Prenosna akustika JBL Flip 3: pregledi in opisi

Mnogi danes ne morejo več predstavljati življenja brez glasbe. Tesno je vstopila v naša življenja. Priljubljene pesmi spremljajo skoraj vse doma, na delovnem mestu, na izletih, redno se posodabljajo in postajajo vse lepše in prijetnejše. Za udobno poslušanje pa potrebujete tehniko, ki lahko na najboljši način obvlada reprodukcijo in hkrati ustreza življenjskemu ritmu. Ena izmed najboljših možnosti za ekstremne obremenitve je sistem zvočnikov JBL Flip 3, ki vam bo pomagal ugotoviti, ali želite kupiti ta prenosni zvočnik za sebe. Vendar, preden pogledamo misli uporabnikov, si poglejmo podrobne specifikacije zaporedoma.


Malo o proizvajalcu

JBL že sama po sebi že dolgo pozna prenosne zvočnike. To je veliko pohvale za kakovost, saj lahko pogosto uporabniki še vedno srečujejo tiste prve modele, ki še vedno trdo delajo in uživajo svoje lastnike z visokokakovostnim zvokom. Edina preventiva, ki je potrebna ves čas, je zamenjava baterije, saj je še vedno nagnjena k obrabi in ima določeno število ciklov polnjenja. Podjetje se nenehno trudi posodobiti linijo in si prizadeva slediti najnovejšim tehničnim trendom. Zato so novi izdelki opremljeni z dodatnimi uporabnimi funkcijami. Na primer, eno od serij lahko uporabite kot zunanjo baterijo. Poleg tega imajo skoraj vsi zvočniki vgrajen mikrofon, s katerim lahko govoritetelefon, ne da bi ga dobili. Edini minus lahko imenujemo izguba zasebnosti, ker lahko pogovor sliši okolico. Glede na trenutek, ko ima večina teh zvočnikov zaščito pred vlago in morda ni na telefonu, bo v nekaterih primerih še vedno najboljši izhod. Poglejmo, kaj je dobil stolpec JBL Flip 3, o katerem govorimo.


Kratek seznam značilnosti obravnavanega modela

Stolpec je kljub sorazmerno nizki ceni odličen predstavnik proračunskega razreda. Z relativno nizko ceno in visoko zmogljivostjo imajo prenosni zvočniki JBL Flip 3 naslednje prednosti:
 • Sposobnost izbire vira zvoka med brezžično oddajo na bluetooth različici 4.1 in linearnim vhodom za standardni kabel z mini jack priključkom (35 mm).
 • Vgrajena baterija je 3000 mAh. Proizvajalec meni, da mora biti ta zmogljivost dovolj za 10 ur neprekinjenega predvajanja skladb.
 • Kot je bilo že omenjeno, ta stolpec ni bil izjema in podpira možnost, da ga uporabite za pogovor po telefonu. Vgrajeni mikrofon ne sprejema samo brenčala, temveč ga tudi obdeluje z uporabo hrupa in odmeva.
 • JBL Flip 3 pregledi kupcev, ki jih bomo upoštevali na koncu članka, so prejeli zaščito pred vodo. Akustiko lahko dolgo potopimo pod vodo, vendar lahko prenese kratek padec v njej. Ne poškodujte in ne polivajte ali kapljice dežja. Za čiščenje umazanije lahko kolono speremo pod tekočo vodo.
 • Zahvaljujoč sodobnemu brezžičnemu komunikacijskemu protokolu je mogoče istočasno povezati tri naprave - vire zvoka.
 • Uporaba nove tehnologije BassRadiator je omogočila, da so nizke frekvence prenosnih zvočnikov JBL Flip 3 močnejše in težje, kljub kompaktni velikosti ohišja. Zaradi tega se spodnja palica ponovljivih frekvenc začne pri 85 Hz. Največja možna visoka frekvenca ostaja standard za večino takih sistemov in je 20 kHz.
 • Skupna moč zvočnikov je 16 W. Ta seznam ustvarja pozitiven vtis o tem elektronskem čudežu. Vendar pa za nekatere uporabnike ne toliko tehnične lastnosti kot načrtovanje naprave. Govori o tem zdaj.

