Avto sprejemnik JVC KW-AV51: opis, specifikacije, navodila

Danes so bili izdelani modni avtomobilski sprejemniki z zaslonom na dotik, ki omogoča ne samo poslušanje glasbe, temveč tudi gledanje filmov. Lahko delujejo kot slušalke za pametne telefone. Eden od njih je JVC KW-AV51, ki ima več prednosti in vam omogoča, da del avtomobilske plošče spremenite v pravi multimedijski center. Veliko število priključkov za povezovanje dodatnih naprav razširja njegove zmogljivosti in dopušča izboljšanje zvoka in izbiro ustreznega vira za predvajanje glasbenih datotek. Da bi razumeli njegove prednosti in slabosti, se morate najprej seznaniti z glavno funkcionalnostjo in nato analizirati uporabniške ocene.

Viri zvoka

Če želite sprejemati svoje najljubše skladbe v neprekinjenem načinu, lahko voznik uporablja vgrajeni radio. Ima precej dober sprejem in omogoča poslušanje radia tudi na območju negotovega sprejema. Zaradi dodatne obdelave signalov je mogoče izboljšati kakovost zvoka in povečati udobje poslušanja.


Če želite poslušati lastne zbirke, lahko za predvajanje uporabite pogon JVC KW-AV51. Zaradi uporabe sodobnega sistema lahko bere ne le klasične zgoščenke, temveč tudi bolj zmogljive DVD-je, ki lahko sprejmejo veliko več priljubljenih skladb. Če uporaba CD-jev ni primerna, je ustrezna rešitev uporaba pogona USB. V svoji vlogi lahko deluje kotpreprost bliskovni pogon in zunanji trdi disk, formatiran v skladu s standardom FAT32. Druga značilnost je možnost uporabe kasetofonov kot ojačevalnika z aktiviranjem vhoda AUX na sprednji plošči. Prisotnost vhoda za linearni signal vam omogoča priključitev vseh zunanjih naprav, kot so igralne konzole, predvajalniki in prenosni televizorji. To zahteva poseben kabel. Njegove termoregulatorje za kasetofon najdete v priloženem priročniku.


Značilnosti brezžičnega prenosa signala

Vgrajenega adapterja za povezavo pametnih telefonov in tabličnih računalnikov Bluetooth ni, vendar ga je mogoče kupiti ločeno in priključiti na ustrezna vrata. Firmware Firmware JVC KW-AV51 podpira nastavitev različnih naprav, ne le konvencionalnih stereo virov glasbe, temveč tudi prostoročne zvočnike brez roke in prometne kršitve. Druga značilnost je podpora za sinhronizacijo z nekaterimi napravami telefonskega imenika in prikazovanje na sprejemniku prejema sporočila. To je še posebej primerno, če je telefon v žepu in se pri gibanju neudobno počuti.

Sprednja plošča

Čeprav je kasetofon precej velik, proizvajalec ni zavrnil odstranitve sprednje plošče. Ta trenutek bo zadovoljil voznike, ki so zaskrbljeni zaradi varnosti svojega avtomobila. Poleg tega lahko v primeru poškodb zaslona neodvisno popravite JVC KW-AV51 tako, da popolnoma zamenjate ploščo.
Z njegovo namestitvijo in odstranitvijo zapletenosti nise zgodi, da so vsi pritrdilni elementi in konektorji premišljeni, plošča se lahko dobesedno slepi. Priključki so robustni, sčasoma se ne razpadejo, kar zagotavlja zanesljivo delovanje zaslona.

Namestitev kasetnega diktafona

Za montažo enote se morate prepričati, da ima avto sedež za 2-DIN napravo. V nasprotnem primeru je priporočljivo, da si ogledate kompaktni model ali kupite in namestite poseben žep. Povezava glavnih konektorjev je standardna, tako da težave pri namestitvi in ​​nareku diktafonov ne bodo nastale niti za tiste, ki se pred tem niso srečali. Če bi avto že imel magnetofon, bi bilo dovolj, da se ustrezen konektor preklopi v vtičnico nove "glave".
Popolni priročnik z navodili za JVC KW-AV51 vam bo pomagal razumeti druge priključke, ki so namenjeni za priključitev na zunanje naprave. Natančno podrobno opisuje, katera od njih je primerna za povezovanje določene vrste tehnologije in kako pravilno izvajati nastavitve po namestitvi.

Predvajanje video datotek

Snemalnik s kaseto podpira predvajanje najsodobnejših in zastarelih formatov, ki voznikom omogočajo ogled priljubljenih filmov, ko so parkirani. Poleg tega je na zadnji strani priključek, ki omogoča namestitev in priključitev dodatnega monitorja za potnike. Lahko se vgradi v naslonjalo za glavo na enem od sprednjih sedežev ali pa je pritrjeno na strop kabine. Takšna priložnost je koristna predvsem za družine z otroki, ki lahko za eno uro vključujejo karikature.potovanj in jih tako vzamete.
Videoposnetke lahko predvajate iz običajnih DVD-jev in naprav za shranjevanje USB. Tudi ne prevelik zunanji trdi disk bo zadostoval za veliko zbirko glasbe in filmov.

Ključne značilnosti

Glavna naloga vsakega radia, ne glede na njegovo funkcijo, je reprodukcija glasbe. Kakovost zvoka se lahko imenuje kriterij, za katerega je končna izbira. Upoštevani snemalnik, glede na preglede, ki jih je prejel zvočno pot, ki vam omogoča, da bi volumetrični, globok zvok. Prisotnost izenačevalnika in nizkofrekvenčnega ojačevalnega sistema je omogočila, da se z njim poveže celo proračunski ali stand-by sistem zvočnikov in ga prilagodi tako, da bi znane melodije lahko zadovoljile sluh. Osnovne značilnosti JVC KW-AV51 so približno enake kot pri drugih napravah tega tipa. Vgrajeni ojačevalnik podpira do 4 zvočnike z močjo 50 vatov. Če potrebujete globok bas, lahko priključite subwoofer z lastnim ojačevalnikom in kondenzatorjem. Za to je na hrbtni strani linearni izhod.

Pozitivni in negativni vidiki modela

Če razčlenite ocene, ki so jih pustili vozniki za ta model, lahko poudarite njegove glavne prednosti in slabosti. Med pozitivnimi točkami, ki se najpogosteje pojavljajo, so:

  • Sposobnost razširitve funkcionalnosti zaradi številnih dodatnih vhodov in izhodov.
  • Odstranljiva plošča, ki omogoča zavarovanje avtomobila pred nezakonitim prodiranjem in zajemanjemkasetofon.
  • Lep in jasen meni, prek katerega se izvede začetna nastavitev. Tudi brez navodil se lahko intuitivno prilagodi, saj so vsi parametri napisani v preprostem jeziku.
  • Enostavna povezava. JVC KW-AV51 lahko vgradi vsak, ki je seznanjen z navodili, in vse žične povezave so podpisane v skladu z njihovim namenom.
  • Sposobnost natančnega prilagajanja kakovosti zvoka v okviru obstoječega zvočnika.
  • Širok izbor avdio virov, od klasičnega radia do različnih prenosnih naprav z žičnimi in brezžičnimi povezavami.
  • Med slabostmi modela JVC KW-AV51 lahko izberete rahlo počasno preklapljanje med menijskimi postavkami in mapami na zunanjih medijih, kot tudi glasen ventilator, ki je zasnovan za hlajenje komponent. Drugi vozniki niso našli kritičnih vprašanj in so bili zadovoljni s svojo pridobitvijo.

    Sorodne publikacije