Kako plačati telekarto preko interneta

Satelitska TV je vedno uživala izjemno popularnost, saj omogoča ogled več sto domačih in čezmorskih kanalov. Vendar pa vsi ne vedo, kako plačati za telekarto. Na srečo, danes obstaja veliko načinov, kako zaslužiti denar na račun podjetja, ki opravlja takšne storitve, je mogoče, ne da bi zapustili hišo.

Na spletnem mestu

je internetno plačilo najbolj primerno za uporabnike. Zato lahko naredite pravo količino denarja neposredno na mestu satelitskega podjetja. Za to je dovolj poznati podatke za vstop v osebno pisarno (običajno so navedeni v pogodbi).


Da bi razumeli, kako plačati telekarto, se morate prijaviti na spletno mesto in tam poiskati zavihek »Plačila«. Ponavadi podjetja za take manipulacije uporabljajo dve vgrajeni storitvi (Uniteller ali Chronopay). Najpogosteje se plačilo izvaja prek bančne kartice ali prek priljubljenih plačilnih sistemov.

Preko Oschadbank

Po statističnih podatkih je večina ljudi strank te posebne banke. Zato ni presenetljivo, da se mnogi zanima, kako plačati telekarto prek Oschadbanka. Vse je zelo preprosto. Da bi to naredili, potrebujete:
 • Pojdite na uradno spletno stran banke in pojdite na vašo osebno pisarno.
 • Izberite V glavnem meniju "Plačila in nakazila".
 • V naslednjem razdelku kliknite "Plačilo za storitve" in pojdite na "Televizija in internet".
 • Poiščite ponudnika storitev. Uporabite lahko poseben iskalni niz, ki ga lahko uporabitedovolj je, da vnesete besedo "Telecard" ali pa poiščete, da je podjetje na seznamu.
 • Če se med postopkom iskanja najde več ponudnikov storitev z istim imenom, se od uporabnika zahteva, da izpolni poseben obrazec, ki določa številko pogodbe (vnese se v vrstico osebnega računa).
 • Ko je obrazec izpolnjen, kliknite "Nadaljuj". Sistem bo moral poslati kratko kodo na telefon. Po vnosu se na zaslonu prikažejo informacije, ki potrjujejo, da je bilo plačilo pravilno izvedeno. • Priporočljivo je, da podatke shranite v predlogo, da ponudnika storitev ne boste iskali za vsako transakcijo. Če je potrebno, lahko natisnete tudi ček. Poleg tega se nekateri uporabniki povežejo s storitvijo "AutoPayment", s katero se denar samodejno dvigne iz kartice samodejno v samodejnem načinu. Kartico lahko plačate tudi prek interneta in na druge načine.

  S pomočjo plačilnih storitev

  Danes ima skoraj vsaka oseba svojo blagajno enega od plačilnih sistemov ("Yandex", "Kiwi" ali Webmoney). Zahvaljujoč tem virom lahko takoj plačate za internet in storitve satelitskih podjetij. Kako plačati na ta način? Zelo preprosto je:
 • Prek Yandex.Money. V tem primeru morate najprej ustvariti torbico in potrditi svoje osebne podatke. Po tem lahko povežete katero koli bančno kartico s svojim profilom. Ta postopek običajno traja nekaj sekund. Naslednji korak je, da gremo v razdelek »Blago instoritve "in tam izberite" Televizija ". Po tem se samodejno prikaže seznam vseh podjetij, katerih storitve se lahko plačajo prek tega sistema.
 • Prek Webmoney. V tej storitvi se morate registrirati in obiskati oddelek za plačilne storitve. Nato morate poiskati ime podjetja, ki ga želite, in prenesti denar tako, da preverite operacijo po telefonu. V tem primeru se ohrani sistemska pristojbina, ki bo znašala okoli 08% celotnega zneska plačila.
 • Preko terminala

  Včasih ni internetne povezave. Kako plačati telecaster v tej situaciji? Za to je dovolj, da greste v najbližjo trgovino, kjer je plačilni terminal za mobilne storitve. Značilno je, da so ti stroji nameščeni v vseh nakupovalnih centrih. Za prenos denarja je dovolj, da na zaslonu najdete razdelek "Satelitska TV", poiščete podjetje in zaslužite.

  Sorodne publikacije