  Videz telesa in ergonomija

  Ta trenutek je lahko še posebej zanimiv za tiste, ki radi izstopajo iz množice. Tako so oblikovalci razmišljali z dodajanjem osmih različnih barv naenkrat, od katerih vsaka lahko poudari vašo individualnost in življenje nekoliko svetlejše. Dobil je barve, kot so modra, rumena, rdeča, mint, oranžna, roza, siva in črna. Vendar barva ni glavna prednost. Ne glede na to, kako lep je bil dizajn, bi moral biti praktičen. Uporaba pasivnih nizkofrekvenčnih oddajnikov (tistih, ki jih najdemo v dražjih serijah Extreme in Charge) je dodala rozine in razširila uporabo zvočnikov. Ko je izklopljen, se radiatorji na stolpcu JBL Flip 3 lahko ignorirajo, vendar je njihovo gibanje jasno vidno medpredvajanje Zdelo se je, da so plesali na nizke frekvence. Zaradi njihove uporabe se stolpec lahko namesti na katerikoli konec brez izgube kakovosti zvoka. Vendar pa se lahko odstrani. Kljub svoji cilindrični obliki ne vozi nikamor - to bo oviralo čipko. To je nekakšna malenkost, vendar ne vsak proizvajalec skrbi za uporabnike, saj se z njim kolona lahko pritrdi na skoraj katero koli površino. Na primer, upoštevajoč njegovo vodotesnost, je lahko za ljubitelje koristno, da pojejo v duši.
  Zadeva je izdelana iz zanimivega materiala. Kot pravijo o prenosni koloni JBL Flip 3, je podobna tkanini, prilepljeni na vezenje. Na dotik je dovolj močna, da lahko zagotovi tudi odsotnost poškodb tudi po mnogih letih delovanja. Kjer so gladki elementi, lahko vidite prijetno mat plastiko, ki ima nekatere odporne na udarce. Krmilni elementi so rahlo konveksni, kar vam omogoča udobno uporabo kolone tudi v temi. Posebej je treba opozoriti, da je indikator ravni napolnjenosti, ker je, čeprav je tudi malenkost, daleč od vsakega modela. Vendar pa je stvar zelo uporabna, saj lahko pomaga pravilno izračunati intenzivnost uporabe akustičnega sistema, odvisno od njihovih načrtov.

  Povezovanje zvočnikov

  Če pogledamo kontrole, lahko vidite zanimiv znak, ki ga ni mogoče razložiti s standardnimi pravili. To je ikona značkeuro, ki je ne boste našli na sistemu zvočnikov drugega proizvajalca. Če skrbno preberete priročnik za stolpce, lahko vidite, da podpirajo sposobnost združevanja. Če imate vi in ​​vaš prijatelj iste zvočnike, jih lahko povežete vzporedno, da dosežete boljši učinek in povečate moč. To še posebej velja za piknike v naravi, kjer je veliko ljudi, zato je območje, na katerem se nahajajo, precej veliko. Kljub temu, da je potreben čas, da bi izkoristili to funkcijo, ni veliko ljudi, ki že imajo dovolj v smislu JBL Flip 3 pregledov, kažejo prednosti te rešitve.

  Zaščita pred vlago

  Kot je navedeno v uporabniškem priročniku, se ta stolpec ne priporoča potopiti v vodo, ker je lahko njegova zmogljivost motena. Vendar, če pogledate video preglede, lahko vidite, da so to storili mnogi blogerji, in akustični sistem je še naprej deloval, ne da bi izgubil svoje značilnosti. To nakazuje, da lahko brez težav obvladuje hudourniški dež ali ga naključno poplavi z veliko vode. Tudi, ko JBL Flip 3 ocene govorijo o brezžični akustiki, se ne boji peska in je zato idealen za uporabo na plaži. Vendar pa lahko telefon leži v nepremočljivem ohišju ali pokrovu. Ločeno je treba omeniti prisotnost ključa za odgovor na klic. Če plavate in poslušate glasbo, in tu je prišel pomemben klic, lahko odgovorite brez težav brez strahu pred poškodbo telefona, ki imazaščita pred vlago ne sme biti. Kakovost mikrofona je na višini in lahko govorite, ne da bi dvignili glas, to je, kot ponavadi, ko kličete. Bodite previdni in vedno, ko ne uporabljate vmesnikov vmesnikov ali polnjenja, jih zaprite s posebnim gumijastim zamaškom. V nasprotnem primeru lahko voda, ki pride vanje, resno poškoduje akustiko.

  Avtonomija

  Baterija, kot je že omenjeno, je nastavljena na 3000 mAh. Za večino uporabnikov bo to dovolj. Pri igranju pri povprečni glasnosti, traja približno 10 ur, s povezavo preko linearnega vhoda in deaktiviranjem modula bluetooth, se ta čas lahko nekoliko poveča. Za popolno polnjenje z močnim napajalnikom, kot pravijo JBL Flip 3 stranke, traja približno 3-35 ur.

