Kaj se dogaja v igrah?

Mnogi uporabniki, ki so nedavno vstopili v svet iger za več igralcev, se soočajo z velikim številom žargonov, ki so značilni tako za žanr kot celoto kot za posamezne igre. Izraz "kiteyt" je precej pogost in se pojavlja v velikem številu iger, ponavadi v MMORPG - ogromnih multiplayer igranjih vlog.

Od kod izhaja izraz in kaj to pomeni?

Tako kot absolutna večina drugih izrazov v igrah, so besede "kite", "kiteing" in "kiteit" prišle iz angleščine. Kite je zmaj; Kiteing je proces nadzora zračnega zmaja z zanko. Going in igre - obdržati nekoga ali nekaj stran od sebe, ne dajanje v najem, da pridejo bližje, saj je glavni cilj nadzora zraka kite - ne pustite, da pade.


Tehnike kite se razlikujejo glede na igro, v kateri se uporabljajo. Njihovo bistvo pa se zniža na isto stvar: nenehno se držite razdalje s sovražnikom, ne da bi ga prepustili sebi, tako da vam povzroči čim manjšo škodo.

Uporaba zmaja v MMORPG

Na začetku, zmaja in kot pojav, in kot izraz pojavil natanko v MMORPG. Najbolj znani predstavnik MMORPG v našem času je World of Warcraft. Na njegovem primeru bomo preučili kite čipov. Kako izgleda povprečen igralec? Znak pobegne iz velike pošasti, vendar ne prehitro ali daleč. Občasno se ustavi, naredi nekaj udarcev in ponovno zbeži. In tako, dokler igralec ne potrebuje rezultata.

Vrste zmajev

Na splošno je zmaj v igranju vlogv dveh primerih. So si podobne, vendar imajo številne razlike. Kaj pomeni iti v MMORPG:
 • Prisiljevanje mafije, da je pozorna na vaš lik, ga odvrača od prijateljev v raciji ali skupini. Primer: Skupinski tank udari šefa, uporabi nekaj posebnih sil za aggro (ko mafija udari le tebe in ne kdorkoli drug) in začne zbežati od njega, občasno ponovno udariti ali uporabiti sposobnost, da ne spi in ni vlekel drug znak. V tem času so drugi člani skupine premagali šefa in zdravili rezervoar.


 • Udariti sovražnika od daleč, ne da bi se prizadel. Takšna rana na koncu ("utrip in tek"). Ta taktika uporabljajo znaki, ki so sposobni za boj na dolge razdalje (tekmovalci, čarovniki itd.). Značilno je, da ti znaki povzročajo veliko škodo in se hitro premikajo, vendar imajo lažno zdravje, zato ne smejo preiti trčenja v blizu. Primer: ranger strelja bojevnika-swordball na premcu, teče proč, poganjki, požari spet, poganjki, itd. Praviloma imajo te puščice možnost, da povečajo hitrost svojega gibanja ali upočasnijo sovražnika, kar jim omogoča, da se vedno premikajo hitreje kot sovražniki soseda. boj
 • Igrate lahko kot mobs (igralne pošasti, računalniško nadzorovane) in prave igralce. Prva je veliko enostavnejša, ker se izvaja z določenim algoritmom. Računalniški lik je dovolj, da vas prisili v premagovanje. Kaj je kite v tem primeru:
 • veljavčasih je poškodovan, hujši kot drugi;
 • Ostanite v Aggro seriji - številne pošasti vas prenehajo utirati, če od njih pobegnete;
 • da drži mob v določenem polmeru od točke njegovega ponovnega rojstva - nekatere mafije tečejo nazaj do te točke in metajo stran, če so daleč.
 • Nekateri znaki lahko povečajo raven aggro pošasti. Z živimi igralci ne deluje. Če ima več nasprotnikov, potem ne bo premagal tistega, ki ga želi prisiliti, da ga premaga, ampak tistega, ki je najbolj ogrožen. Tukaj moraš zmajati z različnimi triki.

  V drugih igrah

  Kaj pomeni iti v Doti 2 in druge igre razen klasične MMORPG? Običajno gre za kombinacijo zgoraj opisanega prvega in drugega tipa zmajev. Glavni namen je enak - povzročiti največjo škodo sovražniku, se izogibati njegovim udarcem in prisiliti, da teče po tebi. Primer: Več šibkih igralcev na dolge razdalje udari en močan igralec, ki se bori le v roki z roko. Ko je tekel blizu enega od nasprotnikov, začne bežati ali uporablja posebne priložnosti za povečanje razdalje med njimi. V istem "DOTI" je lahko uporaba forstaff, ščepec, zmaj knait. Torej smo ugotovili, kaj pomeni igrati igre.

  Sorodne publikacije