Pametni telefon HTC 816: pregled, funkcije, pregledi

V letu 2014 so bile trgovine dopolnjene z drugim pametnim telefonom iz tajvanskega proizvajalca HTC Desire 816 Dual SIM. Samozavestno je zavzel položaj v srednjem segmentu. V času izdaje je bil pripomoček prodan s ceno 16.000 rubljev. Po nakupu seznanil z njenimi značilnostmi, je hitro postal priljubljen. 2014 je era 5-palčnih pametnih telefonov. Vendar pa se je HTC odločil presenetiti uporabnike in nastavil zaslon na 55 palcev v svojem pripomočku. Seveda se je to odrazilo v velikosti naprave, vendar nikakor ni bilo pomanjkljivost. Po testiranju tega modela je večina lastnikov opredelila seznam ugodnosti. Obstaja tudi nekaj slabosti v pripomočku. Ampak, da jih ime nujno ne more biti. Oglejmo si podrobnosti telefona HTC 816 in šele nato bomo ugotovili, ali je proizvajalec lahko ustvaril brezhiben model glede na vsa merila.


Paket

Kot vsi drugi pametni telefoni tega proizvajalca je paket pakiran v belo škatlo. Zasnova, izbrana za njo, izgleda zelo elegantno. Na sprednji strani so bile uporabljene fotografije pametnega telefona z različno barvo ohišja. S to rešitvijo so oblikovalci želeli kupcu pokazati različne predlagane možnosti. Od prvega pogleda na škatlo je težko razumeti, kaj se skriva v notranjosti. Za določitev barve telesa je treba poiskati informacije, ki so navedene na bočni strani. Proizvajalec označuje ne samo ime, temveč tudi barvo. Kaj je na voljo v svežnjupametni telefon HTC Desire 816 Dual? Če odstranite zgornji pokrov, bo prva stvar, ki jo bo kupec videl, telefon. Pod njim je proizvajalec vložil vso potrebno dokumentacijo, adapter, kabel in slušalke. Kar se tiče slednjega, je, kot v drugih podobnih napravah, najpogostejša. Po mnenju uporabnikov, to ni zelo priročno, tako da če je potrebno, lahko zamenjate slušalke z drugo, boljšo kakovost. Pri izbiri določenega modela ne bo nobenih težav, saj so standardna vrata implementirana v telefonu.

Oblikovanje

HTC 816 Dual SIM definitivno ni mogoče imenovati majhna. To je precej predvidljivo, saj velik zaslon ni mogoče namestiti v majhen prostor. Skoraj vsi uporabniki v svojih pregledih so opazili, da je tudi pri velikih dimenzijah proizvajalec upošteval eno pomembno točko. Naprave ni naredil zelo debelega. Tudi zdaj so tisti pripomočki, ki imajo debelino ne več kot 8 mm, vrednoteni. Zato ni presenetljivo, da je zunaj telefona bilo všeč veliko število ljudi. Torej, kakšna je velikost pametnega telefona?
 • Višina - 1566 mm.
 • Debelina - 79 mm.
 • Širina - 787 mm.
 • Kaj lahko rečemo o množicah? Pri takih velikostih težo težko imenujemo velika. To je samo 165 p. Glede na vse te kazalnike je mogoče z gotovostjo trditi, da je ta tipični predstavnik svojega segmenta. Vse zanimive oblikovalske žetone »proizvajalec ni uporabil. Telefon izgleda kot naprave, ki so bile pred njim. Na sprednji plošči je tudi velik zaslon, ki je uokvirjen z okvirjem. Zvočnik se nahaja na vrhu in je na dnu podvojen. Obstajajo senzorji in objektivkamero Kot lahko vidite, nič posebnega novega proizvajalca ni prišel ven. Toda kar zadeva gumbe, so poznavalci blagovne znamke HTC opazili spremembe. Pregledi pravijo, da proizvajalec ni razmišljal o udobju. Dejstvo je, da se ključ za napajanje iz neznanih razlogov nahaja na samem vrhu leve strani. Glede na velikost pametnega telefona ga ne bo mogoče enostavno doseči. To je bilo bolj logično, da bi ga na dno, kot je to storil v Sony pripomočke.
  Primer tega modela je iz plastike. Zakaj je bil izbran ta material? Najverjetneje je proizvajalec želel poceniti proizvodnjo. Vendar je premaz naredil sijajni, daljinsko spominja na kovino. In videz lahko pripišemo prednostim, potem je stopnja označevanja pomanjkljivost. Dejstvo je, da se pri interakciji s telefonom na hrbtni strani zbirajo prstni odtisi. In samo v beli različici niso tako opazne.
  Primer je monoliten, tudi zadnji pokrov ni odstranjen. Ker ni dostopa do sredine telefona, so vse reže prikazane na desnem robu. Tukaj lahko namestite pomnilniško kartico in kartico SIM. HTC Desire 816 je na voljo v dveh različicah. V prvem je mogoče delati samo z enim "sedmim", v drugem pa je zagotovljena podpora dveh kartic mobilnih operaterjev. Pomembno je, da bodite pozorni na dejstvo, da ta model telefona ne uporablja običajne nadzorne plošče na dotik. Proizvajalec tega ni hotel storiti. Te ključe je premaknil neposredno na zaslon. Prav tako je vredno pozoren na lokacijo "swing" glasnosti.Prikaže se pod tipko za zaklepanje. Mnogi uporabniki pravijo, da je zelo neprijetno. Če želite zakleniti zaslon, se ta "gugalnica" pogosto dotakne. Mimogrede, upoštevajte, da sta oba gumba na levi strani.

