Igra "Warhammer": Inkvizitor, naročila, organizacijska struktura

Moram reči, da v "Varhammer 40000" potrebujete veliko časa za ustvarjanje lastnega omrežja. Včasih lahko akolit pride v prostor, kjer je vse zelo zmedeno, zato morate biti previdni. Mnogi apoliati tekmujejo med seboj, zavisti in tako naprej. Veliko morajo prenašati, kajti gospod ima čudne muhe. Takoj, ko nekdo rekrutira, so združeni skupaj. Skupine so ponavadi majhne, ​​samo zaposlene naloge so zelo preproste, tako da se navadijo in se manifestirajo. Če imate težave, vendar ni dovolj osebja za skupino, gospodarica naroči, da postane spalni agent, dokler ne pride zahtevano število udeležencev.

Zgodovina ustvarjanja

Nastanek inkvizicije je resnično skrivnosten, vendar sta dve zgodbi. Glede na prvo, ko je Terra bila v obleganju gore, je Malcador Sigillit iskal odločilne ljudi. Kasneje je Malcadore cesarju predstavil 12 ljudi - osem Astartov in štirje ljudje z veščinami, ki so bili primerni za boj proti zlu. Osebe dvanajstih niso bile razkrite. Vendar je znano, da je bil med njimi kapitan Nathaniel Garro s smrtno vojno. Tudi kapetan Yakon Kruz iz volkov lune in sestra tišine Ammenda Candel.


Po drugi različici, ko je bil cesar pokopan na Zlati prestol, so se štirje uslužbenci zbrali, da bi razpravljali, kaj se bo zgodilo. Njihova mnenja so razdeljena. Dva sta verjela, da se lahko cesar vrne v življenje. Drugi so rekli, da je bilo neumno posredovati na dogodku. Prva dva - Promet in Morian - sta se začelaišče vrnitev cesarja. Zadnja dva sta ustvarila organizacijo za boj proti Promusu in Morianu, iz te organizacije pa je nastala inkvizicija.

Naloga

Inkvizitor se mora v "Vahammerju" upreti grožnjam, braniti Imperium in njegove prebivalce. Sprva se izkaže, da je grožnja, in potem je že izbrana metoda za boj proti njej. Bodi inkvizitor lahko deluje v imenu Boga-cesarja, tako da lahko posreduje v nič, ne spoštuje zakonov, zbira vojsko, in tako naprej. Imajo zelo velike moči, tako da lahko same ogrožajo cesarstvo. V zvezi s tem dejstvom pogosto inkvizitorji opazujejo same sodelavce.


Ugotovljeno je bilo, da statična naprava ni zelo uporabna, da je povzročila različne težave, zato ni natančne strukture. Zbira se skupina Inkvizitorjev, ki se odločijo, da je takšen prijatelj vreden vstopa v njihove vrste. Odgovornost je zelo visoka. Ko študent ali agent dobi znak, postane inkvizitor. Spodaj je prikazan emblem inkvizicije.

Zaposlovanje

Inkvizitor v "Vahammerju" raje pridobi akolite, da se medsebojno dopolnjujejo. Pogosto v novi skupini prisegajo na družbo, vendar je to redkost. Iz vsake nove skupine je treba zahtevati rezultate (preiskave, opažanja itd.). Bolj ko se skupina spopada z nalogo, višji je njen ugled. Če skupina ne ravna z njim, le redko zapusti. Člani te skupine lahko porazdelijo, vendar od časa do časa izginejo v neznani smeri, sV tem primeru je med akoliti gossip ena bolj strašna od druge.
Veliko je odvisno od gospoda, toda večina skupin lahko sodeluje in komunicira med seboj. Obstajajo tisti, ki pomagajo z nasveti, navodili, poučujejo novince. Drugi, nasprotno, se mu zdijo nedonosni. Nekateri lahko nove študente sprejmejo v študij in postanejo mentorji. Postopoma so zagovorniki razumeli, da ne vedo ničesar o inkviziciji, o svojem gospodarju. Kasneje se nevarnost samo povečuje, tako da tisti, ki so bili šibki in neumni, umrejo. Preživeli so se izkazali za pametnejše ali bolj zapletene, gospod jim lahko da njihovo zaupanje in jim daje pravico do nadzora nad nekaterimi oddelki organizacije. Naloga je lahko zelo preprosta ali kompleksna. Če je nekdo odsoten nekje, lahko zaupa nadzor nad apokalipso in tako naprej. Nekateri celo uredijo pomembno mesto.

Inkvizicija

Navadni državljani inkvizitorjev se grozno bojijo. Organizacijo lahko imenujemo monolitno, vendar je znotraj nje vse zmedeno. Če pogledate na inkvizicijo v smislu upravljanja, lahko rečemo, da je fevdalizem. Organi se držijo moči in dolžnosti zaradi služenja Bogu-cesarju. Ime Boga-cesarja je upravičeno z vsakim dejanjem. Navadni državljani ne razumejo takoj, da delajo za inkvizicijo, vendar ne morejo niti uganiti svojega življenja. Verjamejo, da je to verski red.
Akolit že ve, da dela za inkvizicijo. Njegova kariera se lahko dvigne, morda se bo srečal s svojim gospodarjem. Ima nekaj drugega kot pawn(navadni državljani) - spretnost ali talent, včasih ga inkvizitor preprosto posveti. Akolit nabira izkušnje, dobi novo stavbo in se nauči veliko novih stvari. Možno je, da bodo nekega dne povedali, da je zdaj pripravljen postati sam inkvizitor.
Zadnje, vendar so srce organizacije - ogromna mreža agentov, virov, stikov itd. Vsaka taka mreža je neodvisna. Podrejenost tukaj ni povsem jasna. Skupine znotraj inkvizicije so nejasne, vsaka ima lahko različne funkcije in poglede.

