Volkodlak v igri "Skyrim". Werwolf: Sposobnost

Skyrim daje svojim igralcem ogromne priložnosti. Tu lahko postanete velik bojevnik ali čarovnik, tat ali tihi morilec, na splošno izberete svojo pot do svojega srca. Toda to je daleč od vsega, kar vam lahko nudi Skyrim. Werfolfs so se prej srečali v igrah te serije, zdaj pa ne morete samo vstopiti v boj z njimi, temveč tudi postati eden izmed njih. Spoznali boste, kako zapolniti vrsto volkodlakov in kaj nam bo dal iz našega malega pregleda.

Opis značaja

Volkodlaki - pametni, podobni velikim volkom bitja, ki črpajo svojo moč iz umora. V bistvu pa so to navadni moški in ženske, ki so zaznali bolezen, imenovano likantropija. Ta bolezen jim daje neverjetno moč, hitrost, vzdržljivost in imuniteto do drugih bolezni. Te lastnosti naredijo volkodlake eno najmočnejših bitij v igri Skyrim.

Werwolf, za razliko od vampirja, ne prenaša svoje bolezni v boju. In če želite vleči brutalno kožo, boste morali iti skozi iskalne linije iz Guild of Allies. Naš vodnik vam bo povedal, kako to storiti.

Kako postati brisalec "Skyrim"

Če se želite preizkusiti kot volkodlak, se odpravite v Wightran. Pri približevanju mestu se boste srečali s skupino ljudi, ki se obupno bori z velikanom. Če boste pomagali premagati pošast, bo Eola govorila z vami. Mimogrede, po prehodu celotne linije gostov, bo to dekle lahko postalo vaš spremljevalec. Po pogovoru vas bodo poslali v samostan JorwaskrZavezniki Tam boste našli vodjo te frakcije - Kodlak Gray Hive. Odloči se, da bo preizkusil vašo moč in hrabrost ter dal nalogo boriti se z enim od bojevnikov, Vylkasom. Pojdi na dvorišče in udari nasprotnika večkrat. Po tem, Vilkas priznava, da ste velik bojevnik in vas prosim, da prinesete Jorlundov meč. Pri tem bodo zaključene uvodne naloge in sprejeti boste v frakcijo.
Naslednja naloga ne bo posebej težka. Vse kar potrebujete - pojdite v trgovino lokalnemu trgovcu in ga prestrašite. Takoj, ko to storite, se vrnite v Scorus, ki vam bo naročil, da poiščete fragment stare dreka. Farkas vas bo spremljal v tej pustolovščini in zdaj boste izvedeli, da so vsi tovariši volkodlaki.

Po zaključku misije boste postali blizu coli, ki ga izbere ta frakcija. Potem imate majhno nalogo, da najdete kriminalca ali počistite območje, na splošno, nič zapletenega. Po zaključku pa vas bo vijak povabil na obisk Spodnjega praznika po sončnem zahodu. Pojdi tja in pojdi skozi slovesnost. Po tem se boste zbudili v obliki česana, in boste lahko izkoristili vse prednosti podobnosti. Zdaj, če želite prenehati biti volkodlak, boste morali iti skozi celotno linijo gostov iz Društva tovarišev.

Sposobnost šarala "Skyrim"

Takoj, ko postaneš volkodlak, boš dobil novo nadarjenost - "Oblika zveri". In če je vklopljen, se obenem spremeni v venec. Vendar se ne boste mogli obrniti na zver v skladu z vsako željo, navsezadnje, kotin vsak drug talent, ta se lahko uporablja samo enkrat na dan igre. In to je pomembna pomanjkljivost te spretnosti. Postanite protja "Skyrim", ki jih lahko za 25 minut v realnem času. Če pa želite, lahko ta izraz povečate. Dovolj je, da ubijete in jeste vsako bitje. To so lahko ljudje in vse živali. Za vsako pojedeno truplo boste dobili še dodatnih 30 sekund, poleg tega pa bo obnovljenih 50 enot zdravja, ki se sčasoma ne bodo obnovile.
Werwolfovi "Lifting" ne morejo uporabiti orožja, čarovnije ali napitkov v boju. Torej štejejo samo na moč njihovih krempljev. Oklep in vsi drugi predmeti so premaknjeni v inventar, in ko se izognete videzu zveri, jih lahko ponovno oblečete.

Talenti in spretnosti

Ogromni napadi moči imajo ogromno moč tudi na začetni ravni. Za eno ali dve potezi boste lahko na tla vržli celo tako velika bitja, kot so velikani ali mamuti. In če upoštevamo, da so volkovi zelo hitri in napadi napadov znašajo 20 do 70 poškodb, potem lahko rečemo, da so volkodlaki skoraj nerazumljiva bitja. Popolnoma se spopadajo z vsemi nasprotniki in zlahka ubijejo zmaje.
Okuženi z likantropijo imajo edinstveno sposobnost - sposobnost "Vitya". Ta spretnost se aktivira na enak način kot drakonski krik in ima tri različice:
 • Rage of horror. Aktiviranje tega talenta, volk beži pred vsemi nasprotniki. V zgodnjih fazah, to spretnost ne deluje na sovražnike stopnje 25 ali višje.
 • Čreda za venec. Ta talent bo na voljopo izvedbi misije Eol "Totem Hirsin". Ko se aktivira, volk poveže dva volka na svojo stran.
 • Vonj krvi. Ta spretnost osvetljuje vsa bitja, ki so blizu znaka v minuti.
 • Negativni značaj

  Z vsemi svojimi prednostmi v volkodlakih obstaja več pomanjkljivosti. Prvič, to je nezmožnost uporabe inventarja. Postali boste nedostopni za napitke in amulete in ne boste mogli zlomiti ključavnic in pobrati predmetov. Poleg tega na sliki zveri ni na voljo zemljevida in se zato hitro premakne na "Skyrim". Werwolfi strašijo vse, in če kdo opazi, kako se preobrazite v zver, se tak prekršek šteje za hudo kaznivo dejanje. Tudi po vrnitvi človeškega pogleda vas bodo napadalci napadli. Torej je bolje obravnavati take primere, če ne želite priti v zapor ali plačati veliko denarja (1000 kovancev).

  Koristne spremembe

  Volkodlaki so velika bitja in mnogi igralci želijo biti čim dlje. Vendar so priložnosti uradne igre na žalost omejene. Navsezadnje se lahko spremeni v zver samo enkrat na dan. Ne bodite razburjeni, ker je v igri "Skyrim" veliko različnih uporabnih dodatkov. "Fashion Warp" vam bo dala priložnost, da kadar koli postanete volkodlak. Poleg tega, zahvaljujoč posebnemu dodatku, boste lahko izboljšali svoje sposobnosti, izbrali videz vašega lika, okužili z likom drugih znakov in celo ustvarili klan iz iste okužene. ObstajaVeliko podobnih modifikacij, toda najboljše med njimi lahko imenujemo Moonlight Tales. Zahvaljujoč tej aplikaciji lahko preoblikujete ne le volka, ampak tudi medveda. Takšno vsebino ustvarjajo igralci sami in nima nobene zveze z licenčno igro. Preden namestite ta dodatek, si oglejte preglede drugih uporabnikov. Tako boste preprečili težave z virusi in zlonamerno programsko opremo.

  Sorodne publikacije