Canon MAXIFY MB2340 Printer: pregledi in specifikacije

Večnamenske naprave so zdaj veliko bolj donosne za nakup kot klasični tiskalniki. Konec koncev, lahko najprej uporabite kot tiskalnik, optični bralnik in kopirni stroj. In tiskalnik - on in afriški tiskalnik. Zato mnogi uporabniki in samostojni podjetniki izberejo večnamenske naprave. Ta naprava lahko zamenja več komponent hkrati. Tudi v majhni pisarni. Mimogrede, za majhno pisarno je Canon MAXIFY MB2340 MFP odličen. Ocene o tej napravi so skoraj povsem pozitivne. Zato je smiselno, da ga preučimo podrobneje. Najprej pa nekaj besed o proizvajalcu. Kot ponavadi.

O Canonu

Podjetje je bilo ustanovljeno na Japonskem leta 1937. V tem času je bila narejena prva japonska zrcalna kamera na modelu najboljših nemških modelov. Imenoval se je Hansa Canon. Od takrat se je začela zgodovina podjetja kot proizvajalca fotografske opreme. Sprostitev tiskalnikov je bila prilagojena bližje devetdesetim letom 20. stoletja. Družbi je uspelo ustvariti legendarni tiskalnik za potrebe strokovnjakov. In stvar je odšla.


Do leta 2007 je prodaja tiskalnikov presegla klasične kamere. In potem v "Kenon" odločil, da javnost prvi večnamensko napravo. Novost so uporabniki pozdravili in transporter je zaslužil. Na področju večnamenskih naprav je podjetje doseglo izjemen uspeh. Dokaz za to je Canon MXU MBU 2340 MFP. Začnimo s to napravo zdaj. In prva stvar, ki jo bomo naredili, je razumeti paket.

Paket in paket za dostavo

Tako se večnamenska naprava dobavi v reciklirani kartonski škatli. Na sprednji steni je barvita slika same naprave in nič manj barvit logotip proizvajalca. V notranjosti je Canon MAXIFY MB2340, navodila za uporabo, garancijski list, kabel za povezavo z računalnikom, disk z voznikom in druga programska oprema. Nič ni več v škatli. Toda to je dovolj. Še posebej, če menite, da večnamenska naprava spada v proračunsko kategorijo. Mimogrede, o navodilih. Zadnji je v več jezikih. Obstaja tudi ruski jezik. In prevod je povsem običajen. Vsebuje vse potrebne informacije o tem, kako priključiti tiskalnik na računalnik in kako ga uporabiti. Vse je dobesedno na policah. Nekdo drug je pozabil na eno od značilnosti dostavne opreme Canon MAXIFY MB2340. Kartuša naprave ni nameščena v njej in se nahaja poleg posebne enote. Za večjo ohranitev. Zdaj pa preidimo na oblikovanje.


Videz in oblikovanje

Kaj lahko rečemo o videzu te večnamenske naprave? Njegova zasnova je takšna, da se naprava z lahkoto prilega vsaki notranjosti. V majhni pisarni ali doma. Ohišje naprave je izdelano iz visokokakovostne plastike, pobarvane v črno barvo. Sama plastika je mat, ki je nenavadno prijetna. Na voljo bo manj odtisov. Na vrhu je nadzorna plošča z informativnim zaslonom in množico gumbov. Na sprednji steniObstaja razpoka za natisnjeni tisk in dve posodi za čisti papir. Kotni koti so zaobljeni. To vam omogoča, da postavite MFD skoraj povsod. Čeprav je to tako reči. Čas je, da gremo na velikost in težo Canon MAXIFY MB2340. Pregledali bomo preglede uporabnikov v naslednjih razdelkih.

