Pametni telefoni Vertex: pregledi, modeli, opisi in funkcije

V letu 2010 so se na policah trgovin pojavili pametni telefoni VERTEX. Odzivi na nove lastnike teh naprav so se osredotočili na njihove napredne tehnične lastnosti in visoko kakovost. Hkrati so stroški takšnih naprav precej dostopni. Zato ima ta znamka med lokalnimi proizvajalci mobilnih telefonov prevladujoč položaj na ruskem trgu. To je njegov model in bo namenjen temu pregledu.

O blagovni znamki

Kot smo že omenili, se je leta 2010 začela prodaja pametnih telefonov VERTEX. Pregledi so se najprej osredotočili na njihovo boljšo kakovost. Sedež te blagovne znamke se nahaja v Sankt Peterburgu. Toda pri proizvodnji pripomočkov se na Kitajskem uporabljajo proizvodni obrati, obstaja pa tudi predstavništvo podjetja.


V prvi fazi se testni vzorci testirajo v Srednjem kraljestvu. Strokovnjaki VERTEX preverijo napravo za napake in dajejo priporočila za spremembe v pametnih telefonih. Nato se proizvaja drugi sklop testnih kosov mobilnih telefonov, ki se testira ne samo na Kitajskem, ampak tudi na sedežu podjetja Vertex v Rusiji. Če se težave ne zaznajo, naprava postane serijska. V nasprotnem primeru bo pripomoček ponovno poslan na izpopolnitev in tako dokler ne bo prejel resnično kakovostne in zanesljive naprave. Prav tako je treba ločeno označiti trenutek, ko ima vsaka digitalna naprava tega proizvajalca svojo posebnost. Impress Grip ima na primer stopnjoIP68 zaščita ohišja in se lahko potopi v vodo na globinah do 15 metrov. Toda Imad Saturn gadget, čeprav je zelo proračun naprave, vendar je sposoben delati z najnovejšimi 4G mobilnih omrežij. Prav ta pristop omogoča proizvajalcu, da uspešno konkurira kitajskim kolegom.


Mouse Impress Saturn

To je trenutno najcenejši pametni telefon VERTEX. Njegove lastnosti kažejo, da ima nizko zmogljivost. V središču naprave je quad-core čip z nazivno frekvenco 13 GHz. Poleg tega je naprava opremljena z 1 GB RAM-a in 8 GB notranjega pogona. Ključna značilnost tega mobilnega telefona je sposobnost za delo z omrežji 4G. Dodatek k temu zelo demokratični strošek 3290 rubljev, dobimo cenovno mobilno napravo z visoko hitrostjo dostopa do interneta. V tem primeru lahko ta model mobilnega telefona deluje s katero koli sim-kartico in ni vezan na določenega operaterja. Na teh treh prednostih se osredotočajo njihovi lastniki:
 • Nizki stroški.
 • Hitra internetna povezava.
 • Možnost povezovanja v katero koli omrežje.

  Gadget Impress Ra in njegove značilnosti

  Model pametnega telefona VERTEX znamke Impress Ra je v skladu s tehničnimi specifikacijami zelo podoben mlajšemu modelu, ki je bil prej upoštevan. V središču tega pripomočka je enojni čip MT 6735. Ta čip je opremljen s štirimi strupenimi za obdelavo kode in deluje na 125 GHz. Količina pomnilnika v mobilni napravi je 1GB in zmogljivost notranjega shranjevanja informacij je 8 GB. Tudi diagonala zaslona v tej napravi je enaka -5 ". Ločljivost je 1280 x 720. Tip uporabljene matrike je IPS.
  Obstaja pa tudi ta naprava in pomembne razlike od najbolj cenovno dostopne naprave tega proizvajalca. Zmogljivost baterije 4000 mga Naprava je dostopnejša z baterijo 2200 mAh, tako da lahko deluje 3-4 dni za en naboj Druga pomembna značilnost tega pametnega telefona je dvojna kamera, zato so fotografije na tej napravi zelo in zelo visoke kakovosti. za tok in točka 5000 rubljev.

  Mobilni telefon Impress Tor. Tehnične specifikacije

  V vsakem pametnem telefonu Vertex je več pomembnih funkcij. Povratne informacije o tem modelu kažejo, da ima visoko stopnjo zaščite za primer, ki ustreza IP68. To pomeni, da se lahko potopi v vodo na globini, ki ni večja od 15 metrov in traja največ 1 uro. Lahko celo fotografirate ali snemate nepozaben videoposnetek. Poleg tega so razvijalci opremili napravo z dvema kamerama. Zato so fotografije na tej napravi visoke kakovosti. Pregled pametnega telefona Vertex Impress tega modela kaže tudi razpoložljivost povečane zmogljivosti 4400 mAh baterije. Dodatek k temu majhni zaslon diagonali naprave v 5 "in ločljivost 1280 x 720 ur trajanja baterije naprave je lahko 5 dni. Slabosti naprave vključujejo dejstvo, da ima majhno količino pomnilnika (1 GB OPERATING spomin in 8 GB integriranoin nizko zmogljiv procesor Snapdragon 210 podjetja Qualcomm.
  Zdaj lahko ta pripomoček kupite za 7500 rubljev. Ob upoštevanju zgoraj navedenih specifikacij je takšna mobilna naprava popolnoma upravičena in upravičena. Številni modeli s podobnimi značilnostmi imajo do sedaj višjo ceno.

  Pametni telefon Impress Grip. Parametri in značilnosti

  Pametni telefon Vertex Impress te modifikacije je v veliki meri podoben prej upoštevanemu modelu Tor. Stopnja zaščite ohišja je enaka - IP68. Samo od zasnove tega pripomočka je za velikost boljši. Poleg tega se je količina pomnilnika povečala. RAM v tej napravi je 2 GB, zmogljivost bliskovnega pogona pa je 16 GB. Tudi višja stopnja hitrosti telefona je zagotovljena z mikroprocesorjem Snapdragon 410. Glavna kamera temelji na dveh senzorjih, prednji na enoti. Kapaciteta baterije se ni spremenila in je 4.400 čarovnik. Ampak tukaj je avtonomija tega pametnega telefona, da se spusti in nadoknadi tri dni. Cena te naprave je 10.000 rubljev.

  Zaključek

  Ta pregled je preučil različne pametne telefone Vertex. Ocene so v bistvu pozitivno označile to znamko. To so zanesljive naprave s sprejetimi tehničnimi specifikacijami, parametri in cenovno dostopno vrednostjo. V tem primeru je v vsakem modelu proizvajalca pametnih telefonov predvidena posebna možnost. Vertex je trenutno uspešen zaradi kombinacije vseh teh dejavnikov. Seveda, visoko zmogljivi in ​​dragi pripomočki, ki jih ta proizvajalec nima v svoji seriji modelov. Ampak tukajproračunske naprave imajo višjo stopnjo pohvale.
 • Sorodne publikacije