  Dimenzije in teža

  Dekleta, ki so v majhnih nahrbtnikih navadila kompaktno namestitev, lahko temu modelu posvetijo pozornost. Glede na precej visoko moč in avtonomijo bo najboljši kandidat, saj je njegova velikost samo 64 * 169 * 64 mm. To je malo več kot 55-palčni pametni telefon. Debelina ob istem času je enaka njegovi širini. Lažje si je predstavljati celotno velikost in razumeti, da bo to dobra izbira. Kot je za težo, ne morete preživeti, ker za tako napravo se lahko imenuje velika. Teža sistema zvočnikov je 450 gramov. Za primerjavo, gre za težo treh pametnih telefonov. Strinjam se, da to ni toliko, če imate priložnost poslušati glasbo na kakršen koli načinkraj

  Kakovost zvoka

  Te možnosti ni mogoče spregledati, saj je naprava lahko vseeno lepa, vendar je njena glavna naloga, da igra lepo glasbo. Ko preberete o pregledih JBL Flip 3, so vsi zmanjšani na eno - zvok se je bistveno izboljšal v primerjavi s prejšnjimi različicami proračunskih akustičnih možnosti tega proizvajalca. Postal je bolj obsežen in čist, brez kakršnih koli ovir ali artefaktov. Ne moremo reči, da je popoln, in audiofiles bo zagotovo našli v njem pomanjkljivosti. Vendar pa je za široko uporabo ta sistem zvočnikov zelo dober. Možnost, da povežete tri naprave hkrati, je mimogrede, če greste v podjetje, in vsi se želijo pohvaliti z nečim novim na svojem seznamu predvajanja. Nato se lahko povežete s stolpcem hkrati, nato pa vklopite zahtevane skladbe enega za drugim. V akustiki sta uporabljena dva moderna zvočnika, vsak z močjo 8 vatov in diagonalo 40 mm. Glasnost je povsem dovolj za preprosto poslušanje glasbe na odprtem prostoru, na primer, počitek v gozdu ali na plaži. To pomeni, da v sobi ali avto, ste verjetno, da zrahljajte glasnost do največje, ker je raven moči zvoka previsoka. Frekvenčno območje, kot lahko vidite pri branju o JBL Flip 3 pregledih, je popolnoma razkrito, zato je stolpec zelo primeren za različne vrste glasbe, od rap ali elektronskih do heavy metala. Lepo je omeniti, da ni nobenih napak, ko se obseg same skladbe močno poveča ali zmanjša.

  Nastavitev kolone

  Pri prvi povezavi ne bo nobenih težav. Z vklopom stolpca ga lahko takoj poiščete na seznamu naprav, ki so na voljo za povezavo z vašim pametnim telefonom. Če želite povezati drugo napravo, kliknite na gumb z ikono "Bluetooth" in akustični se bo pojavil v iskanju. Preklop na linijski kabel se izvede samodejno, takoj ko je priključen. V tem primeru se modul Bluetooth izklopi, da prihranite energijo baterije. Podrobnejše nastavitvene točke lahko vedno najdete v priloženih podrobnih navodilih za uporabo.

  Tovarniško nameščanje

  Stolpec je na voljo v majhni škatli, kjer ne najdete toliko stvari. Vendar pa so vsi dodatki z blagovno znamko izdelani visoko kakovostno, tako da lahko trajajo dobro urejeno rokovanje. Torej, poleg samega stolpca, boste našli en kabel v škatli. To je mikro USB, namenjen polnjenju iz napajalnika. Enota sama po sebi ni vključena, vendar se bo vsaka poskrbela za polnilni tok okoli 1 amper. To je vse, ni nič drugega kot garancijska kartica in navodila. Vendar je zaradi tega mogoče zmanjšati končne stroške naprave. Proizvajalec vam omogoča, da se odločite, kateri dodatki kupite ločeno in ali jih potrebujete. Vendar pa mnogi uporabniki pri pisanju o prenosnih akustičnih pregledih JBL Flip 3 ugotavljajo svoje nezadovoljstvo s tako skromno konfiguracijo.

