Kako povečati svoje poglede na "Uttube" na 100.000: vse učinkovite načine

Vsakdo, ki ima svoj YouTube kanal, vpraša, kako povečati število zadetkov na Uttube. Lastniki kanalov želijo, da videoposnetke gleda čim več ljudi. In ti ljudje je mogoče razumeti, več ljudi bo videl video, bolj priljubljen kanal bo. Število ogledov povečuje prihodek uporabnikov - znani oglaševalci posvečajo pozornost videoposnetkom, ki imajo največ ogledov. Ta članek bo obravnaval nekaj nasvetov, ki bodo odgovorili na vprašanje, kako povečati poglede na Uttube.

Kratek naslov bo pritegnil pozornost na video

Naslov videoposnetka mora biti svetel, privlačen in zanimiv. Uporabnik mora imeti močno željo, da si ogleda ta videoposnetek. Na primer, če video o tem, kako nekdo, kot otrok, igral v lužo, potem ga lahko imenujete "katastrofa v lužo".


Ime pritegne pozornost in hkrati ne razkrije podrobnosti videa.

Razširjen in kompetenten opis videoposnetka je ključ do uspeha

Pred prenosom videoposnetka na kanal je treba dodati video, ki pripoveduje vsebino. Če imate video o tem, kako vonjati ribo, potem lahko pišete o tem, da lahko videoposnetek vidi, kako narediti slastne in okusne ribe. Zapisati je treba, da videoposnetek razkriva vse najmanjše podrobnosti pripravka, potrebne sestavine pa so navedene v natančni količini. Tak podroben opis ne bo samo omogočil uporabniku, da razume, kaj je video, ampak tudi prilagodi video posnetke iskalnikom vinterneta

Uporabite oznake

Torej, kako povečati poglede na Uttube? V opisu videoposnetka napišite vse možne in najbolj priljubljene ključne besede in fraze. Pojdimo nazaj k isti kisli ribi. Oznake za ta videoposnetek: "ribe", "marinirane", "skuše", "okusne", "sočne" in tako naprej.
Ni treba uporabiti besed, povezanih s tem videoposnetkom. Uporabite lahko oznake, ki opisujejo podobne videoposnetke. Za primer videa lahko dodate naslednje oznake: »ostriž«, »postrv«, »ocvrti« in druge.


Oznake bodo pomagale pogosteje prenašati videoposnetek v iskalnih poizvedbah, kar pomeni, da bo video dobil veliko pogledov.

Delite videoposnetke z veliko ljudmi

Kaj lahko še storim, da povečam število pogledov v YouTubu? Ko je videoposnetek dodan v kanal, ga morate deliti z drugimi. Prej ko bodo ljudje izvedeli za nov videoposnetek, več jih bo videlo. V tem primeru je zelo pomembno! Če začnete govoriti o novem videu le teden dni po njegovem videzu, najverjetneje, samo ne bo pozorna. Novi videoposnetek je treba gledati prvi dan z največjim številom oseb. To je pomembna faza v promociji kanalov, ki jo je treba takoj opraviti.
Kdo pa naj poroča o videoposnetku? O tem lahko poveste kolegi, sorodniki in prijatelji. Pošljite jim e-pošto prek e-pošte ali družabnih medijev. Zapišite te ljudi, kar morate vedeti o svojem videoposnetku in videoposnetkukoristno. Bolj prepričljivo je sporočilo, večja je verjetnost ogleda videa.
Videoposnetek lahko dodate tudi na svoje spletno mesto, če obstaja.

Pustite komentarje v vseh videih, ki so prikazani na drugih YouTubovih kanalih

Na internetu obstaja enaka konkurenca kot v resničnem poslovanju. Samo na svetovnem spletu se lahko Youtub kanali uporabljajo za obojestransko koristne namene. Komentarje naj bi pustili predvsem za videoposnetke, ki so podobni videoposnetkom na določenem kanalu. Video oglas lahko objavite, ki pritegne pozornost uporabnikov.
Levo opombo je treba obravnavati s posebno pozornostjo, ker lastniku kanala, kjer je posnetek narejen, oglas morda ni všeč. Posledično se pritožuje nad komentarjem in ga praznuje kot neželeno pošto. Najboljša možnost je, da se z lastnikom kanala dogovorite, da bo njegov oglas objavljen na njegovem kanalu.