  Mnenja o primeru

  Razmislimo, kakšno mnenje imajo lastniki tega telefona. Najprej je vredno ostati na sijajni površini. Niso vsi uporabniki razumeli, kaj je vodil proizvajalec, vendar bi bilo bolje, če bi bil pokrov mat. Kot je za zbiranje, ne povzroča nobenih pritožb. Vse je kvalitativno, brez zračnosti, škripanje je popolnoma odsotno. Tudi z naporom potiskanja na zadnji pokrov se ne upogiba. Kot je za udobje uporabe, je vredno plačati poklon, telefon je dovolj velik, tako da ni vredno računati na eni strani nadzora. Moram nenehno vključevati prijatelja. Še vedno pa je večina kritikov v pregledih slišala natanko na mestu gumbov na telesu telefona HTC 816. SIM kartice se enostavno spreminjajo. Reže so prekrite s plastičnim trakom. Imenuje se, da so uporabniki po mnenju uporabnikov zelo udobni.

  Zaslon

  Nesporna superiornost telefona je postala 55-palčni zaslon. Je dovolj svetla in bogata. Edina stvar, ki razburja uporabnike, je HTC 816 Dual SIM. Na žalost je proizvajalec uporabljal 1280 x 720 px. In po mnenju lastnikov, ne bi škodilo za nastavitev kakovosti Full HD. Zaslon je izdelan s pomočjo Super LCD 2. Gostota slikovnih pik je majhna, le 267 ppi. Ta številka bi bila lahko tudi večja. Vendar pa nazaščititi zaslon je treba reči, da slika ne pixelize. Realistični prenos barv, nasičenost na optimalni ravni. Na splošno lahko rečemo, da slika ustreza pametnim telefonom vodilne ravni. Tovarniško zaslon ni zaščiten. Zato je priporočljivo takoj kupiti steklo ali vsaj film.

  Kamere

  Še naprej razmišljate o modelu HTC Desire 816 in govorite o fotoaparatih. Glavni modul ima ločljivost 13 milijonov pik. Fotografije dobijo visoko kakovost, raven podrobnosti je visoka. Uporabniki verjamejo, da pametni telefon v skladu s tem merilom v celoti opravičuje svojo vrednost. Meni ima veliko nastavitev. Da bi lahko fotografirali pri šibki svetlobi, je proizvajalec napovedal bliskavico. Z glavno kamero lahko snemate videoposnetke v polni kakovosti HD. Ta model telefona ima tudi sprednjo kamero. Temelji na matriki s 5 milijoni slikovnih pik. S takšnim dovoljenjem se fotografije seveda izkažejo za povprečne. Vendar pa so popolnoma primerne, na primer, za avatarje. Prav tako se ta kamera pogosto uporablja za video komunikacijo.

  Strojna platforma

  Telefon HTC 816 temelji na procesorju Qualcomm Snapdragon 400. Ta model temelji na štirih računalniških modulih. Vsak od njih lahko proizvede frekvenco 1600 megahertz pri povečani obremenitvi. V primerjavi s predhodnikom je v tem modelu proizvajalec namestil zmogljiv grafični pospeševalnik - Adreno 305. Zahvaljujoč mu je vsaka slika z lahkotoprikazano na zaslonu. Kar zadeva zmogljivost, je treba opozoriti, da so razvijalci integrirali en in pol gigabajtov RAM-a. Izkazalo se je, da je to dovolj za izpolnitev vseh nalog. Za ta model pametni telefon ni problem niti težkih iger niti aplikacij, ki zahtevajo veliko sredstev.

