki iščejo tisto, ki bo lahko uživala v kakovostni reprodukciji. Za bolj samozavestni sprejem priporočamo uporabo aktivne antene z dodatnim napajanjem.

Avdio vhodi

Na tem snemalniku lahko predvajate glasbo s pomnilniki USB do 32 GB. Ta velikost je dovolj, da shranite večjo zvočno zbirko, razvrščeno glede na nastavitve gonilnika. Prijetna lastnost je zmožnost kasetofonov, da se spomnijo zadnje predvajane skladbe, in pri ponovnem vklopu nadaljujete s predvajanjem seznama predvajanja, ne z začetka seznama. Da bi bliskovni pogon pravilno prepoznal kasetofon, mora biti formatiran v skladu s standardi FAT16 ali FAT32, sicer ne bo mogoče predvajati posnetka. Tudi telefoni in pametni telefoni, povezani z napravo Mass Storage, se lahko uporabljajo kot bliskovni pogoni. Prednost te povezave je istočasno polnjenje pripomočka, ki je obrabljen do 1 amper.
Če pametni telefon ne podpira te vrste povezave, se lahko zvočni signal iz njega prenese na kasetofon z vhodom AUX, ki ga uporablja kot ojačevalnik. Poleg pametnega telefona lahko v ta namen uporabite vsak pripomoček, ki ima linearni vhod, naj bo to predvajalnik, prenosna igralna konzola ali tablični računalnik.Parametri Pioneer MVH-150UB za uporabo v tem načinu ni potreben, prehod se zgodi samodejno.

Enostavnost uporabe

Dodatne značilnosti vključujejo željo proizvajalca, da olajša uporabo kasetnega snemalnika. Da, zagotavlja dva načina osvetlitve svetlosti, ki vozniku omogočata, da ga ne moti presvetla nočna svetloba. Ne pozabite na razvijalce in na neobstojni pomnilnik. Da, večina nastavitev med namestitvijo se shrani tudi po dolgem izklopu baterije. Ta funkcija je uporabna v zimskem delu leta, ko je treba baterijo pogosto napolniti in jo odstraniti iz avtomobila.

Pozitivne povratne informacije o kasetnem predvajalniku

Za popolno razumevanje tega, kar je sprejemnik, je vredno pregledati preglede tistih, ki so že imeli možnost, da ga dolgo uporabljajo. Po analizi pregledov Pioneer-ja MVH-150UB lahko poudarite naslednje pozitivne točke:
 • Visokokakovosten zvok. Mnogi uporabniki so navdušeni, ko namestijo ta snemalnik, kako čist in prijeten je.
 • Vgrajen izenačevalnik. Če vam v zvoku ni všeč, lahko s fino nastavitvijo frekvence z grafičnim izenačevalnikom vedno dosežete višjo kakovost.
 • Veliko število načinov. Dodatne možnosti vam omogočajo dodajanje glasnosti ali vklop zadnjih zvočnikov v globokotonec.
 • Prijeten videz. Kljub nizki ceni, proizvajalec poskušal narediti radio Pioneer MVH-150UBmoderno in se lahko prilega v notranjost vsakega avtomobila.
 • Ergonomski nadzor. Tipke in drugi elementi so zelo priročni, zlahka jih je mogoče najti z dotikom, brez motenj vožnje.
 • Standardni priključki. Uporabnik nima vprašanja, kako povezati Pioneer MVH-150UB, saj je večina sprejemnikov tega razreda medsebojno zamenljiva. Če prej ni bilo nobenega avtoradia, potem je dovolj, da sledite namestitvi v priloženem priročniku uporabnika.
 • Hitro ravnanje z ukazi. Kasetofon nima težav pri kopiranju velikih količin pomnilniških kartic in ne "zamrzne" pri iskanju glasbe in njeni reprodukciji.
 • Kot je mogoče videti, je proizvajalec skušal narediti poceni, a zelo funkcionalno napravo. Vendar pa nizki stroški te kasete še vedno povzročajo določene težave.

  Negativni vidiki modela

  Med glavnimi slabostmi voznikov v svojih pregledih Pioneer MVH-150UB najpogosteje opažajo pomanjkanje daljinskega upravljanja. To bi bilo koristno tako med predvajanjem kot tudi med uporabo predvajalnika. Da bi znižali stroške proizvajalca, smo se odločili, da ga ne bomo dodali v komplet, kar je povzročilo splošno nezadovoljstvo.
  Še ena pomanjkljivost, po mnenju uporabnikov, je, da je nadzor glasnosti kombiniran z gumbom za vstop v meni.

  Zaključek

  Ta model je zelo primeren za tiste, ki ne želijo porabiti preveč denarja za avtomobilske zvočnike, vendar želijo dobiti bolj ali manj kakovosten zvok. V tem primeru, kot je nemogočePioneer MVH-150UB sprejemnik je bolj primeren. Pomanjkanje vožnje za številne voznike se celo imenuje plus, ker ta del pogosto zahteva veliko pozornosti in redno servisiranje.

  Sorodne publikacije