Iridij v Minecraftu: opis, prejem, uporaba

Iridij v Minecraftu je vir, ki se lahko uporablja za različne namene. Pridobivanje teh tem ni tako enostavno, kot se sliši. V običajnem Minecraft viru manjka. Pojavi se le pod določenimi pogoji. Potem proučujemo iridij v vseh smereh. Kaj mora vsak igralec vedeti o njem?

Opis

Iridij v Minecraftu je vir, ki se pojavi po namestitvi dodatka Industrial Craft 2. Do te točke ni mogoče zaznati v svetu pixel iger. Iridij se pojavlja v obliki fragmentov ali blokov. To je lahko uporabno pri izdelavi nekaterih predmetov.

Ekstrakcija

Kako narediti iridij v Minecraftu? Odgovor je odvisen od tega, kako želi igralec igrati. V rudnikih najdete bloke iridija. Da bi dobili prah ali drobce iridija, morate delati z diamantno vrvico. Orodja nižje ravni vam ne omogočajo, da izvlečete proučevani vir. Kos iridija v "Minecraftu" lahko dobimo z obdelavo energije in 9 fragmentov iridija. Ali z združitvijo 7 kosov snovi na stroju. Pomembno: kosi iridija najdete v zakladnicah in skrinjicah. Če ste stisnjeni, lahko ustvarite ustrezno rudo.

Za obdelavo

Več besed o tem, kako lahko uporabite raziskani vir. To ni zelo priljubljena, če pa igralec želi razviti in ustvariti unikatne predmete, bo nujno potreboval iridij. V tem trenutku bo lik potreboval ustrezne teme pri ustvarjanju kompozita iridija. Za to na strojuMorate združiti 4 kompozite, 4 iridij in 1 diamant. Poleg tega se iridij v "Minecraft" uporablja pri ustvarjanju plošče za pas. Dovolj je združiti 4 kose, 2 kompozita, jekleno ploščo, 2 plastika iz ogljikovih vlaken.
Ne uporablja se več raziskovalnih virov. Pomembno: Če je predvajalnik namestil napredne sončne panele, lahko prejme iridij iz železnih ingotov.

GregTech

Druga zelo pomembna točka je namestitev razširitve GregTech. Če uporabnik inicializira ustrezen dodatek, bo iridium lahko izločil na druge načine. Na primer, lahko preskočite blok iridijeve rude, pridobljene z delom slike skozi drobilnik. Na izhodu bodo pridobljene zdrobljene iridijeve rude (2 kosa), kamniti prah in plastični prah. Če uporabite kovaško kladivo, lahko iridij dobite iz ustrezne rude. Iridijevi ingoti se pridobivajo z obdelovalnimi enotami v peči. Priporočljivo je, da na pikniku ubežite urok "Luck" ali "Silk Touch". Potem lahko dobite veliko več virov iz rude. Možno ga je dobiti z rockerjem.

Sorodne publikacije