  OS

  Upravlja pametni telefon HTC 816 series Desire Android 442. Kot drugi modeli tega proizvajalca je sistem nameščen na vrhu sistema Sense. Uporabniki v povratnih informacijah upoštevajo uporabniku prijazen vmesnik. Za nastavitev naprave je dovolj, da vnesete dejanski datum in čas. Potem je pametni telefon pripravljen za delo. Novi pripomoček bo ponujal standardne aplikacije. Če želite razširiti njihov seznam, boste morali iti na trg Play. Na voljo je širok izbor iger in drugih koristnih programov. Preprosto prenesite in jih zaženite na pametnem telefonu. Vse je zelo preprosto in razumljivo, zato je podrobno navodilo za njegovo uporabo odveč.

  Vgrajeni pomnilnik

  Pomembna točka je količina vgrajenega pomnilnika. Dejstvo je, da je proizvajalec HTC 816 napovedal shranjevanje le na 8 GB. Vendar to ni vredno veselja. Dejstvo je, da ne bo več kot 4. Seveda je to precejšnja pomanjkljivost. Ker pametni telefon te ravni bi moral imeti vgrajeno skladišče vsaj 16 GB. Seveda obstaja funkcija razširitve pomnilnika do 128 GB zaradi bliskovnega pogona, vendar ne rešuje vseh težav.

  Avtonomija

  No, čas je, da govorimo o drugem pomembnem merilu - pogojih avtonomnega dela. Proizvajalec ni nameščenakumulatorska baterija iz litij-ionske tehnologije. Njena zmogljivost je 2600 mAh. Koliko deluje to napajanje z dovolj zmogljivim pripomočkom? Če zaupate proizvajalcu, bo telefon v pripravljenosti približno mesec dni. Govoriti neprekinjeno od njega bo izšlo ne več kot 20 ur, vendar pa te značilnosti, ki kažejo na proizvajalca, ampak kako se vse dogaja. Lastniki v pregledih so pokazali naslednje rezultate:
 • Predvajanje videa določa pripomoček za 5 ur.
 • Poslušanje glasbe približno 40 minut skrajša življenjsko dobo baterije za približno 3%.
 • Z zmerno obremenitvijo lahko uporabniki računajo na en dan in pol brez polnjenja. Vendar pa je pomembno razumeti, da je to največji dovoljeni čas. Nedvomna prednost je obstoj režima ekstremne ohranitve energije. Izključi vse funkcije, tako da ostane le možnost klica.

  Zvok

  Glavna prednost HTC Desire 816 je zvok. Proizvajalec je v napravo namestil visokokakovostne zvočnike. Ne samo, da glasbo reproducirajo zelo glasno, ampak tudi zgolj. Treba je omeniti, da tudi mnogi vodilni modeli ne morejo pohvaliti takega zvoka. Uporabniki v pregledih so opazili, da je s slušalkami tudi odlična. Naprava ima posebno možnost, imenovano "Stereo učinek". Vendar pa je s svojo aktivacijo reprodukcija skladb tako glasna, da se v dobesednem pomenu besede začne pritiskati na ušesa. Po potrebi lahko zvok izboljšate z uporabo BoomSounda. Čeprav vsi uporabniki ne uživajo prednosti te funkcije.Nekateri pravijo, da se brez njega zvok reproducira veliko čistejše.

  Skratka

  Pregled funkcij HTC Desire 816 se konča. Kaj lahko rečete o tem modelu? Jasno izpolnjuje zahteve srednjega razreda. Za nekatere parametre lahko tekmuje z vodilnimi pripomočki. Uporabniki v pregledih večinoma opisujejo njegove koristi. Ti vključujejo čist in glasen zvok, dobro strojno platformo, visoko ločljivostno kamero, dobro življenjsko dobo baterije. Vendar pa, kot se zgodi, ni pomanjkljivosti. V komentarjih je bilo pripomb na nizko ločljivost zaslona, ​​nerodno lokacijo gumbov, majhno količino vgrajenega pomnilnika, označevalni primer. Tudi za številne pomanjkljivosti so oblikovanje, ki ga proizvajalec že dolgo ni spremenil.
 • Sorodne publikacije