Kako uporabljati kodo za prenosno težo v Skyrim-u?

Skyrim tistih računalniških iger, v katerih mora lik nositi tone stvari v svojem nahrbtniku. In čeprav večina stvari ne potrebuje, da bi jih vrgli na tla. Tu so igralci in trpijo zaradi omejitve teže. Koda v Skyrimu lahko pomaga rešiti ta problem. Oglejmo si, kako ga uporabiti, in se naučimo tudi pravnih možnosti za povečanje vzdržljivosti igralca.

Kako narediti inventuro veliko brez kod? Na težo v Skyrimu vpliva parameter "Reserve Force", ki je ena od treh glavnih značilnosti junaka. Ta parameter lahko črpate tako, da povečate vsako raven. Če postavite očala v rezervo sil, se omejitev količine naloženega tovora poveča za 5 točk.


V igri je tudi poseben napoj, obremenitev se začasno poveča. Prav isti namen ima eno od urokov v veji čarovnika. Da bi zmanjšali težo oklepov na nič, morate najti poseben konjski kamen. Z njim bo vse oklep tehtalo 0 in na največjo težo bo dodanih 100 enot na vrhu. Naslednja možnost je prenos posebne izkušnje v podružnico "Pocket Theft". Ena od sposobnosti dodaja dodatne žepke, kar takoj poveča težo Skyrima za 100 enot. Koda vam omogoča, da povečate vrednost na katero koli drugo takoj, toda pošteni igralci verjetno ne bodo uporabili tega načina. Toda za tiste, ki ne želijo ročno črpati časa, je opisana druga metoda.

Z ukazom ukazne mize

Če želite začeti, morate odpreti ukazno mizo (po privzetku tipka "~") in nato vstaviti ukaz "playermodav carryweight X" brez narekovajev, kjer je treba namesto X nastaviti želeno težo. Ta metoda ima edini problem - koda za povečanje teže se prenese v "Skyrim" samo pred ponovnim zagonom igre. Po ponovnem zagonu boste morali znova vnesti kombinacijo. Ta ekipa lahko zmanjša težo na minimum. Ponavadi ga uporabljajo igralci, ki želijo maksimirati kompleksnost prehoda ali dodati realizem, tako da lahko lik v svojem nahrbtniku nosi najmanj stvari.

Spremembe

Obstaja ločena sprememba, ki nekoliko spremeni mehaniko črpanja osnovnih sposobnosti z vsako stopnjo. Zdaj pripisovanje točk v zdravje ali mana, kot prej, dodaja 5 enot, in ko vlagajo v zalogo sil - poveča največjo obremenitev obremenitev za 10 enot. S to modifikacijo boste lahko enkrat za vselej povečali maksimalno težo, ne da bi veliko poenostavili igro, saj ste naredili neskončen inventar od samega začetka prehoda.

Sorodne publikacije