  Pozitivne povratne informacije o sistemu zvočnikov

  Vse zgoraj navedene informacije so uradni zapis.od proizvajalcev in rezultatov revizijskih preskušanj večjih izdaj. Predstavlja suhe podatke, nekakšen tematski JBL Flip 3 pregled. Mnenja dajejo priložnost videti sliko v živo. Nič ne more zagotoviti najbolj popolnih informacij o napravi, kot so ocene uporabnikov, ki so jo že lahko potrdile v akciji. Torej lahko zdaj razmislimo o pozitivnih in negativnih straneh naprave, nato pa primerjamo informacije, prejete z izjavami proizvajalca, da zagotovimo kakovost in ugotovimo, ali je vredno kupiti ta stolpec za sebe ali darilo. Z analizo ocen JBL Flip 3, zapisanih v stolpcih, lahko opazimo, da so med pozitivnimi trenutki najpogosteje imenovani uporabniki:
 • Kvalitativni zvok. Kljub temu, da je stolpec majhen in spada v proračunski segment, je njegov zvok res lepo in vam omogoča, da v celoti uživate v svojih najljubših glasbenih skladbah.
 • Dobra barvna gama. Lepo je, da vam proizvajalec da izbiro, kateri stolpec želite, in vse to brez razlike v vrednosti. To vam omogoča, da ste edinstveni, tudi če so vaši prijatelji isti model. Ja, in na splošno, z različnimi barvami je lažje ne zamenjati, kje je vaš pripomoček.
 • Majhna teža in velikost. Zaradi svojih značilnosti ima akustični sistem resnično nizke parametre teh parametrov, zaradi česar je njegova uporaba bolj udobna. Ne bo posegalo v originalni nahrbtnik in za hrbet ne bo zamude.
 • Zaščita pred vlago. Zaradi svoje prisotnosti se kolona lahko dejansko uporablja na plažah in v krajih aktivnega počitka. NeTo je vredno, da se potopi v vodo, vendar z glavnimi problemi, da se na kopnem, je pesek ali brizganje, bo obvladovati brez težav. Ta možnost očitno ni nepotrebna JBL Flip 3. Bluetooth-stolpec, pregled, o katerem trenutno razmišljamo, v veliki meri zaradi njegove priljubljenosti samo do nje.
 • Sposobnost povezovanja več (do treh) naprav naenkrat. V velikem podjetju te funkcije ni mogoče zanemariti, ker lahko vsakdo ima različne glasbene okuse, ta možnost pa pomaga pri urejanju takšnega drugačnega mnenja.
 • Velika prostornina in moč. Stolpi so dovolj dovolj za dovolj velike bivalne prostore ali za uporabo v naravi in ​​na hrupnih mestih.
 • Dobra avtonomija. Kot opozarjajo uporabniki, je dejanski čas približno 10 ur, največja količina pa pogosto ni potrebna.
 • Sposobnost povezovanja z drugo JBL Flip 3 črno. Mnenja kažejo, da je ta funkcija sicer redko uporabljena, vendar je še vedno dala pozitivne povratne informacije malemu številu uporabnikov, ki so ga že izkoristili.
 • Ta seznam se lahko nadaljuje, vendar so glavni parametri, ki so še posebej kritični za večino tistih, ki nameravajo kupiti ta zvočniški sistem, že našteti v njem. Očitno je proizvajalec res poskusil, in dal na trg praktičen in visoko kakovosten izdelek. Vendar pa obstajajo tudi precejšnje pomanjkljivosti, ki tudi ne bi smele biti tiho.
  ​​

  Negativne stranke, ki temeljijo na povratnih informacijah uporabnikov

  Med glavnimi pomanjkljivostmi je prav, da se pojavijo v nekaterih stolpcihčez nekaj časa po začetku uporabe hripavosti med zvokom. Najverjetneje je to tovarniško privzeta vrednost. To je zadovoljstvo, da se glede na večino tematskih pregledov JBL Flip 3 pogosto pojavi skoraj takoj po nakupu, zato ga lahko zamenjate ali popravite pravočasno za garancijo. Drugi minus je skromen tovarniški komplet. Mnogi uporabniki so nezadovoljni z dejstvom, da ni kabla za prenos linearnega signala, saj je ta možnost v sistemu zvočnikov, vendar jo lahko uporabite samo po dodatnih priključkih na želeni kabel. No, tretji odtenek, ki je opazen pri številnih kupcih, je pomanjkanje zmožnosti, da bi kupil še en primer, v katerem bi lahko poslušali stolpec in ga ne bi samo nosili. Glede na dobro soočenje z vodo in peskom pa se to ne more obravnavati kot resen problem.

  Zaključek

  Pregledi zvočnikov sistema JBL Flip 3, ki smo jih pravkar analizirali, so odlični za tiste, ki želijo biti vedno na svojem glasbenem valu in se ne želijo ločiti od svojih najljubših izvajalcev. To vam bo omogočilo, da uživate v glasbenih skladbah povsod in vedno, ob upoštevanju dobre avtonomije in kompaktnosti. Vendar pa obstaja možnost, da naletite na pomanjkljivo možnost in jo nato zamenjate s storitvijo. Če ste pripravljeni na to, potem lahko varno vzamete ta model - zagotovo vas ne bo razočaral.

  Sorodne publikacije