Sveti križ v Terarijah: kaj je potrebno in kako narediti

V računalniških igrah Terraria obstaja veliko možnosti za pridobivanje virov in ustvarjanje objektov. Med njimi so različni nabori oklepov, orožja itd. Ta članek bo opisal sestavino, imenovano medni ingota v Terarijah. Poglejmo njegove lastnosti, namen in metode ekstrakcije.

Opis

Ta točka v angleščini se imenuje Hallowed Bar. Vir se uporablja za ustvarjanje orožja, oklepov in posebnih orodij. Poleg uporabe predmetov v obrti in receptih se lahko uporabi kot gradbeni material ali dekoracijo. Strošek ene postavke izdelka je 40 srebrnih kovancev. Največje število ingotov v eni škatli je 99 kosov. Sveti bik v "Terarijah" se uporablja za krafting naslednjih predmetov:


 • komplet svetega oklepa;
 • lahka plošča;
 • Optično osebje;
 • Medaljoni za buče;
 • Gungirjev meč;
 • Kirkor;
 • samostrel;
 • vrtanje.
 • Navedeno orožje in oklep sta na voljo za obrt v polni različici igre za osebne računalnike. V mobilni različici je bil "Terrariya" uporabljen za ustvarjanje ledenega oklepa. Kot igra posodobitve, razvijalci enkrat spremenila videz svete palice, zmanjšala stroške prodaje v trgovini NPC.

  Kako priti?

  Ugotovili smo, zakaj so potrebne svete palice. Zdaj moramo govoriti o tem, kako dobiti ta vir. Za začetekTreba je omeniti, da je izdelek mogoče pridobiti samo ob prehodu kompleksnega načina. V preprosti igri ni nobenega vira, kar pomeni, da zgoraj navedeni predmeti ne bodo ušli. Druga točka - ingoti padejo samo iz premaganih šefov. To so Twins, Destroyer, Skeleton Prime.


  Privoščite medu "Terrariya" sami z drugimi viri in nakovalo ne bo delovalo - poskusite zmagati v bitkah s šefi.

  Twins

  Ta šef je zapletena različica Cthulhujevih oči iz običajnega načina igre. To sta dve očesi, ki sta povezani z nitjo. Zeleno oko strelja s plamenom in rdečo - vijolični laser. Po izgubi polovice zdravja se ta šef začne spreminjati od zunaj in spreminja svoje sposobnosti. Sovražnika lahko premagate s hitrim gibanjem in agilnostjo.

  Destroyer

  Izboljšana različica Eater svetov. Ponoči kliče z mehanskim črvom. Šef ima 8000 zdravstvenih točk, zato bo boj z njim trajal dolgo. Krogla iz sovražnika se pojavi na mestu, kjer si ga udaril s škodo.

  Skeleton Prime

  Močnejša različica običajnega okostja. Pokliče se ponoči s pomočjo mehanske lobanje. Uničiti ga je treba v eni noči, sicer zjutraj vsi napadi na njega ne bodo povzročili več kot eno enoto škode.

  Sorodne publikacije