Gradbeni materiali igre "Skyrim": kamnolom kamnolom

Po dodanem Hearthfireu so igralci imeli možnost kupiti zemljišča in zgraditi posestvo po lastni presoji. Ampak ni vse tako preprosto, in da bi uganka uspela, boste potrebovali veliko različnih predmetov, ki jih je treba iskati po vsej karti igre "Skyrim". Kamnolom kamnolom, in sicer, bo razpravljal v tem vodniku, eden od glavnih gradbenih materialov, in za ustvarjanje hiše ta izdelek je potreben v ogromnem znesku.

Nakup gradbenega materiala

Za izgradnjo lastnega posestva potrebujete veliko različnih predmetov, vendar obstajajo osnovni gradbeni materiali, brez katerih je nemogoče položiti temelje v igri "Skyrim": karierni kamen, glina, les. Vse te predmete lahko kupite pri svojem upravitelju. Če še niste imeli "nadzornika" zapuščine, potem usmerite katerega koli huskarja v vaš prihodnji dom in on se bo zagotovo strinjal, da bo poskrbel za vaš dom v igri "Skyrim". Kamen iz kamnoloma vam bo stalo precej okrogle vsote, kljub dejstvu, da je precej poceni, ker zahteva veliko. Če želite prihraniti denar, vzemite kylo v svoje roke in poiščite predmete iz te postavke. Toda pred tem, določiti vse nepotrebne inventar, tako da ni preobremenitve, saj je to gradbeni material je zelo težko.


Kje v kamnolomu "Skyrim"

Ta material najdete blizu svojega posestva. Seveda bo za okrožje trajalo malo, ker je polje navadno skrito. Najdete ga, poiščite majhne gore aliskale v bližini posestva. In zdaj poglej jih bolj pazljivo, saj so vir tega gradbenega materiala v igri "Skyrim". Kamnolom, oziroma njegovo polje, je običajno nekoliko lažji od drugih gora. Poleg tega piki pogosto ležijo kot namig zraven njega. Zdaj lahko začnete rudariti in izgleda kot reden razvoj kovinskih depozitov.

Sorodne publikacije