Pregled eMachines E725 Notebook: Opisi, funkcije in pregledi

V daljnem letu 2007 je Eyser, ki naj bi kupil znamko "Emashines", ki proizvaja podobne izdelke za nizkocenovni segment, tj. Proračun. Acer naprave imajo vedno dobro razmerje med ceno in kakovostjo, zato se naprave z blagovno znamko eMachines popolnoma ujemajo s splošno ideologijo podjetja.

Uporabniki so vedeli, da pri nakupu pripomočkov "Emashines" dobijo pravega konjskega dela, kjer je prednostna naloga najbolj uravnotežene lastnosti po nizki ceni, namesto opazne oblike z zmogljivim procesorjem in visoko zmogljivim video sistemom. To pomeni, da imate v svojih rokah povprečno napravo, ki lahko opravlja večino dnevnih opravil. Poglejmo najsvetlejši predstavnik serije - laptop eMachines E725: značilnosti, prednosti in slabosti modela, pa tudi mnenja strokovnjakov na tem področju in preglede uporabnikov tega pripomočka.

Vsebina paketa

Pripomoček je pakiran v povprečju gostote kartona (tudi na mestih, kjer je mehko). Barve in oblikovanje pripomočkov eMachines E725 niso oblikovali oblikovalci, in edina stvar, ki nekako zadovolji oko, je modri vložek na vrhu in enaka barva zaslona. Na koncu je nalepka, ki prikazuje model naprave in njene najpomembnejše značilnosti, prav tako pa ima pero za nošenje. To pomeni, da je vse proračunsko prijazno. Dokončanje:
 • sama naprava;
 • napajanje;
 • Omrežni polnilec;
 • kratki vodnik za začetek;
 • podrobnejetehnično navodilo (če se odločite za razstavljanje eMachines E725).
 • Paket je skromen: ni vrečk, kovčkov in celo vožnje z vozniki in drugo programsko opremo. Ampak morda je na bolje, ker dodatni pripomoček za tovrstno tehnologijo močno poveča skupne stroške in se zdi, da nam ni nič. Ta model je še vedno proračun, in če nekaj manjka, potem lahko vedno najdete pravo stvar na policah trgovin.

  Videz

  Zasnova eMachines E725 se lahko imenuje klasična z zaobljenimi robovi in ​​strogimi linijami. Ločeno je treba opozoriti, da sta zgornji del naprave in spodnja plošča izdelana iz različnih plastičnih materialov. Prva je dobila reliefno teksturo s sijajem, druga pa mat površino, ki je videti kot magnezijeva zlitina, ki je zelo zadovoljna. Uporabniki v svojih ocenah so presenečeni glede tega: zakaj so inženirji s približno enakimi stroški premazov izbrali sijaj za zgornjo ploščo, zbirali vse in vse, medtem ko se je spodnji del izkazal za bolj praktičnega? Ja, in izgleda, da je pokrov v tem slogu očitno cenejši in ne resno.

  Kar zadeva zbirko, ni kritičnih trditev do eMachines E725. Kot pri drugih podobnih modelih tega segmenta se zgornji pokrov rahlo upogiba, vendar ne dovolj, da poškoduje matrico. Zanke prenosnega računalnika se vrtijo do 185 stopinj, tako da težav z delom "v nizkem stojalu" ne bi smelo biti.
  Notranjost eMachines E725 ima enako slogovno ločitev kot zunanja, tj. Briljantno zgornje in matovo dno. Strogo v sredini zaslona je spletna kamera na 03 Mp. ZvokiSeveda, ona ima veliko, ampak za navadne pogovore iz istega "Skype" je zelo prijetno. Na vrhu delovnega območja je rešetka zvočnika, spodaj pa je znana sledilna ploščica s funkcijskim gumbom. Inženirji niso naredili prenosnega računalnika monolitnega, kar je uporabniku omogočilo več ali manj brezhibnih nadgradenj (enostavna montaža in razpoložljivost notranjih elementov), ​​zato demontaža eMachines E725 poteka brez težav (podrobna navodila so vključena).

  Zaslon

  156-palčni zaslon v napravi je najpogostejši za njegov segment in nič posebnega. Mnogi uporabniki v svojih pregledih se pritožujejo nad sijajnim zaslonom eMachines E725 (matrični tip TFT), kjer je zaslon zelo moteč od dela, vendar je to poklon proračunskemu sektorju. Laptop ima toleranco 1366 x 768 slikovnih pik, kar je dober pokazatelj svetlosti in kontrasta. Če ne nameravate uporabiti prenosnega računalnika za nekatere fotografske ali oblikovalske namene, lahko kakovost matrike odložite. Za željne igralce in ljubitelje dela v naravi je bolje pogledati bolj plemenite modele.

  Uspešnost

  Precej skromen nabor žetonov ustreza zmogljivosti. Devays ima procesor Pentium serije T4200 na dveh jedrih in 3 GB RAM-a. O njem je povedati nekaj, kar je edinstveno dobro ali slabo, to je običajen čip za proračun. Grafična komponenta je bila nameščena na ramenu sistema GL40 Express, ki ga je Intel razvil s takratnim naprednim GMA X4500.

  Čip se je dobro izkazal v okolju DirectX 10 in OpenGL 2.0Seveda se na njem ne bo igral v sodobnih igračah. Vse igralne aplikacije, izdane do leta 2010, so bolj ali manj dobre na tej napravi, vse ostalo pa se ne bo začelo ali pa bo strašno lagayut in friz.

  Avtonomno delo

  Prenosni računalnik je prejel litij-ionsko baterijo 4400 mAh in polnilnik znamke HiPro. Slednje, glede na povratne informacije uporabnikov, je med delovanjem zelo vroče, zato napajalno enoto pustite v odprtem prostoru. Če v celoti naložite napravo, ki jo kličete, to je z največjo svetlostjo, ki je vključena v modul wifi in težko igračo, se baterija izprazni v manj kot dveh urah. Pri povprečnih nastavitvah zaslona in izmenični obremenitvi baterija traja dlje - skoraj tri ure. Če upoštevate, da se naprava uporablja, je praviloma v stacionarnem načinu delovanje baterije mogoče imenovati zadovoljivo.

  Če povzamemo

  Model eMachines E725 bo videti povsod na recepciji, v pisarni ali na katerem koli drugem javnem mestu. To pomeni, da ni potrebe po izključni zasnovi ali masi perifernih naprav, temveč le sprejemljivi zmogljivosti po demokratični ceni. Iz proračunskega modela ni treba čakati na nekaj nadnaravnega, zato so igralci in drugi ljubitelji visokokakovostne slike in zvoka na izhodu boljši. Naš respondent je navaden delovni konj, ki se popolnoma spopada s preprostimi pisarniškimi nalogami.
  Uporabniki ugotavljajo naslednje prednosti modela:
 • visoko demokratično ceno;
 • ni slabouspešnost za proračunski model;
 • ergonomska tipkovnica;
 • Dodatni digitalni blok v delovnem območju.
 • Slabosti:
 • slaba opremljenost;
 • skromen sklop vmesnikov za povezovanje obrobja;
 • razmazan zgornji del sijaja;
 • Spletna kamera 03 Mp je primerna samo za avatarje.
 • Sorodne publikacije