Bose stebri so priljubljeni modeli, njihovi pluse in minusi

Ta članek bo koristen za tiste, ki iščejo kakovostne, a poceni, prenosne zvočnike za poslušanje glasbe kjerkoli in kadarkoli. Spodaj so nekateri predstavniki podjetja Bose: srednji in manjši stebri, ki ustrezajo tako vlogi majhne postaje za dom, kot majhni napravi, ki jo je mogoče enostavno pripeljati na piknik ali izlet. Vsak od predlaganih izdelkov je opremljen z opisom, s katerim bo vsak bralec lahko sam poudaril prednosti in tehnične pomanjkljivosti naprav.

Bose SoundLink III

Boseovi izdelki so bili vedno izpostavljeni v ozadju številnih konkurentov zaradi zelo praktičnega pristopa k proizvodnji njihovih izdelkov. Vsaka pogojna enota, ki jo je izdalo to podjetje, ni namenjena le zadovoljitvi strank po njihovem videzu, temveč tudi kvalitativno opravljanje njihovega dela: za dobro delovanje, za dolgotrajno delo na eni bateriji, za udobno delovanje. Stolpec SoundLink III jasno dokazuje, da je v minimalističnem in preprostem primeru, izdelan v obliki preprostega pravokotnika, skrit zelo pomemben za prenosne zvočnike kakovosti, ki so v bistvu skrčeni. Če popolnoma abstraktno od videza naprave in pojdite na dejstva, potem bo kupec sčasoma prejel:


 • Zelo zanesljiv in praktičen primer iz kovinske in visoko trdne plastike.
 • Sposobnost neprekinjenega uživanja v visokokakovostni glasbi14 ur brez polnjenja baterije.
 • Zmogljivi zvočniki z odlično kakovostjo zvoka v vseh zvočnih pasovih.
 • Vendar ima stolpec Bose SoundLink III z vsemi svojimi prednostmi eno pomembno pomanjkljivost - za vse zgoraj navedene ugodnosti je bilo treba plačati težo naprave, enako 1 kilogramu 370 gramov.

  Bose SoundLink Mini

  Značilni mlajši brat naprave, opisane zgoraj, se lahko šteje za stolpec Bose Mini. Zasnova tega predstavnika družine Bose se težko imenuje zapletena in težka: s težo 670 gramov je njeno telo precej udobno v dlani povprečne osebe, zaradi pravokotne geometrije z zaobljenimi obrazi pa drži kolono v roki. Miniaturna različica je ohranila praktičnost in preprostost dizajna, vendar je najpomembnejše, da je tudi trdna in zanesljiva, kot tudi polna velikost dvojčka. Vse zato, ker je njegovo telo izdelano iz aluminija visoke trdnosti - podjetje ne prihrani materialov in kupcem zagotavlja visoko kakovost. Med drugim je stolpec Bose Mini "dobil" zelo uporabno inovacijo - priključno postajo za brezžično baterijsko napajanje. Preprosto postavite stolpec na posebno stojalo in polnjenje se začne takoj. Mimogrede, napravo lahko polnite tudi neposredno iz napajalnika.


  Barva z barvami

  Če ni nikogar po vaših željah, sivi ton in teža zgoraj predstavljenih naprav, ima Bose odlično alternativo v obliki prenosnega zvočnika Bose SoundLink Color. V tej majhni bučki,Cvetlični primer skriva vse, kar je potrebno za rekreativne navdušence:
 • Zahvaljujoč plastičnemu ohišju, stolpec precej tehta.
 • Zaradi svoje ravne oblike lahko pade v nahrbtnik ali vrečko in ne zavzema veliko prostora.
 • Zmogljivost vgrajenega akumulatorja omogoča ohranjanje zmogljivosti kolone 8 ur.
 • Postopek ponovnega polnjenja naprave poteka prek standardnega kabla micro-USB, ki vam omogoča, da ga polnite bodisi na cesti bodisi proč z uporabo prenosne baterije.
 • Funkcionalno eleganten stolpec bo odličen dodatek k, recimo, prijaznemu izletu v naravo ali počitnice na prostem, kjer brez glasbe ne živi.

  Izhodi

  Bose je ena redkih proizvodnih podjetij, katerih proizvodi so v prvi vrsti visoko kakovostni, načrtovanje pa je namenoma poenostavljeno v korist znižanja stroškov tehničnega postopka in razširitve funkcionalnosti končnega izdelka. Poleg tega je podjetje zadovoljno z raznolikostjo asortimana, tako v okviru vseh izdelkov kot tudi na posameznih področjih, pa naj bo to prenosni zvočniki, stereo in akustični sistemi, radijski sprejemniki ali slušalke. V vsakem primeru, če nekdo želi kupiti nekaj za kakovostno in poceni glasbo, bo kolona Bose odlična izbira.

  Sorodne publikacije