Mere in teža

Večnamenska naprava "Kenon" je namreč zelo velika. Drugačna naloga je ohraniti takšno hišo. Še posebej, če je stanovanje majhno. Višina te pošasti je 463 milimetrov. Dolžina in širina 459 oziroma 320 milimetrov. Za računalniške periferne naprave je to veliko. Ta naprava tehta 122 kilogramov. Zato je uporaba večnamenske naprave priporočljiva v majhnih pisarnah. Doma je to malo problematično. Čeprav obstaja možnost brezžične povezave. Torej, če postavite ta tiskalnik v omarico, potem ne bo zavzel veliko prostora. Toda to je povsem druga zgodba. Zdaj pa se obrnemo na glavne tehnične značilnosti naprave.

Glavne specifikacije

Še naprej upoštevajte Canon MAXIFY MB2340 MFP. Značilnosti te naprave so precej dobre. Tiskalnik uporablja tehnologijo ink jet tiskanja in ima piezoelektrično glavo. Mesečni vir je 15.000 strani. To pomeni, da se z lahkoto spopada z obsegom dela v majhni pisarni. Hitrost tiskanja je odvisna od vrste dokumenta. Enobarvno besedilo večnamenske naprave se natisne s hitrostjo 23 strani na minuto. Barvna slika natisne do 15 strani na minuto. Dober rezultat. Prva stran zavključitev se sprosti po 7 sekundah. Ločljivost tiskanja je 1200 slikovnih pik dolžine in širine. Obstaja možnost obojestranskega tiskanja. In tam je precej dober skener z ločljivostjo 1200 DPI. Kopirni stroj se sooča s svojim delom tudi brez sodelovanja računalnika. Naprava ima tudi vgrajen faks. Canon MAXIFY MB2340 pošilja, sprejema in tiska fotografije v zelo visoki kakovosti. Na voljo je tudi Wi-Fi oddajnik z možnostjo povezovanja z repozitoriji dokumentov v oblaku. Večnamenska naprava ima 500-listni pladenj za papir in se lahko pohvali z nizko porabo energije. Pa vendar ima poseben tihi način. Idealno za domačo uporabo. Tudi MFP lahko tiska neposredno iz bliskovnega pogona. Zdaj pa si poglejmo preglede tistih, ki so že kupili to napravo.

Pregledi lastnikov večnamenskih naprav

Kaj uporabniki menijo o Canon MAXIFY MB2340? Mnenja o tej večnamenski napravi so večinoma pozitivna. Skoraj vsi lastniki te naprave so opazili, da zagotavlja najvišjo kakovost tiska. Idealno za tiskanje uradnih dokumentov in za skoraj profesionalno tiskanje fotografij. Tudi mnogi opomba precej dostojno vložki vir - 1500 strani. To je dober rezultat. Druga je uporabnikom všeč možnost tiskanja neposredno iz pametnega telefona. To je mogoče zaradi prisotnosti Wi-Fi oddajnika na napravi. Yuzeri opozarja tudi na razpoložljivost faksa. Čeprav je doma ta funkcija neuporabna. Ampak za majhno pisarno - to je tisto, kar potrebujete. Tisti, ki uporabljajo to večnamensko napravo doma, so zadovoljni z možnostjotihi tisk. Zelo nerada pri delu ponoči. Še en pozitiven vidik kaže na relativno poceni materiale. Kartuše za to napravo so poceni. Ni smiselno uporabljati neoriginalnih. Vendar pa obstajajo številne negativne ocene. Ena je povezana z zloglasno brezžično povezavo. Tujci opozarjajo, da ta način komuniciranja ni stabilen. Možne nesreče. Ampak ne pogosto. Nekateri uporabniki se pritožujejo tudi glede velikosti naprave. Toda to so nepomembne stvari.

Sklep

Zato je bilo zgoraj navedeno večnamensko napravo Canon MAXIFY MB2340 obravnavano zgoraj. Povratne informacije o tem jasno kažejo, da je to odlična naprava, ki zagotavlja kakovostno tiskanje in ima številne dodatne funkcije. Tukaj je samo, da jo bolje uporabite v pisarni, saj je njena velikost precejšnja.

Sorodne publikacije