Stebri maršala: Pregled najboljših modelov, njihova primerjava in povratne informacije

Podjetje Marshall (Marshall) proizvaja vse vrste glasbene opreme za zelo dolgo časa. Izdelke te blagovne znamke lahko vedno vidimo na odru med vsakim koncertom. Trg predstavlja ne samo veliko tehniko za glasbenike, ampak tudi bolj preprosto, zasnovano za običajnega potrošnika (slušalke, zvočnike, prenosne akustike). Gre za stolpce "Marshall" in prenosne akustike, ki bodo podrobneje predstavljeni v današnjem pregledu.

Opis

Torej gre za tri naprave podjetja naenkrat in popolnoma drugačne vrste. Podrobno jih bomo obravnavali, spoznali bomo kakovost zvoka in naredili majhno primerjavo med seboj. Začnimo z brezžičnim stolpcem "Marshal", nato nadaljujemo z običajno akustiko za hišo in dokončamo pregled koncerta, če lahko tako rečemo, model.


Marshall Stockwell

Prvi model, o katerem bomo razpravljali, je brezžični stolpec Marshall Stockwell. V obsegu sistemov zvočnikov spada v razred prenosnih naprav, ki vam omogočajo, da ga nosite s seboj na cesti, delate ali hodite in uživate v vaši najljubši glasbi. Kljub temu, da je stolpec nekoliko večjih dimenzij od podobnih naprav od konkurentov, se lahko varno imenuje kompaktna. V nahrbtniku ne bo veliko prostora.

Vsebina paketa

Paket Marshall Stockwell je dokaj preprost. Naprava je na voljo v kartonski škatli, ki prikazuje sam model in prikazuje vse glavne značilnosti inznačilnosti. Znotraj, poleg stolpca, bo uporabnik našel polnilnik, adapter za vtičnico in knjižico z navodili.


Videz

Zgradba stolpca "Marshall Stockwell" je preprosto elegantna. Takoj sledimo korporativnemu slogu podjetja - retro oblikovanju. Stolpec celo spominja na kombinacijo miniaturne kitare, predvsem z lokacijo regulatorjev.
Uporabljeni materiali so zelo kakovostni. Stranske stene kolone so izdelane iz plastike, ki je izdelana pod naravno kožo. Zadnja stena je pravega usnja, ki ne more, ampak prosim. Sprednja mreža je narejena ne iz tkanine, kot se sliši, ampak iz kovine.

Zvok

Ni trditev glede kakovosti zvoka. Stolp brez težav se spopada z vsako glasbo, od klasike do težkih let. Visoke frekvence so seveda v nekaterih skladbah malo, a zaradi kontrasta basov in timber ta problem hitro izgine.

Ocene in cena

Med pregledi zvočnikov je nekaj glavnih pomanjkljivosti: slaba barva logotipa na sprednji strani in tesno prileganje, odsotnost ohišja in malo zavorne povezave na pametnem telefonu Bluetooth Android. Kot je za ceno, potem lahko kupite Marshall Stockwell za približno 12 - 18 tisoč rubljev.

Marshall Kilburn

Prenosni stolpec Marshall Kilburn je drugi model današnjega pregleda. Uradna stran se nahaja v razredu navadnih zvočnikov, vendar ni prenosljiva, vendar pa jo lahko posnamete in poslušate glasbo kjerkoli in kdajvseeno Edina stvar, ki drži kolono v vaših rokah, ni zelo udobna, saj tehta natanko 3 kg. Paket, mimogrede, v stolpcu ne razlikuje veliko od prejšnjega modela, zato ni smiselno govoriti o tem.

Izgled

Zunaj je stolpec "Marshal Kilburn" izveden po istem načelu - klasika in retro, za katerega proizvajalec in ljubitelji ljubezni. Pašček iz usnja pade v oko, da nosi napravo, ki jo le dopolnjuje. Materiali ohišja - zelo kakovostna plastika s teksturo pod naravno kožo. Še taktično je misliti, da je tukaj in v resnici koža, vendar ne.
Za stolpcem je izhod faznega pretvornika in priključek za omrežni kabel. Z vrha so v bistvu bas regulatorji, volumen in ton, kot tudi druge kontrole. Sprednji del je iz tkanega lesa, za njim pa se skrivata dva zvočnika.

Zvok

Kakovost zvoka je odlična. Stolpec deluje zelo dobro z vsako glasbo in zelo natančno reproducira celotno frekvenčno območje. Prilagajanje posameznih parametrov je morda potrebno le v nekaterih primerih, v drugi pa se ne morete zateči k temu.

Recenzije in cena

Kot kažejo ocene, skoraj ni nobenih minusov v bližini kolone, razen visokih stroškov in teže 3 kg. Uporabniki ugotavljajo, da je stolpec najbolje umeščen doma, kot pa ga nositi nekje z vami. Če govorimo o ceni, potem Marshall Kilburn je v območju 15 - 18 tisoč rubljev, kar je tudi veliko. Če ta model primerjate s prejšnjim, potem je kakovost boljšivendar je glavna prednost Stockwella še vedno v mobilnosti in majhnosti.

Marshall Woburn

No, zadnji model, ki ga želite povedati, je skoraj koncertna rubrika Marshall - Woburn ("Woburn"). Takoj bomo opazili, da stroj deluje samo iz omrežja, njegova teža pa je zelo majhna ali majhna 8 kg.

Izgled kolone

Na celotnem nizu, da ne omenjam ničesar, je popolnoma enak kot v prejšnjem modelu. Oblika in izgled stolpca Marshal Woburn je narejen v klasičnem slogu. Tukaj uporabljeni materiali so visoko kakovostni vinil pod kožo. V drugi - praktično ni sprememb. Elementi so popolnoma enaki kot v prejšnjem stolpcu. V tem modelu je na zadnji plošči bogat arzenal konektorjev, za vse priložnosti.
V vsakem primeru je dizajn kolone eleganten. Z lahkoto se prilega v vsako notranjost, naj bo to klasika, minimalizem, skandinavski slog, moderna ali visoka tehnologija.

Značilnosti in zvok

Med značilnostmi je treba omeniti prisotnost dveh nizkofrekvenčnih in dveh visokofrekvenčnih zvočnikov s frekvenco 50 W 20 W. Skupna moč je 140 W, vendar lahko kolona zlahka prenese obremenitev do 200 W, kar bo glasbi zagotovilo ne le stanovanje, temveč tudi celotno visokogradnjo.
Kakovost zvoka je preprosto odlična. Woburn proizvaja zelo topel in intenziven zvok. Frekvence se igrajo v celoti, nekaj regulacije pa je potrebno zelo redko. Žanr in stil glasbe prav tako nista pomembna -Stolpec reproducira absolutno vse in naredi to, kar naj bi se slišalo.

Reviews and Value

Med glavnimi pomanjkljivostmi akustike (zvočniki), Marshal, uporabniki opozarjajo na nestabilno povezavo Bluetooth, pomanjkanje baterije za prenosno poslušanje in visoko ceno, vendar je popolnoma upravičena. Mimogrede, stolpec Marshall Woburn je vreden okoli 30.000 rubljev, vendar je to prav cena, ki si jo zasluži.
Primerjava tega modela s prejšnjim je nesmiselna, saj so stolpci preprosto iz različnih razredov in so namenjeni za različne namene.

Sorodne publikacije