Telefoni "Dkt": Pregled modelov in ocene o njih

Kljub temu, da so zdaj pametni telefoni pridobili ogromno popularnost, zaradi dobrega zunanjega oblikovanja in odlične funkcionalnosti radiotelefoni še vedno ne izgubijo svojega prejšnjega povpraševanja. Primerni so za gospodinje in tiste, ki samo radi sedijo v naslanjaču, se pogovarjajo z dobrim prijateljem, pijejo čaj. Ta članek opisuje vse priljubljene Dect telefone, ki so pred kratkim postali priljubljeni.

Gigaset S810

Ta model telefona velja za ugoden in cenovno ugoden. Ima impresivno obliko, izdelano v klasičnem slogu. Potrebno bo tudi za mlade starše, saj je telefon opremljen z vgrajeno funkcijo "Radio". Knjiga lahko vsebuje do 500 številk. Poleg vseh prednosti te tehnologije obstaja možnost, kot je pospešen nabor devetih stikov. Vnesete jih lahko v pomnilnik telefona, nato pa pritisnite eno tipko, da pokličete številko. Poleg tega lahko naprava pošilja sporočila in povezuje z drugo opremo z uporabo modula bluetooth. Naprava lahko zjutraj zbudi osebo, zahvaljujoč možnosti "budilka". Nekateri telefoni Dect imajo podobno funkcijo.


Glavne prednosti: mostna kontaktna knjiga, na vašo napravo je mogoče prenesti svoje melodije na osnovi tehnologije, povezane s 6 različnimi cevmi. Iz slabosti potrošnikov je poudarjeno le urejanje stikov prek Outlooka, drugi načini niso na voljo. Povprečna cena: 1200 rubljev.

Ocene o Gigaset S810

Ta model- radijska enota, ki upravičeno nosi naslov "najboljši". Dect je telefon, ki je prejel veliko število pozitivnih ocen. Potrošnikom je bila dodeljena visoka uvrstitev Gigaset S810. Razmislite o njegovem dostojanstvu.


Tipke so udobne, slušalka je v roki. Zaslon je lep, pisave in velikost besedila so optimalne. V stanju pripravljenosti lahko izklopite radijsko izmenjavo med bazo in samim telefonom. Meni je jasen na intuitivni ravni. Polnjenje poteka prek mini USB priključka. Poleg zvonjenja lahko v telefon prenesete tudi fotografije in slike. Obstaja samo trije megabajti pomnilnika, vendar so dovolj za priročno uporabo naprave. Zaslon je veliko boljši od mnogih drugih telefonov tega cenovnega razreda. Kaj potrošniki vidijo kot slabosti? Prvič, nezmožnost drugega načina urejanja stikov, kot preko Outlook. Drugič, odsotnost skupin naročnikov.

Philips M881

Ta model je prejel veliko pozornosti zaradi zanimivega videza, vendar je njegova cena veliko več kot je opisano zgoraj. Vendar je cena povsem upravičena. Philips M881 lahko shrani do 250 številk v imenik. Z veseljem bo ustvarila konferenčni klic. Zvočniki so dovolj glasni, da nekateri potrošniki menijo, da so v slabšem položaju. Baterija je povprečne moči, lahko govorite 18 ur, potem pa se boste morali priključiti na polnilnik. Na splošno lahko rečemo, da pod zanimivo zasnovo "skriva" zelo prijetno nadev. Še posebej glede na to, da baterije "Dkt" - telefoni niso vedno zadovoljni s svojo močjo.
Prosnaprava: zmogljiva baterija, primerna oblika cevi (ukrivljena), lepo zunanjost. Cons: Obstaja nekaj melodij, ki jih ni mogoče popraviti v pokončnem položaju. Povprečna cena: 6 tisoč rubljev.

Pregledi Philips M881

Upoštevajte koristi, ki jih potrošniki trdijo v svojih pregledih. Gumbi se enostavno pritisnejo. Masa je pomembna, vendar je v roki udobna. Videz so opazili vsi potrošniki, to je prvi, kar pritegne pozornost vsakega posameznika. Meni je jasen, ni ga težko obvladati. Na dnu telefona ga lahko preprosto postavite, v kateremkoli položaju (z odstopanjem v desno ali levo), ga "vidi". Nekateri ugotavljajo, da je izvedba v temnih odtenkih bolj moška. Kakovost zvočnika je odlična. On celo primerja z "iphone", vendar telefoni "Dect" od Philips v tem tekmovanju zmago. Kakovost izdelave je odlična, plastika je prijetna na dotik. V celotnem kompletu proizvajalec celo daje servo za nego telefona. Na žalost ima naprava s tako veliko prednosti tudi negativne strani. Ne morete pritrditi v pokončnem položaju, slušalka se bo neprestano spuščala. Ko telefonski odzivnik deluje, telefon ne oddaja jezika klicatelja, kar je mogoče pripisati pomembnim pomanjkljivostim. Pravzaprav je kupljena le črna različica naprave, saj proizvajalec ne zagotavlja drugih barvnih rešitev. Zaradi dejstva, da je baterija lastne zasnove, bo morala porabiti več denarja za njegovo zamenjavo. Različne različice niso na voljo. Kot mnogi telefoni DECT, to ni dobrodolžina kabla

