Značilnosti Fly IQ4411 Quad Energie 2

Junak tega članka je postal Fly IQ4411 Quad (glej značilnosti pametnega telefona spodaj). Ta model v letu 2013 je bil prodan za približno 9 tisoč rubljev. Ima eno določeno prednost - zmogljivo baterijo. Učinkovitost se ne more pritožiti sodobnemu uporabniku, saj je naprava pod nadzorom četrte različice »Android«. Ampak, kot pravijo, vsakemu od njih. Tim, za katerega je mandat avtonomnega dela odločilen dejavnik, ki ga bo ta pametni telefon moral zadovoljiti. Začnimo torej s pregledom značilnosti.

Videz

Kaj je dani model pametnega telefona? Navzven je videti kot klasičen pripomoček. Oblikovanje na splošno ne povzroča navdušenja ali negativnosti. Vse je precej tipično. Plastično ohišje je prijetno na otip. Na hrbtni pokrov se nanaša teksturiran vzorec. Kakovost materiala ni slaba. Pri pritisku na zadnji pokrov ni upogiba. Ni vrzeli in zaostankov.


Ob upoštevanju značilnosti sistema Fly IQ4411 Quad je proizvajalec na ohišje prinesel slušalke in priključke USB kabla. S slednjim se ne polni samo baterija, temveč tudi sinhronizacija z računalnikom. Sprednja plošča ima standardne kontrolne tipke. To so tipi na dotik. Obstajajo trije. Nad zaslonom je "okno" kamere, senzorji. V zvočniku je tudi luknja za pogovore. Mehanski kontrolni ključi so ob strani. Kontrola glasnosti je na levi strani. Na desni je gumb za zaklepanje. Ko ga potisnete, se počuti maloobratno, vendar jo uporabite udobno. Na zadnji strani zvočnika sta dve luknji. Objektiv fotoaparata je vklopljen. Obarvan je na ohišju in logotipu proizvajalca. Pod pokrovom baterije je baterija, standardne reže za SIM in pomnilniška kartica.


Fly IQ4411 Quad Energie 2: Specifikacije zaslona in kamere

Začnimo s proučevanjem značilnosti opisa kamer. Na žalost v optiki pametnega telefona ni nič privlačnega. Sprednja kamera je, tako rekoč, samo kljukica. Njena resolucija je le 3 MP. Seveda jezik Selphy ne gre. Vse, kar ji je všeč, je video komunikacija. Glavna matrica kamere je boljša, vendar ne veliko. Uporablja senzor s 5 milijoni slikovnih pik. Ni samodejnega ostrenja, kar vam ne omogoča, da bi dobili visokokakovosten in podroben okvir. Funkcija snemanja je. Ločljivost videoposnetkov je 1280 x 720 slikovnih pik. Kaj so značilnosti Fly IQ4411 Quad zaslona? Treba je omeniti, da je zelo dobro. Diagonala zaslona je 465 ?. Gostota slikovnih pik je visoka - je 212 pik na palec. Dovoljenje za tak zaslon je dovolj - 864 x 480 px. Na žalost se je TFT matrika nekoliko znižala. Njegove priložnosti niso dovolj za kakovostno sliko. Prav tako je treba omeniti, da so koti gledanja zelo ozki. Vendar je obseg svetlosti, ki jo je napovedal proizvajalec, odličen. Na svetlem soncu slika ne zbledi. Možnost podpira multitouch samo 5 dotakne.

Fly IQ4411 Quad Energie 2: značilnosti delovanja

Glede na značilnosti pametnega telefona, si ne moremo privoščiti, da bi pozorni na učinkovitost. UporabnostPripomoček zagotavlja dober procesor blagovne znamke Qualcomm. Model Chip - Snapdragon S4 MSM8225Q. Uporablja štiri računalniška jedra. Največja zmogljivost vsakega od njih je 1200 MHz. Video kartica je prav tako dostojna. Grafika ustreza pospeševalniku Adreno 203, ki vzporedno z glavnim procesorjem tvori precej zmogljivo platformo. V času izdaje je bil pametni telefon vmesnik srednjega razreda in specifikacije Fly IQ4411 Quad v celoti ustrezajo temu segmentu. V delu se je izkazal samo s pozitivne strani. Operacijski sistem Android 412 deluje brez zamud in obešanja. Gladko delo je zagotovljeno z 512 MB RAM-a. Za shranjevanje aplikacijskih datotek je vgrajen 4GB pomnilnik. Razširi se s pomočjo zunanjega pogona.

Avtonomija

Fly IQ4411 Tehnične lastnosti baterije Quad bodo zadovoljile še tako zahtevnega uporabnika. Proizvajalec je na uro namestil akumulator s 3000 miliamperji. Ta zmogljivost traja dolgo časa. Specifikacije kažejo, da lahko pripomoček deluje v stanju pripravljenosti - do 500 ur. In to, samo zamislite, približno 20 dni. V načinu pogovora lahko pametni telefon deluje približno 8 ur, če je baterija 100% polna. Test AnTuTu Tester je pokazal 776 točk, za telefon te ravni pa je precej dostojna vrednost. Katere rezultate avtonomije lahko pričakuje uporabnik med aktivnim delovanjem? Tudi če je omogočen Wi-Fi, telefona ni treba polniti dva dni. Za obnovitev vira postavkemoč porabiti do 35 ur.

Sorodne publikacije