IPhone Sporočilo: Razlogi, zakaj Opozorila in odpravo so pogrešani

Mnogi uporabniki pametnih telefonov "jabolko" se prej ali slej soočijo s takšno težavo, ko iPhone preneha. Posledično lahko uporabnik preprosto preskoči nekaj pomembnih sporočil, ki jih je čakal. Zakaj se to dogaja? Razlogi za to se lahko razlikujejo, od napake v sistemu do konca z napako v računu Apple ID. V današnjih stvareh bomo preučili pogoste težave s sporočili in nam povedali, kako jih odpraviti.

Preverjanje aktiviranja sporočil

Prvi in ​​najpogostejši razlog, zakaj sporočila iPhone ne delujejo - funkcija sporočila je preprosto onemogočena. Preverite, ali je to dokaj enostavno. Najprej morate odpreti aplikacijo Nastavitve. Nato na seznamu najdete postavko "Sporočila" in pojdite tja.


Ta podmeni vsebuje vse aplikacije iphone, ki lahko pošiljajo sporočila. Zato se lahko zaradi sesutja programske opreme zrušijo nastavitve za vsako aplikacijo, zato so prenehale pošiljati obvestila.
ki morajo prejemati opozorila.

Napaka programske opreme v operacijskem sistemu

Drugi razlog, zakaj se sporočilo iPhone-a ne pojavi, je napaka v operacijskem sistemu. Torej se na iOS-u to tudi zgodi, zato ne bodite presenečeni. Problem je rešen preprosto in hitro. Vse kar morate storiti je, da znova zaženete napravo.


Ta postopek lahko izvedete,držite gumb za vklop, nato pa najprej izklopite telefon in ga nato ponovno vklopite po vklopu stikala. Prav tako lahko pritisnete gumb za vklop in gumb za zmanjšanje glasnosti (ali gumb Domov), da se naprava ponovno zažene. Ko ga pritisnete, se bo pojavil logotip Apple, po katerem se bo pametni računalnik znova zagnal in sporočilo bo izginilo.

Ne moti načina

Pogosto razlog, zakaj iPhone ne pride, je, da je aktiviran način Ne moti, ki ga mnogi ljudje radi pozabijo. Če želite preveriti, ali je način vključen ali izključen, je dovolj, da si ogledate vrstico stanja. Če je ikona kazalca poleg ikone baterije, se aktivira način. Onemogočanje načina »Ne moti« je dovolj preprosto. Če želite začeti, pojdite v meni Nastavitve. Naslednje na seznamu najdete postavko "Ne moti" in jo kliknite. Na vrhu zaslona se prikaže podmeni, ki prikazuje stikalo, ki izklopi način.
Poleg tega je mogoče omogočiti način "Ne moti" za posamezne stike, ki ne bodo prejemali sporočil, če bodo poslali SMS. Če želite preveriti, ali je način vklopljen za vsakogar, morate iti v aplikacijo Mesta in si ogledati seznam stikov, ki so bili poslani, ne pa poleg imena ikone polmeseca. Če obstaja, je način za njih aktiven in ga je treba odstraniti. Če želite to narediti, pojdite na zavihek "Podrobnosti o stiku", tam najdete ustrezen parameter in ga izklopite.

Tihi način

Naslednji razlog, zakaj sporočilo ne pride do telefona, je aktivni "tihi način". Prepričajte se, da je aktivnost enostavna, morate pogledati ustrezno stikalo na ohišju pametnega telefona (ki se nahaja na desni strani na samem vrhu). Če pogledate stikalo na oranžni vrstici, potem deluje »tihi način«. Onemogočanje ne bo težko, samo kliknite stikalo v želenem položaju.

Apple ID in iCloud

Ne glede na to, kako čudno, ampak tudi račun Apple ID in iCloud sam, pogosto postaneta razlog, zakaj sporočila na iphone ne pridejo. Nihče v resnici ne ve, kakšne nesreče se tam dogajajo, ali kaj drugega se zgodi, vendar je dejstvo dejstvo - Apple ID in iCloud sta vzrok za ne dohodna sporočila. Kako lahko rešite ta problem? Torej, načeloma ni nič posebej zapletenega ni tukaj, in vse o vsem bo šel za največ 5 minut, vendar ne več.
Najprej se morate odjaviti iz računa Apple ID in se znova prijaviti. Naredite to na naslednji način:
 • Pojdite v meni Nastavitve in tukaj poiščite element "Apple ID, iCloud".
 • Pojdimo na to postavko in vidimo račun v odprtem podmeniju.
 • Kliknite na vaš račun v pojavnem oknu, da kliknete »Odjava«.
 • Ko je sprostitev končana, boste morali ponovno dodati vaš Apple ID račun.
 • Te manipulacije bodo morale pomagati pri sporočilih, če pa se to ne zgodi, morate ponoviti manipulacijo, vendar z vašim računom iCloud.
  Pri tem se vrstni red ukrepov nekoliko razlikuje:
 • Pojdite na meni Nastavitve, poiščite element iCloud in kliknite nanj.
 • Prikaže se podmeni, na dnu pa se pritisne gumb "Izhod".
 • Po kliku potrdite svoja dejanja tako, da znova izberete "Exit" in nato "Delete from iPhone".
 • Naslednji korak je dodati račun iCloud in ga ponovno sinhronizirati.
 • Po teh ukrepih se opozorila praviloma začnejo pravilno pojavljati.

  Ni zvoka

  No, in končno še en razlog, ki je tako ali drugače povezan z obvestili - ni zvoka obvestil iphone. Prav tako lahko pogosto naletite na dejstvo, da se sporočila pojavljajo, vendar jih ni. Mogoče je več razlogov, zakaj se to zgodi:
 • Uporabnik je naključno izbrisal mapo z zvoki prek upravitelja datotek.
 • Nameščena je aplikacija tretje osebe za zvonjenje in zvoke obvestil, kot je UnlimTones.
 • Torej, tretji - slabo izdelan bjekstvo iz zapora.
 • V drugem primeru je rešitev zelo preprosta - samo morate odstraniti aplikacijo in prilagoditi delo sporočil. Kot za prvo in tretjo možnost, bo pomagalo samo obnavljanje telefona na tovarniške nastavitve. To lahko storite prek elementa "Nastavitve" v "Osnovni" in na dnu gumba "Ponastavi" (vsi podatki bodo zavrženi brez varnostne kopije). To je pravzaprav vse.

  Sorodne publikacije