Surovi kamen: načini in kraj odvzema

World of Warcraft je daleč najbolj kult MMORPG na svetu - to je dejstvo. Toda dejstvo, da je Blizzard poskrbel ne samo za igro, temveč tudi za komponento igre WoW, kot je razvoj poklicev, razširjeni sistem trgovanja in pridobivanje potrebnih virov, to še dodatno povečuje njegovo priljubljenost in spoštovanje. Na primer, iz trka ali prsnega koša izstreli nekaj sestavine (surovi kamen ali kaj drugega). Če ga ne potrebujete, ga lahko prodate. Nekdo drug bo prišel na pomoč in igralna valuta igralca bo dodana v zakladnico

Kaj je neobdelan kamen

Na splošno se vsak poklic "World of Warcraft" zahteva in prinaša dober dobiček z ustreznim črpanjem. Vzemite na primer rudarski posel. Pridobivanje rude in kamna z nadaljnjim razvojem spretnosti kovača bo omogočilo izdelavo vrhunskega oklepa in štetje zlata od prodaje.


Ampak včasih se skupaj z rudo kopajo tudi drugi materiali, kot je surovi kamen. Včasih ga ne kopljejo samo z rudo, temveč se jih na lokacijah odseka od mafij. In lahko preseneča izkušenega igralca - kjer ga lahko uporabite. Pravzaprav se ta vir pogosto uporablja za poklice, kot so kovačarstvo (izdelava orožja), nakit (ojačanje kipov) in inženiring (pomožne komponente za razmnoževanje poklica).

Kako poiskati kamen pri zavlačevanju poklica

Obstaja kategorija igralcev, ki so si izbrali sveženj "rudarsko-falsifikatorskega". To je tologično, ker so medsebojno povezani, in neobdelani kamen daje plus črpanju tam in tam. Zato morate vedeti, kje je največja kapljica tega materiala.


Torej so najboljši načini, da dobimo kamen:
 • Kositrna žila (lokacije spektakularnih zemljišč, obronki Hillsbrad, gozda Ash, Stranistična dolina).
 • Odlagališča mitra (lokacije tisočih iglic, klisurska soteska).
 • Prenos pravega srebra (zimske tipke, goreče stepe, tisoče igel).
 • V teh nahajališčih rude je največja možnost, da neobdelani kamen pade. V 335 kje vzeti to komponento za obrt? To je najbolj dokazana različica WoW. Na tem mestu so bile uvedene dodatne vloge naravnih virov, da bi pospešili proces uvajanja poklicev.

  Kje drugje lahko najdete pravo sestavino

  Seveda, dokler znak ne doseže najvišje ravni in ne odpre let na gore, zbiranje surovega kamna na ta način ne bo zelo zanimivo. Zato lahko izberete drugo možnost, ki pa ne zelo hitro, vendar ne zahteva veliko število premikov. To je kmetija tega vira iz mobov tako na odprtih lokacijah, kot tudi v danzhah, začenši s 14. nivojem značaja.
  Znak se mora nahajati na mestu zahodnega roba in tam lahko iz rudnikov Undead-digger in Skeleton-miner padejo neobdelani kamen. Igra ponuja tukaj, v zahodni regiji, da se spustimo do Mrtvega Kopalnega (drugega na voljo podzemnim igralcem). Moby Shakhtar in Zemlekop iz Bratstva pravičnosti sta pripravljena podeliti svoje kamne, če jih premagata.V splošnem lahko ta kamen dejansko pade iz katerekoli rulete v svetu warcrafta. Res je, da je možnost ekstrakcije tako nizka, da se nagiba k ničli.

  Sorodne publikacije