Infiniti G25: fotografije, ocene, specifikacije, značilnosti vozila in povratne informacije lastnika

Japonski avtomobili imajo veliko voznikov. Takšna priljubljenost ni zgolj posledica tehničnih lastnosti, ampak tudi oblikovanja. Tudi zadnje mesto v teh merilih je stopnja zanesljivosti. In v japonskem avtomobilu ni težav. Ta članek bo pregledal premijskega predstavnika Infiniti G25. Lastnikova povratna informacija vam bo pomagala ugotoviti njene prednosti, kot tudi ugotoviti, ali so v vozilu kakšne pomanjkljivosti. Posebnost tega modela je, da se bo voznik lahko preselil na reprezentativni avtomobil brez plačila za čudovito vrednost. Trenutno je nov avto v salonih dal ceno do 15 milijonov rubljev. Seveda je to drago, vendar v premium razredu ni odkrito poceni avtomobilov.


V razponu Infiniti je G25 najmlajši. Podjetje je začelo osvojiti ruski trg šele leta 2006. V tem času je imel domači kupec možnost kupiti ta model. Tudi ob začetku prodaje se je povečalo zanimanje voznikov. V svojih ocenah so jo klicali - "močan otrok". Kaj je edinstveno v tem avtu? Oglejmo si njene značilnosti.

Zunanjost

Preden se lotimo preučevanja tehničnih značilnosti Infiniti G25, najprej si oglejmo njegovo zunanjo zasnovo. Treba je omeniti, da je oblikovanje telesa predstavljeno v korporativnem slogu. Tudi od daleč je ta model težko zamenjati z avtomobilidrugo blagovno znamko. G25 lahko obravnavamo bodisi z gnusom ali z navdušenjem, vendar brezbrižno, nikogar ne bo zapustil. Oblikovalci ne kopirajo nobenih elementov iz drugih strojev, ampak ponujajo resnično izvirne in edinstvene vzorce. Preproge oblike, gladke linije, podrobnosti velike velikosti nenavadne oblike - vse to pove o slogu in visokih stroških. Sprednji del avtomobila je nekoliko agresiven. Takšen občutek se pojavi zaradi zasenčenih žarometov glavne optike, svetilk za meglo z originalnim kromiranim okrovom, odbijača v razsutem stanju in seveda hladilnika. Kolena črte, ki se uporabljajo v njihovih oblikah, dopolnjujejo rebra na pokrovu motorja. So kot obrvi pred očmi plenilca. Zaradi njih daje vtis, da je avto "jezen". Dopolnjujejo ga vsi precej široki dovodi zraka.

Pogled s strani ni nič manj spektakularen. Tudi s pogledom lahko ugotovimo, da ta model pripada poslovnemu razredu. Kolesni loki so razširjeni, aluminijasta platišča R18), rebra v zgornjem in spodnjem delu telesa, kot da nakazujejo na dolgočasen značaj. Zelo zanimiv videz in zadnji del avtomobila. Opozoriti je treba tako na velike rdeče luči kot na pokrov prtljažnika. Zadnja oblika je precej nenavadna. Tu si lahko ogledate zabavne športne note. To označuje majhen spojler. Vse izpušne cevi so dopolnjene, simetrično na obeh straneh. So precej širokega premera, zato se popolnoma ujemajo s celotnim dizajnom.

Notranje polnjenje

Lastniki Infiniti G25 imajo raje prisotnost klimatske napravena dveh območjih, svetlobnih senzorjih, ogrevanih sedežih. In polnilo ni omejeno le na to. Možnosti, ki jih ponuja proizvajalec, so toliko, da jih lahko preštejete do neskončnosti. Edina stvar, ki jo je vredno omeniti je, da je skoraj vse v avtu. Da bi se voznik počutil udobno, so oblikovalci poskrbeli za računalnik. Nahaja se tako, da ga nič ne odvrača od ceste. Treba je paziti na eno funkcijo - ročno zavoro. Tukaj je proizvajalec izkoristil ameriško načelo in ga spoznal kot "tretji pedal".
Avtomobil je opremljen z nediskrenim sistemom dostopa. Agresivna narava modela G25 namiguje na "latice" menjalnika, ki se nahaja pod volanom. V pregledih vozniki ugotavljajo, da je vidnost Infiniti G25 odlična, visoko kakovostnih materialov, elegantne oblike.

Salon

Kaj naj rečem o salonu? Fotelji so udobni, s stransko podporo. Usnjeno prevleko. Nekateri vozniki menili, da pristanek nekoliko nizko-ključ. Vendar pa je to mogoče popraviti s prilagoditvijo hrbta. Z višino več kot 185 m se ustvari občutek pritiska na streho. Za tri potnike se bo zadnji kavč zdel tesen. Vendar ima prednosti prilagajanja hrbta. Slednji ima majhno loputo. Kot pravijo lastniki G25, je zelo razočaran, če je potrebno prenesti dolg tovor. Treba je razmisliti, da prtljažni prostor, čeprav ima dovolj prostornine (430 litrov), vendar zaradi značilnih oblik kolesnih lokov ni bilo zelo priročno.

Infiniti G25: Specifikacije

Številni vozniki to cenijoModel ni za videz, ampak za tisto, kar se skriva pod pokrovom. In opazite, da obstaja nekaj, kar bi zanimalo. Najbolj priljubljena postavitev G25 je 25-litrski motor. Njegov tip je V6. Ta elektrarna proizvaja 222 konjskih moči. Navor je 253 Nm. Pred tem je avtomat nameščen na sedmih stopnjah. Omogočen je način "šport", ki omogoča preklapljanje hitrosti glede na vrsto MKPP. Po mnenju voznikov je avto v tem kompletu odličen za vožnjo po mestu in ob avtocestah. Poraba bencina v mešanem ciklu je približno 10 litrov. Na Infiniti G25 so oblikovalci postavili druge motorje. Poleg 25-litrske enote je model vključeval različice z motorji s 35 litri. Tip slednjega - V6 atmosferski. Veliko močnejši je od prvega. Pogon - 309 konjskih moči. Ta modifikacija je pokazala odlične aerodinamične lastnosti. Da bi klicali na merilniku hitrosti "stotine" od kraja, bo moral porabiti največ 7 sekund. Odličen rezultat - ni res !? Stroški goriva bodo v primerjavi s prvo možnostjo nekoliko večji - do 12 litrov.

In zadnji, najmočnejši motor ima prostornino 37 litrov. S svojo močjo zasenči obe zgoraj omenjeni različici, saj razvija 333 konjskih moči. Poraba goriva v mešanem načinu - približno 15 litrov.

Infiniti G25: pregledi

Vsi vozniki, ki so se vsaj enkrat prevažali na G25, so prejeli veliko pozitivnih vtisov. Volan skrbi brez dvoma in ni pomembno, katere oznake so vredne merilnika hitrosti. Zavorni sistem ni vložil pritožbe,vendar se bo treba prvič navaditi na mirno premikanje pedal. Vzmetenje je odlično, avto samo leti po poti.

Sklep

Infiniti G25 se je po mnenju strokovnjakov in avtomobilistov izkazal kot čim bolj uravnotežen. Vse njegove prednosti v celoti bodo lahko ocenili samo voznika. Značilnosti kažejo, da ta avto združuje vsakodnevno praktičnost, razkošje in moč.

Sorodne publikacije