Uporaba pripisov

Opombe omogočajo, da majhen oglas postavite kot napis na videoposnetku. S klikom na opombo lahko izberete želeni videoposnetek. Opombe ne uporabljajte prepogosto, ker lahko zaprejo sliko in preprečijo ogled. Idealna možnost je, da uporabite opombo na začetku in koncu videoposnetka.

Uredi video

Torej, kako povečati poglede na Uttube? Poskrbite, da bo video dinamičen! Odprite urejevalnik videoposnetkov in odstranite nepotrebne in nezanimive trenutke iz videoposnetka. Ljudje ljubijo, ko so slike na videoposnetku nenehnose spreminja
Dodajte zvok videu. Uporabite lahko namensko knjižnico v YouTubu.

Uporaba spletnih mest tretjih oseb

Poiščite spletna mesta, ki so podobna temam v videoposnetku. O tem, kako objaviti videoposnetke v tem viru, se pogovorite z lastnikom spletnega mesta. Lastniku spletnega mesta lahko ponudite partnerstvo: v zameno za dajanje videoposnetka boste oglaševali njegov vir na njegovem kanalu.

Povečanje števila naročnikov na kanal

Vsak naročnik ugotovi, da je lastnik kanala dodal nov videoposnetek. Ljudje naj se naročijo na kanal na koncu videoposnetka ali ustvarite opombo, ki vas spodbuja k naročanju.

Prosite ljudi, da "prisegajo videoposnetke in jih delijo na socialnih omrežjih."

Spomnimo se, da to ne bo vzelo veliko časa in avtor vsebine bo zadovoljen.

Nakup ogledov videoposnetkov

Upoštevano je bilo, kako povečati število pogledov na YouTubu brezplačno. Zdaj pa opišite, kako je to mogoče storiti za določeno količino denarja. Upoštevajte, da lahko nakup povzroči kršitev pravil Yutub, kar bo blokiralo vaš račun. Poleg tega obstaja nevarnost stika z goljufi. To je vredno pozoren na storitev, na kateri kupite preglede. Dobra storitev zagotavlja, da:
 • se bodo valji gledali od začetka do konca;
 • videoposnetke si bo mogoče ogledati z osebnega računalnika, ne iz mobilnih naprav;
 • mnenjraste počasi in postopoma (tj. povečanje števila pogledov mora izgledati naravno);
 • Po nekaterih pregledih bodo uporabniki pustili komentarje, radovednosti in dislays.
 • Kako povečati hitrost gledanja videoposnetkov na "Utube"?

  V zgornjem odstavku je bilo zapisano, da ni zaželeno, da bi uporabniki gledali video posnetke iz mobilne naprave. In to ima utemeljen razlog. Vsakdo, ki gleda video iz Androida 5.0 (ali novejšega), lahko spremeni hitrost predvajanja videa.

  Kako povečati hitrost gledanja na "Utube":
 • Odprite video.
 • Kliknite na meni v oknu predvajalnika.
 • Izberite "Hitrost predvajanja".
 • Spremenite hitrost.
 • Na koncu

  Povzetek "Kako povečati poglede na Uttube?" Omeniti je treba nekaj pomembnih točk:
 • videoposnetek mora imeti kratek in impresiven naslov;
 • Vsi videi bi morali biti zanimivi za ljudi;
 • O mojem kanalu moram govoriti, kjer je to mogoče;
 • dopuščajo komentarje na "Yutub" (zanimivo in privezovanje je zaželeno);
 • ​​
 • Ustrezno za vse uporabnike YouTuba.
 • S povečanjem števila mnenj o tem ne bi smeli razmišljati sami. Glavni cilj - privabiti občinstvo in jo zabavati z zanimivimi videi. Takoj, ko bodo ljudje zainteresirani, se bodo stališča povečala v geometrijskem napredovanju.

  Sorodne publikacije