Fallout 3. Broken Steel: prehod, znaki, sistemske zahteve za osebni računalnik

Fallout 3. Broken Steel - odličen DLC, ki uporabnikom omogoča, da po koncu glavne zgodbe pridejo v majhno, a zanimivo pustolovščino. Zgodovina se tu ne ustavlja in se še naprej razvija, saj ponuja celo vrsto opreme, sovražnikov, novih priložnosti in zadolžitev. Šele je, da se prilagodimo novim razmeram in začnemo prenašati.

Tematska vrstica

In prva stvar je, da natančno analiziramo komponento ploskve nove pustolovščine. Fallout 3. Broken Steel ponuja pogled na zgodbo o začetku soočenja dveh frakcij: Steel Brotherhood in Enclave. Obe strani sta dobro oboroženi, vsak ima svoja načela in vizijo situacije. Dolgo časa so obstajali in po splošni apokalipsi nameravajo spremeniti potek zgodovine, a prav v tem trenutku obstajajo razlike. Nekdo si prizadeva obnoviti stari svet, tekmeci pa nameravajo ustvariti povsem novo.


Prehitro DLC

Passing Fallout 3. Čeprav je Broken Steel, pomeni, da se morate boriti z resnim nasprotnikom, ne traja veliko časa. Najprej je treba upoštevati zgodbo DLC, ki bo razkrila celotno zgodovino epskega spopada med frakcijami. Skupno bodo na voljo tri naloge:
 • »Smrt iz nebes« je začetna faza prehoda, v katerem se protagonist zbudi v Citadeli in ugotovi, da so vojaki enklave prispeli v prostore gnezda in zdaj nameravajo upravljati pravičnost in ustvariti nov svet. Nemogoče je to priznati, tako bratstvojeklo namerava končati z njimi, in vi boste postali njegov zvest zaveznik. Najprej pojdite v dobro zaščiteno bazo in uničite superračunalnik Enclave. Če želite to narediti, morate prebiti steno utrdb in uničiti vse znotraj. Bomo se morali boriti z vojsko sovražnikov, zato vam priporočamo, da se dobro pripravite.
 • "Pristojbina za električno energijo" - po uničenju osrednjega intelektualnega sistema je treba dati prednost jeklarskemu bratstvu. Če želite to narediti, morate zajeti generator električne energije. Frakciji bo zagotovil tehnološki preboj in vzpostavil ravnovesje moči.
 • "Kdor sliši, zmaga" - zadnje iskanje zahteva veliko več časa. Tokrat morate uničiti glavno mobilno platformo sil enklava. Za to, boste morali iti skozi dobro ohranjeno predsedniško podzemno železnico, nato pa boste prišli do osrednje baze enklave, kjer se bo postavila platforma, in jo uničili s pomočjo orbitalnega orožja. Kljub jasnemu načrtu morate opraviti na desetine dodatnih ukrepov, skupaj z bojem proti sovražnikom in nevarnim mutantom.
 • Zdaj veste glavno zgodbo o avanturi. Res je, da obstaja vprašanje o tem, kako začeti Fallout 3. Broken Steel. Ampak ne skrbite, DLC je takoj aktiviran po prehodu zgodbe, brez dodatnih ukrepov.


  Izvedba stranskih misij

  Zdaj bomo obravnavali stranska prizadevanja, ki so se prav tako izkazala za tri stvari:
 • "Sveta voda" je zanimiva zgodba, ki temelji na verskih prepričanjih. Po prebujanjuGlavni lik Citadele bo prejel sporočilo iz mesta Megatons. Dejstvo je, da je tam ustavil oskrbo z normalno vodo in nujno rešiti problem. Vir tega vira je, da je v samostanu, vendar ga ministri izdajo v majhnih delih. Če iščete to mesto, lahko ugotovite, da vode, ki jo dobite potrebnim, ne morete vzeti, je radioaktivna in nevarna. Prepričajte vzajemne ministre samostana s pomočjo zgovornega ali oboroženega napada.
 • "Zaščita stanovanjskih prikolic" - če se sprehajate po mestu in se pogovarjate s prebivalci, lahko dobite informacije o prekinitvah prevoza prikolic. Banda, ki jih je ropala in ubijala vse delavce. Nujno se je treba spopasti s situacijo, sicer bodo trgovske poti preprosto zaprte, kar je smrtno nevarno. Najprej morate postati varuh ene od počitniških prikolic, nato raziskati mesto zločina in poiskati pomembne zapise. Nato se bodo morali srečati s tolpom in se odločiti, kaj storiti: uničiti jih, se dogovoriti o delitvi plena ali povzročiti dvoboj, potem ko so premagali, bo mogoče razpustiti skupino.
 • "Čudovita zdravilna voda" - to je zadnje stransko iskanje, ki ponuja raziskavo čudnega pogleda pod zemljo. Dejstvo je, da je nekaj ghoul kaže uspešnosti in prodaja zdravilne vode. Res je, da se spoznamo, da je navadna umazanija in radioaktivna voda. Pogovori verjetno ne bodo pomagali, poleg tega pa bo postalo jasno, da so vse stvari vredneosebnost, ki jo morate izslediti.
 • Kot lahko vidite, so dodatne misije zelo zanimive in razburljive. Bodite prepričani, da jih dokončate, da zagotovite značaj z dragoceno opremo.

