Philips 170S monitor. Osnovne specifikacije

Popolna kombinacija tehničnih lastnosti, visoke zanesljivosti in cenovno ugodne vrednosti Philips 170S predstavlja idealen monitor za proračunske sisteme. Ta periferna naprava bo upoštevana v tem materialu. Poleg glavnih tehničnih specifikacij bo obravnavana tudi komunikacija te rešitve in algoritem njegove konfiguracije. Vse to bo potencialnemu lastniku omogočilo, da se ne bo samo odločil za izbiro, ampak tudi nastavil napravo brez pomoči.


Kateri segment trga spremlja cilj tega pregleda? Dokončanje

Nizki stroški in povprečni tehnični parametri jasno in nedvoumno kažejo, da je Philips 170S začetna rešitev. Zato je glavno področje uporabe urad. V tem primeru so zahteve za kakovost slike minimalne. Tudi stroški periferne naprave morajo biti nizki. Prav ta dva merila za izbor ustrezata predmetu tega pregleda. Celoten sklop naprave vključuje naslednje:
 • Monitor.
 • VGA žica.
 • Napajalni kabel.
 • Stojalo.
 • Uporabniški priročnik, dopolnjen z garancijsko kartico.
 • Disketa za programsko opremo in dokumentacijo.
 • Seznam dostave je v tem primeru res odličen in ne povzroča nobenih pritožb.

  Glavne značilnosti

  17-diagonalna diagonalna matrika in Philips 170S na osnovi tehnologije TFT temeljijo na ločljivosti 1280X1024 in razmerjustrani slike 3: 4. Svetlost zaslona je omejena na 250kd /m 2, dinamični kontrast pa je 500: 1. Reakcijski čas je 12 ms.


  Vse te vrednosti kažejo, da je uporaba Philips 170S v igralnem računalniku nesprejemljiva. Naprava za tiste, ki so najbolj dinamični, verjetno ni primerna. Vidni koti tega monitorja so omejeni na 160 stopinj za vodoravno smer in 140 stopinj za navpično. Na takšnih skrajnih položajih bo prišlo do popačenja slike na zaslonu. Hitrost osveževanja je določena na 60 Hz. V načinu delovanja je poraba energije 30 W, v stanju pripravljenosti pa le 1 Watts.

  Seznam sporočil. Kratki vrstni red povezave. Algoritem konfiguracije

  Seznam komunikacij monitorja Philips je zmanjšan na minimum. Vključuje samo dva priključka. Ena od njih je moč. Z njegovo pomočjo se realizira električno napajanje naprave. Drugi je analogni VGA priključek. Toda trenutno priljubljene grafične kartice DVI, DISPLAYRORT in HDMI niso na voljo. Za povezavo lahko uporabite prvo, za to pa morate uporabiti poseben adapter. V drugih primerih izhodna slika ne bo delovala. Priključitev periferne rešitve je povezana s priključkom kabla na napajalnik in monitor, na VGA priključek, ki je nameščen v predmetu tega članka, ter na video izhod grafičnega adapterja računalnika. Naslednji korak je namestitev programske opreme in izvedbasamodejna namestitev monitorja. To je smiselno le, če nekaj na sliki ni zadovoljno z uporabnikom. Drugače ga pustimo nespremenjeno.

  Pregledi lastnikov. Strošek. Zaključek

  Za prednosti te naprave je mogoče pripisati stroške, ki je le 16 evrov (1100 rubljev) zaradi oblike, funkcionalnosti, zanesljivosti in preproste prilagoditve. Slabosti tega monitorja so skromen nabor priključkov in uporaba TFT matrike. Toda ti trenutki so posledica proračuna naprave. Sprva se izjemne tehnične specifikacije ne morejo pohvaliti s Philipsom 170S. Toda to ni njegova usoda. Namenjen je uporabi v pisarniškem sektorju. In to je v sestavi takšnih računalnikov in lahko uporabite podoben monitor. Toda za igro igre to zagotovo ni primerno. Njegov počasen odziv in nizko dinamično kontrastno razmerje sta prepočasna.

  Sorodne publikacije