Panasonic KX-TG7852

Ta model telefona Dect ima osupljivo obliko. Glede na zmogljivost v številski knjigi, ta naprava očitno zaostaja za zgoraj navedenim - ne več kot 70 kosov. V meniju »Zadnja revija« se shrani zadnjih 50 klicev. Privlači potrošnike s sorazmerno nizkimi stroški in dvema tubama različnih odtenkov, ki prihajajo v komplet. Oba imata zaslon z dobrim prenosom barv (kolikor je mogoče za podobne naprave). Kaj še lahko prosimo za opisano napravo? Obstaja možnost, ki omogoča, da se v "Speed ​​Dial" vnesejo tri številke, obstaja tudi interkom funkcija. Potrošnik lahko izbere katero koli od dvajsetih melodij zvonjenja, da bi ga dal na klic.
Katere so glavne prednosti telefona?
 • Zahvaljujoč različnim barvam cevi se ne bo treba nenehno zamenjevati.
 • Zaslon ima dobro svetlost in barvni razpon.
 • Na voljo je funkcija, ki omogoča sinhronizacijo stikov med telefoni iz ene slušalke v drugo.
 • Ta model se lahko pohvali s svojim obsegom, tako kot drugi telefoni Panasonic, tip DKT.
 • Baterija brez polnjenja deluje do 11 ur v neprekinjenem pogovoru.
 • Med pomanjkljivostmi, ki jih je treba opozoriti, je pomanjkanje telefonskega odzivnika in nezmožnost utrditve podlage na steni. Povprečna cena: 3500 rubljev.

  Panasonic KX-TG7852 Reviews

  Telefon ima veliko pozitivnih strani, ki jih potrošniki opozarjajo. Zbirka odlične kakovosti, naprava priročno leži v vaši roki. Ugled blagovne znamke je znan, saj je naprava resnično presegla vsa pričakovanja. Na zaslonu je barva.Gumbi se zelo enostavno pritisnejo. Treba je opozoriti, da se vsi Panasonicovi telefoni ne morejo pohvaliti s takimi ključi. Priročen meni, ravnanje z njim ne bo težko. Prijetne melodije na ušesih. Lahko se shrani v pomnilnik telefona približno 20. Polnjenje traja dolgo, še posebej, če napravo uporabljate večkrat na dan, ne da bi govorili preveč časa. AON deluje veliko hitreje kot nekateri drugi modeli istega proizvajalca. Pomanjkljivosti je nizka kakovost plastike. Na gladki površini je telefon precej nestabilen, enostavno ga je potisniti. Gumbi so preveč konveksni. Pisava ni primerna za ljudi s težavami z vidom. Zaradi posebnih razlogov, ki jih je težko najti, se med klicem glasnost zatemni. Ne glede na to, ali gre za težavo v programski opremi ali v tipkah, je enostavno klikniti na ušesa.

  BBK BKD-821 RU

  Model je priljubljen in priročen, prav tako pa je poceni. Zasnova je minimalna, vendar dodaja potrošniku zanimanje za to napravo. Zaslon je enobarven. Za vse svoje proračunske modele lahko to napravo zlahka imenujemo eno najboljših. Med funkcijami, ki so na voljo, morate dodeliti budilko, glasen konferenčni klic, kot tudi možnost povezave osnovne enote s petimi cevmi. V pomnilnik lahko dodate nove melodije, z malo vgrajenega. Glavne prednosti - nizki stroški, svetlo, vendar zelo jasen zaslon, meni je intuitivno, gumbi so preprosti za pritiskanje, so prijetni na otip, zelo dober signal. Iz negativnih strani - majhno število melodij in odsotnost ID klicatelja. Vendar slaba funkcionalnostki je opremljen s podatkovnimi telefoni DECT, je upravičen s stroški. Povprečna cena je 2500 rubljev.

  Mnenja o BBK BKD-821 RU

  Kaj potrošniki pravijo o tej napravi? Seveda prednosti vključujejo prijetno zunanjo zasnovo, udobje in majhno ceno. Podnožje je gumirano, kar prinaša udobje. Potrošniki vključujejo tone zvonjenja za minuse. Resnično zvenijo grozno. Včasih obstaja model z pomanjkanjem baterije. Po daljšem času se telefon polni in morda ne bo vklopljen. Sam klic ni preglasen. Na splošno so Dect telefoni, katerih modeli so opisani zgoraj, veliko boljši, vendar so dražji. Samo ugodna cena dodaja čar tej napravi.

  Radij komunikacije

  Na tej točki razmislimo o enem pomembnih vprašanj. Vprašajo jih številni potrošniki. Kako povečati razdaljo do telefona "Dkt"? Odgovor je preprost: kupite dodatne repetitorje. Vendar pa na več načinov izgubijo kabel. Dejstvo je, da je včasih ceneje položiti, kot za vsako drugo sobo, da bi dobili repetitorje (to je dejansko za velike zasebne domove).

  Sorodne publikacije