  Skrivna opravila

  V DLC Fallout 3. Broken Steel obstajajo tudi tajni zadolžnice, katerih skupno število je štiri. Njihova značilnost je, da jih ne izdajo takoj, zato morate osebno najti začetek nalog. Razumemo vprašanje in smo pripravljeni deliti koristne informacije:
 • "Grieving Fiance" - dramatična zgodba o tem, kako je bila močna ljubezen razbita na "skalo" brezobzirne puščave. Da bi našli to iskanje, morate iti do predsedniške podzemne železnice in nedaleč od izhoda v Capitol, da bi našli trgovino. Na njem bo ležalo truplo ženske z opombo, ki jo bodo prosili, da povedo ljubljeni osebi o smrti. Ni potrebno upati na svetel konec, ljubitelji ne bodo mogli prenesti teh novic in napasti junaka z besom.
 • "Da bi rešili paladino Jensena" - ta naloga nam pove, da se je Bratstvo odločilo, da bo Kiggetovo gnezdo izenačilo s tlemi (napadli so prikolice z vodo). Res je, da se naloga lahko začne šele po vrnitvi Paladina Jensena, ki je bil ujet. Moraš ga rešiti in mu pomagati, da povzroči uničujoč udarec sovražnikom.
 • "Priprava na najboljši čas" - po prehodu glavne zgodbe DLC se boste lahko vrnili v mesto in našli serviserja. Junaku bo ponudil operacijo o dostavi stare tehnologije v zameno za nagrado in jo bo proslavilnajbolj zanimivih krajev na zemljevidu. To iskanje vam bo omogočilo, da zaslužite dober denar.
 • Blood for the Brotherhood je še eno prizadevanje, ki vam bo omogočilo, da se bogate po bitki z enklavo. Najdi Tristanovo paladin in opravite njegovo nalogo, da oskrbite kri supermutantov. Od tega trenutka se bo začel velik lov po vsej puščavi.
 • Dodatne misije igrajo pomembno vlogo za Fallout 3. Broken Steel in vam omogočajo, da se zabavate, medtem ko ste obkroženi z vašo najljubšo igro. Ne zamudite priložnosti, da še naprej uživate in uživate v novih delcih zgodovine tega sveta.

  Kateri znaki najdemo v DLC?

  Zdaj bomo analizirali sestavo glavnega lika, ki je bila dodana aplikaciji in se lahko sestane med prehodom. Lahko jih kategorično razdelimo v naslednje kategorije:
 • Prijazno: Paladin Jensen, Edwards, Tristan, Begsley, Wallinkort, znanstveniki projekta Clean Project. Kot ste uganili, vse te NPC pripadajo Steel Brotherhoodu in vam bodo v bistvu dali nalogo in pomoč pri njihovi izvedbi.
 • Nevtralno: večinoma prebivalci mesta, služabniki reda in delavci samostana. Skupaj je več kot 15 ljudi. Z vsakim lahko govorite z nekaterimi, ki jih boste lahko pogajali.
 • Sovražniki: Enclave Force, One-Eagle Jack, Scurp, SB Officer in Gunsmith. Ti znaki bodo sovražni, z njimi se boste morali boriti, da bi obnovili pravičnost.
 • Pregled DLC

  Pregled Fallouta 3. Broken Steel ne more biti večji, saj dodatek odda največ 10 ur igranja. Na splošno je ta DLC prišel venzelo kakovostno in zanimivo. Poleg dejstva, da so razvijalci lahko dokončali zgodovino Pustoka, so bile dodane nove lokacije, sposobnosti, velika izbira orožja in oklepov. Kljub majhni količini gostov se je izkazalo, da so osupljive in izvirne. V naglici je treba omeniti, da je črpanje junaka doseglo raven 30 stopenj. Ampak iskreno, želim si več časa za igro in priložnost, da se naučim novih podrobnosti o nadaljnji zgodovini posameznih regij in mest.

  Uporabniške ocene

  Fallout Priloga 3. Broken Steel je prejel celo vrsto pozitivnih povratnih informacij od igralcev. Navijači so bili navdušeni nad tem, da razvijalci niso zapustili igre v kratkem stiku in končali primer. Vsi pohvalijo zanimivo komponento gostov, razburljiv sistem požarnega zidu in priložnost za raziskovanje velikega virtualnega sveta. Negative je našel tudi svoje mesto in večinoma je opazil "leseno" animacijo, nizko stopnjo zasičenosti okolja in celo hardcore nekaj trenutkov igre.

  Ali naj igram DLC?

  Fallout 3. Broken Steel se je izkazal za zelo kakovostnega in z njim je težko trditi. Zato je naše priporočilo izključno motivacija za obvezen pregled dodatka. Ni vredno preskočiti DLC-jeve osebne pozornosti, saj se nanaša na celotno komponento zgodbe in lahko pove veliko majhnih podrobnosti, ki so bile zgrešene v glavni igri. Poleg tega dodatna vsebina ni nikoli odveč, zato poiščite malo prostega časa in uničite Enclave.

  Dopolnilo o sistemskih zahtevah

  In če se odločiteigra, vendar sistemske zahteve za PC Fallout 3. Broken Steel povzroči dvome, potem ne skrbite, saj se praktično ne razlikujejo od izvirnika:
 • Operacijski sistem: Windows XP in več.
 • ​​
 • RAM: najmanj 1 GB.
 • Želeni: Dvojedrni procesor z močjo 24 GHz.
 • Video pomnilnik: najmanj 256 MB.
 • Prost prostor na trdem disku: 7 GB.
 • Prijetno zabavo!

  Sorodne publikacije