Canon MF4410: odlična rešitev za organizacijo tiska in ne samo za miniaturno pisarno ali dom

Canon MF4410 ima večnamensko napravo na proračunski ravni z zelo skromno ceno in veliko tehničnimi lastnostmi. Ta enota ima tudi velik seznam možnih aplikacij.

Niša te naprave. Dokončanje

Glavna področja uporabe MFP Canon MF4410 so majhne delovne skupine in majhne pisarne. Zahtevana mesečna velikost tiskanja 8000 strani v tem primeru bi morala biti več kot primerna. Prav tako je primerno, da uporabite večnamensko napravo doma na predvidenem mestu. Tudi v srednje velikih ali velikih delovnih skupinah lahko ta MFP delno pokriva zahteve za pretok dokumentov. Podobno lahko napravo uporabljate v povprečni ali celo veliki pisarni. Tudi precej dostojna večnamenska rešitev bo gledala na kopirni center, vendar bo v tem primeru, kot v prejšnjih dveh, potreba po tiskanju, skeniranju in kopiranju le delno zajeta. V paketu proizvajalec v tem primeru vključuje naslednje:


 • MFU.
 • Žice za povezavo z računalnikom.
 • Napajalni kabel.
 • Navodila za uporabo, garancijska kartica.
 • Disk z aplikacijsko programsko opremo.
 • Zaženite kartušo.
 • Značilnosti tehničnega načrta. Hitrost Seznam pristanišč

  Metoda laserskega enobarvnega tiskanja temelji na delu tiskalnika C anon MF4410. To je posledica njegove uporabeVečnamenska naprava se ponaša z visoko hitrostjo in veliko količino tiskanja na mesec. V tem primeru je potrebno samo 10 sekund za ogrevanje sistema po vklopu. Nato morate počakati še 6 sekund in prikazati se bo prva natisnjena stran. Tiskalnik bo v prihodnje lahko izdal 23 enostranskih listov za 60 sekund. In tako v načinu kopiranja kot tudi v tiskalniku.


  V tej napravi je mogoče povezati samo en univerzalni način - vrata USB. Glede na pozicioniranje te univerzalne rešitve in njene stroške v višini 11.000 rubljev, je ta pristop s strani razvijalcev povsem upravičen. Najzahtevnejši način povezave v tem primeru je, in povečanje njihovega števila bi imelo zelo negativen učinek na ceno MFU.

  Priročnik za hitro namestitev in konfiguracijo

  Kot večina podobnih naprav se lahko enostavno in preprosto priključi na računalnik Canon MF4410. Navodilo je sestavljeno iz naslednjih korakov:
 • Namestimo začetno kartušo.
 • MFP smo postavili na stalno mesto.
 • Priključimo 2 celotna kabla: enega na osebni računalnik in drugega na napajalni sistem.
 • Vklopite napravo z gumbom za vklop /izklop.
 • Namestite gonilnike s CD-ja.
 • Natisnite preskusno stran. Po tem je MFP pripravljena za neposredno uporabo.
 • Papir

  Glavna oblika za Canon MF4410 - A4. Tudi na tem seznamu je črka A5 A6 in celo B5. Gostota papirja za tiskanje in kopiranje na takšnem MFU mora biti v območju 60 g /m 2 (običajna belapapir) do 163 g /m 2 (to je lahko že tanek karton ali vate). Toda tukaj je na kakovostnem fotografskem papirju tiskanje v tem primeru nesprejemljivo, ker se lahko kartuša ali sistem podajanja papirja zlomita. Iz istega razloga časopisov na takšni MFP ni mogoče objaviti.

  Recenzije

  Za profesionalce se predvsem lastniki in strokovnjaki sklicujejo na to, kako hitro in pravočasno sklenejo dokumentacijo Canon MF4410. Za napravo te ravni je resnično odličen rezultat tiskanja prve strani v manj kot 20 sekundah. Drug pomemben plus obravnavane opreme je precejšen obseg tiskanja v mesecu 8000 strani. To je dovolj za pokritje potrebe po dokumentih v večini primerov. Tudi dovoljenje v tem primeru je značilno za ta razred naprav. In tako v načinu tiskalnika, kopirnega stroja in pri skeniranju. Edina pomembna pomanjkljivost je le en način povezovanja. Toda, kot je bilo že omenjeno, je to standardna tehnična rešitev za to nišo IFI kot celote.

  Povzetek

  Canon MF4410 vam omogoča organiziranje tiskalnega podsistema, kopiranje in celo skeniranje v majhni pisarni ali kompaktni delovni skupini, pa tudi doma. Prav tako bo univerzalna rešitev pod kopirnim centrom, srednje ali veliko pisarno izgledala zelo dostojno. Tudi v srednjih in velikih delovnih skupinah bo prisotnost takega IFI neuničljiva.

  Sorodne publikacije