Ordos

Ker ima Imperium veliko sovražnikov (na primer mutantov), ​​je bilo treba sistematizirati vse te nasprotnike. Razdeljeni so bili v tri kategorije sovražnikov: zunanji, notranji in zunaj. Že dolgo časa so bile v "Varhammerju 40000" identificirane skupine, ki se imenujejo Ordos. Na primer, Ordos Heretical boju z heretiki. Ordos Xenos - s ksenozami, Ordos Malleus - z demoni. Vsi so najmočnejši. Lahko rečemo, da so Ordosi posebne divizije inkvizicije. Sestavljajo jih izkušeni državljani, ki so se že borili z neko vrsto grožnje in so prejeli bojne izkušnje. Tudi če je inkvizitor del Ordosa, se lahko varno ukvarja z zadevami drugega. To pomeni, da ni ločevanja. Inkvizitor je na primer vstopil v Ordos Malleus, vendar lahko nekaj časa preživi na Ordos Hereticusu. Mnogi trdijo, da sovražnikov ni mogoče razdeliti na noben način. Inkvizitor se lahko posveti boju, ki je v veliki meri odvisen od situacije.

Če ležite v Ordosu, lahkoPridobite nekaj dosežkov in sredstev. Predstavniki ene organizacije včasih preidejo v druge, vendar mu nekdanji Ordos ne bo zaupal, "prebežnik" ne bo mogel pridobiti znanja, saj ga bodo nekdanji kolegi začeli ravnati z nezaupanjem in ga razglasili za lopov. Inkvizitorji se nedvomno lahko razlikujejo po nekaterih znakih, kot so stvari, kostumi in tako naprej, vendar tega ne počnejo, da sovražnik ne ve, kdo so.
V "Varshammerju" (razen zgoraj navedenih) obstajajo svete zapovedi cesarske inkvizicije: Ordos Chronos in Ordos Sikarus. Prve ure za nečloveške rase, njihovi načrti, zlasti za tehnologije in blago, so tudi trgovinski in diplomatski odnosi. Drugi red je majhen, vendar ne manj močan. Opazuje inkvizitorje, tako da ne presežejo svojih pooblastil. Obstaja tudi nekaj majhnih ordov, ki se ukvarjajo z nekakšnimi raziskavami, bojem in tako naprej.

Konklav

V bistvu gre za zbirko. Njihova specializacija je segment ali sektor. Lahko usmerijo svoja prizadevanja proti določenemu sovražniku, da podprejo inkvizitorje na določenem ozemlju. Domneva se, da mora inkvizitor izjaviti, da je del konklave, vendar za to ni obveznih zahtev. Konklav je potreben kot dejavnost, pomoč, prisotnost.

Kaban

V "Vahammerju" se inkvizitorji zbirajo na določenem ozemlju za določeno nalogo in oblikujejo Kaban. Dokler je naloga izvedena, obstaja tudi merjasc. Najpogosteje so inkvizitorji in nekateri državljani, ki lahko pomagajoteh nalog. Na primer, slavni tiranski divji prašič.
Dolgo časa obstaja prerokba o Star-Tirani. Lahko vpliva na zlobno moč. Takoj, ko se nekje pojavi, sije smrt in uničenje povsod. Tako je bil sistem Toniss izpostavljen s strani zvezde, kar je povzročilo, da je veliko prebivalcev izginilo ali izginilo na neznan način. V "Vahammerju" je struktura inkvizicije precej zmedena in frakcija je vključena v katero koli skupino. V frakcijah bodo podobno misleči ljudje dosegli cilj. Frakcije so radikalne in puritanske. Nekateri so edinstveni, nekateri so v sporu. Puritani povečajo cesarja in njegove nauke, radikali se ukvarjajo z zelo različnimi filozofijami, vključno s tistimi, ki so skoraj heretične. Tisti in drugi lahko sodelujejo pri ugotavljanju neke vrste problema.

Struktura in metode

Vsak inkvizitor ima svojo metodo, nekatere delajo same, druge dajejo prednost podjetjem, ukrepanju na terenu, ugankah. Podrejenost ni kot taka, vendar lahko en inkvizitor vpliva na drugega. V "Vahammerju" inkvizitor na začetku vzame ahlitavo in ga začne učiti. Lahko mu da tudi začetek skupine, skupina pa je lahko že poskusna ali nepomembna. Slaba stran je v tem, da je včasih potrebno, da se od akolita obsojajo na pan - stanje je precej neprijetno. Morda se sam počuti sumničavosti mentorja, pred njim bo pomembna izbira: kaj, če ta državljan ni osumljen? Konec koncev, potem bo moral deliti napako. Inkvizicijo lahko primerjamo s hidrami - na vsaki glavi svoje ideje, cilje, vsaka utelešaživljenje odločitve njegovega cesarja. Lahko rečemo, da so frakcije filozofija, ne pa določena razdelitev. Vsak akolit je bolj predan svojemu delu kot konklav ali celo ordosus. Pogosto iskalci iščejo tiste, ki lahko delijo svoja prepričanja, da bi sprejeli svojo frakcijo.

Sorodne publikacije