Sven - slušalke z mikrofonom: priljubljeni modeli, pregledi

Proizvajalec Sven se že dolgo ukvarja s sestavljanjem kakovostnih slušalk z mikrofonom. Opremljeni so z dobrim zvokom in odlično občutljivostjo. Nekateri modeli imajo kabel za povezavo s tehnologijo, drugi delajo z modulom bluetooth. Da bi lahko izbirali med široko paleto različnih možnosti, morate biti pozorni na preglede ljudi, katerih naprave so že opravile določeno obdobje delovanja. Članek predstavlja pregled nekaterih modelov. Mnoge od njih odlikuje dobra kakovost in majhna cena, kar zagotovo ustreza potencialnim kupcem. Če nekdo išče spektakularne naprave po povprečni ceni, potem lahko samozavestno prevzamete kopijo blagovne znamke Sven.


Sven slušalke (vstavki)

Sven mikrofonske slušalke (pregledi spodaj), kot so "zavihki", vplivajo na potrošnika. Imajo odlične lastnosti. Stroški teh dobrih slušalk so prenizki. Zato vsak drugi potrošnik meni. Za samo 5 $ lahko kupite visoko kakovostne, udobne in z dobrimi zvoki slušalke. Zasnova je narejena v stilu minimalizma. Zunanjost nima nobenih nepotrebnih podrobnosti. Materiali so povprečne trdnosti, zato je najbolje, da naprave uredite. Kakovost zvoka je dostojna. Frekvenčno območje - od 50 do 18 tisoč Hz. Da bi poslušali glasbo v stilu popa ali jazza, je to dovolj, razen če seveda potrošnik ni avdiofil.

Slušalke Sven AP-945MV

Slušalke udobno sedijo na glavi. Mehke blazinice za uho, zato se bolečina ne pojavi, kodolgo nošenje. Kabel je dolg, ni zmeden, kar bo očitno zadovoljilo vsakega drugega potrošnika. Za to vsi pohvalijo proizvajalca Sven. Slušalke z mikrofonom popolnoma izpolnjujejo glavne naloge.


Zvok ni slab, ne zdi se dolgočasen in kovinski. Basi in frekvence niso še posebej dobri, toda za navadnega amaterskega poslušanja glasbe se zdijo popolni. Sogovornik, ko govori, se dobro sliši. Mikrofon je dobil odlično frekvenčno območje. Zato se lahko govori tudi na hrupnem mestu. Vendar pa vprašanje zmanjševanja hrupa žal ni bilo rešeno. Tako slabo je, da bo vsak sogovornik slišal sogovornika. Toda to ni kritično. V pregledih potrošniki pravijo, da je odličen model izdelal proizvajalec Sven. Slušalke z mikrofonom z indeksom AP-945MV ustvarjajo zelo dober vtis. Njegova cena (približno 1200 rubljev) popolnoma upraviči. Med delovanjem ni bilo resnih pomanjkljivosti. Od prednosti je vredno omeniti dizajn, odlično kakovost gradnje, nizko ceno. Iz minusov je razvidno, da je pokrov platišča preveč sting.

Sven AP-940MV

Vzorec modela AP-940MV, ki ga je izdelal proizvajalec Sven, - slušalke z mikrofonom in daljinskim upravljalnikom. Ima neverjetno lep videz, poleg tega se prodaja v več barvnih variantah. Pri nošenju je le občutek udobja. Naprava za slušalke bo zadovoljila tudi vsakogar. Recenzije so priročno mesto za nadzorno ploščo, s katero se lahko enostavno navadite. Omogoča sprejemanje klicev in preklapljanje pesmi. Ta slušalka je odličnaobvladuje svoje odgovornosti, mikrofon deluje odlično.
Mehke blazinice za uho, ki popolnoma prekrivajo celotno ušesno obrobo. Zahvaljujoč dobremu stiku je zagotovljena visoka raven zvočne izolacije. Ta model je osupljiva slušalka z mikrofonom za vaš računalnik. Sven že dolgo velja za dobrega proizvajalca sten. Z negativnih strani potrošniki opozarjajo na slabo žico, ki se zelo hitro prelomi z brezskrbnim odnosom. To napravo najbolje uporabite v sodobnejšem in kakovostnejšem inženirstvu. Dejstvo je, da če ga povežete s starim telefonom, zvok nikomur ne zadovolji. Ni nadzora glasnosti. Z njim bi bilo veliko bolj priročno - veliko potrošnikov opozarja. Pozitivne strani teh slušalk so več kot negativne. Cenovna kategorija v celoti utemeljuje vse pomanjkljivosti, zato imajo dobro povpraševanje. Povprečni stroški - 1300 rubljev.

Sven SEB-26BK

SEV-26BK iz Svena je mikrofona, ki ima dostojno količino ugodnosti. Vsaj dobro zvenijo in lahko tekmujejo z modeli dražjih proizvajalcev. Seveda je življenjska doba naprave precej nižja, vendar je v vseh drugih značilnostih naprava več kot konkurenčna. Glede na povratne informacije potrošnikov je treba omeniti naslednje pozitivne lastnosti:
 • odličen zvok. Osnove so opazne, dobro je slišati. Visoke frekvence so prav tako impresivne.
 • Najpomembnejša prednost potrošnikov je neverjeten občutek udobja pri nošenju. Ta učinek je bil dosežen zaradi dejstva, da so nameščeni dobri reševalci. VKomplet vsebuje samo tri šobe. Slušalke ne bodo padle iz ušesa.
 • Zaključek zasluži posebno pohvalo. Tudi z dejstvom, da je cena precej nizka, so na voljo slušalke z ušesnimi blazinicami, sponka za pritrditev na oblačilo (pin), ohišje in žica za povezovanje.
 • Naprava je izdelana iz visoko kakovostnih materialov, zato je slušalka dovolj močna. Vendar jih je najbolje ravnati skrbno.
 • Nizki stroški.
 • Prisotnost mikrofona.
 • Povprečna cena slušalke - 600 rubljev.

  Sven AP-B770MV

  Model je na voljo v kartonski škatli s plastično škatlo. Na strani so informacije o tehničnih lastnostih. V kompletu je samo servisna knjiga in majhen kabel USB. Model se prodaja v eni barvni shemi - črni. Ohišje je izdelano iz plastike. Konstrukcija tehta malo na 210 gramov. Naprava deluje s modulom bluetooth, brez žične možnosti. Dolžina recepcije je 10 m. Naprava je uspešna, za profesionalce pa se ne prilega. Če imate kakršne koli težave z delovanjem kakršnih koli delov, boste potrebovali slušalke z mikrofonom. Sven je proračunski proizvajalec, zato ne čakajte na dolga obdobja delovanja. Povprečna cena slušalk je 3500 rubljev.

  Sven SEB-300M

  Slušalke imajo odličen dizajn. Dolžina žice - 1,2 metra. Frekvenčno območje zvočnikov je od 20 do 20 tisoč Hz. Vgrajeni mikrofon je približno enak. Naprava je dobila dober zvok. To jeodlično reproducira basove in frekvence različnih višin. Glava dobro sedi, lastnikova povratna informacija potrjuje to dejstvo. Izjemno kakovostne slušalke proizvaja Sven. Stereo slušalke z modelom, opisanim z mikrofonom, resnično zaslužijo pohvalo. Povprečna cena je 900 rubljev.

  Sorodne publikacije