Pisave Google Pisave: Kako vzpostaviti povezavo z vašo stranjo?

Spoznavanje samega sebe ni enostavno, ampak zelo zanimivo. Če imate vsaj površno idejo o tem, kako deluje spletno mesto, potem je najbolje, da se vključite v projekt. V tem primeru ne boste samo prihranili veliko denarja, temveč tudi izvedeli veliko "čipov", skrivnosti, itd. Uporaba pisav Google ponavadi ne pritegne pozornosti, čeprav lahko zaradi njih blog postane bolj zanimiv čas.

Storitev

Dolga storitev spletnih pisav se je na internetu zelo davno pojavila. Razvil jo je Google. Uporabniki ga lahko uporabljajo brezplačno. Kljub dejstvu, da debugging te vrste ne šteje za superkompliant, je bilo še vedno takšne ljudi, ki so naredili napake in niso mogli opraviti storitev.Za ta namen je bila posebej zasnovana preprosta zasnova. Zdaj je lažje delati s pisavami za pisave Google, število obiskovalcev pa se je povečalo. Knjižnica se je razširila. Lani je prišlo do prenove storitve, ki je zbrala veliko pozitivnih ocen. Zdaj je ljudem lažje povezati pisave s svojimi spletnimi mesti in si jih ogledati.

Videz

Torej, za tiste, ki še niso bili na mestu s starim dizajnom, morate narediti splošno sliko sprememb. V preteklosti je bila storitev videti precej obsežna. Povsod so bili debeli okvirji, vidni gumbi modre barve, grafika ni bila najvišja ločljivost. Vse to je pomembno vplivalo na obiskovalce. Zdaj so se razvijalci osredotočili na Material Design. Vse ima elegantne lastnosti. Videz"lažje". Postala je opazna subtilna animacija, interaktivnost. Nič ne odvrača pozornosti od izbire pisave Google Fonts.Za mobilne naprave je bilo primerno prilagoditi vir. Seveda, takšna sprememba ni zelo opazna na podlagi inovacij, vendar ob upoštevanju napak prejšnje različice bo za končnega uporabnika "manna nebesa".

Priložnost

Pogosto takšno storitev uporabljajo oblikovalci. Kljub svojim izkušnjam in strokovnosti delajo tudi z vizualizacijo. Redesign je dal več teh funkcij, ki vam omogočajo, da vnaprej združite tisto, kar boste potrebovali za izvedbo pozneje v vašem projektu. Zato je problem s tem, kako je združena ena pisava z drugo barvo in tretje ozadje, izginil. Na spletnem mestu je podjetje dodalo več orodij in plošče univerzalnih tonov, ki bi vam omogočili eksperimentiranje in ugotovitev, kako bo ena ali druga pisava izgledala v določeni barvi.

Izbrano

Storitev pisav Google Fonts uporabnikom omogoča uporabo izbranih možnosti. Posebna kartica zbira nabor slogov, ki jih razvijalec priporoča za uporabo. Te zbirke so med drugim poudarjene. Razvijajo jih strokovnjaki iz Googla in drugih agencij. Večina jih ima določen slog in posebno filozofijo.

Brskanje

Ena od pomembnih sprememb je bila neposredna izbira pisav. To pomeni, da ste pred tem videli določeno risbo z dodatnimi gumbi in veliko modro, ki je dodala pisavo zbirki. Na splošno je ta različica izgledala takoni slaba, vendar ni vedno vedno imela dokaj dobro resolucijo slik s slogom, zato je bilo težko ugotoviti, kako bi pisava izgledala.
V zvezi s temi dodatnimi gumbi so se pojavila vprašanja, o katerih na prvi pogled ni bilo veliko znanega. Bilo je nujno, da se jih obleče ali uporabi. Zdaj je bolj ali manj jasno. Obstajajo dodatne funkcije:
 • Izbira posameznega stavka, odstavka ali lastnega besedila.
 • Poskusi z nasičenostjo pisave.
 • Hitro prilagodite velikost z drsnikom.
 • Mimogrede, spreminjanje velikosti pisave v Googlu je postalo bolj prilagodljivo, saj se je spremenil samo en primer, ne vse na strani. V stari različici uporabnikov se lahko premakne z enega roba strani na drugega, v novem pa ostaneš na zgledu, ki ga prilagajate.

  Povezava

  Če ste pripravljeni za uporabo te storitve, lahko poskusite povezati pisave z virom. Postopek pridobivanja povezave je univerzalen. Težave se lahko pojavijo glede na vaš CMS sistem. Vsakdo uporablja svoje načine. Zato bodo za različne projekte morali izbrati posamezne možnosti. Preučili bomo, kako dobiti povezavo za povezavo Googlovih pisav. Morate iti na uradno spletno mesto Google Fonts. Tam si lahko ogledate katalog stilov in izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Če želite to narediti, poleg njega, kliknite na "pliusik". Ko bo pisava dodana v posebni blok na dnu strani.
  Kliknite na ta blok in ga nastavite. Tu lahko izberete slog pisave in praviabecedo Če potrebujete pisave s cirilico, označite črto cirilice. Po vzpostavitvi povezave. Najdete ga v istem oknu na zavihku Vdelaj. Preprosto ga kopirajte ali uporabite celotno kodo HTML. Običajno je nastavitev spletnega mesta namestitev pisav in barv. Obstajajo standardne možnosti, vendar lahko dodate razširjene. Imajo ločeno različico za Google Fonts. Če imate WordPress, potem morate prenesti pisave preko Supreme Google Webfonts plugina.

  Priljubljene možnosti

  Seveda je težko presoditi, kateri slogi so boljši, zlasti za različne teme spletnega mesta. Pri ustvarjanju spletnega mesta ne pozabite, da se vam ne bo treba obrniti na vas, ampak na vaše občinstvo. Zato je bolje pogledati konkurenčna mesta. Ponavadi za komercialne vire nihče ni razburjen zaradi stilov. Konec koncev, če vidite pisavo v brskalniku Google Chrome v spletni trgovini, se verjetno ne boste osredotočili nanj. Ampak, če imate blog potem ste bolj verjetno, da bo všeč, in nekaj, ravno nasprotno, bo nadležno.
  Google Fonts je ustvaril številne zbirke, ki imajo priljubljene sloge. Na primer, Lobster radi uporablja za posamezne bloke v besedilu. Težko je prebrati, če je celoten članek napisan v krepkem ležečem tisku. Toda pogledi in citati so videti dobri. Bad Script je tudi možnost za bloganje. Italic je težko brati velike matrike besedila, vendar je mogoče poudariti glavno idejo. Slog posnema rokopisno pisanje. Jura normal 400 - zanimiva možnost za cirilico. Avtor trdi, da je to eurosteel iz družine "Sans-Serif". Izgledaresnično zelo dobro in ima nekaj različic.

  Sorodne publikacije