Prenosni JBL Charge 3: Lastnosti, Opis

Poleti 2016 je JBL predstavil posodobljeno različico svojega priljubljenega prenosnega zvočnika JBL Charge 3. Njegove značilnosti so nekoliko drugačne od prejšnje različice, kot tudi nekatere funkcije. V današnjem pregledu bomo podrobno preučili to napravo, da ne samo osvežimo pomnilnik, temveč tudi še eno pomembno temo - kako razlikovati prvotni stolpec od ponarejanja. Začnimo!

Opis

JBL Charge 3 je nadomestil enako priljubljen Charge 2 Peanut in takoj začel pridobivati ​​popularnost. Glavna prednost novega modela ni bila le izboljšane lastnosti in večja baterija, temveč tudi pojav protokola IPX7, ki vam omogoča, da vzamete kolono s seboj v morje, bazen ali jacuzzi - vlaga in voda ni grozno. Zdaj je vse v redu.


Vsebina paketa

JBL Charge 3 se prodaja v majhni kartonski škatli s prijetno mat površino. Na vrhu embalaže je velik del plavajočega stebra v vodi. Na paketu so tudi značilnosti modela in njegove glavne značilnosti.
V škatli je naslednji komplet:
 • JBL Charge 3.
 • USB-microUSB kabel za polnjenje.
 • Adapter polnilnika.
 • 3 dodatne vhodne šobe za napajalnik v želeno vtičnico.
 • Navodilo.
 • Kratka navodila za uporabo.
 • Garancijska kartica.
 • V primerjavi s prejšnjo različico ni zaščitenega z zaščitnim znakom, vendar je načelomaTo ni potrebno, ker je zdaj popolna zaščita pred vlago. Kot je za celoten sklop, proizvajalec želi zahvaliti za dodatne čepi za potrebno vtičnico. To ne vidi vsak proizvajalec.


  Oblika in videz

  JBL Charge 3 izgleda zelo zanimivo in prepoznavno. Ohranjena je tradicionalna oblika "sodov" in velika izbira barv za vsak okus. Material, iz katerega je izdelano telo kolone, je gosta gumirana tkanina, ki je podobna kovinski mreži. To je tkanina in ne dovoljuje, da voda prodre v notranjost naprave. Poleg tkanine se tukaj uporablja tudi mehka plastika iz stranskih sten.
  Na sprednji strani naprave je nameščen logotip, kazalnik napolnjenosti baterije pa se nahaja bližje dnu. Kontrole so na vrhu: gumb Bluetooth, zmanjšanje glasnosti, vklop, JBL Connect, povečanje glasnosti in zagon /pavza. Osvetlitev ozadja ima samo dva centralna gumba.
  Za stolpcem je gumijasti zamašek, za katerim je 35 mm vtičnica, USB in microUSB. Na obeh koncih Charge 3 so pasivni radiatorji srebrne barve s prelivi. Imajo tudi logotip blagovne znamke.

  Značilnosti JBL Charge 3

  JBL Charge 3 ima par vgrajenih zvočnikov 10 W, kar je skupaj 20 W - ni slabo. Frekvenčno območje v stolpcu je dovolj široko in lahko celo zavisti tudi žične zvočnike za računalnik - 65-20000 Hz. Za razliko od prejšnjega modela, je treba omeniti pojav močnejše baterije, ki je dodala malo teže, vendarZdaj lahko zvočnik brez težav igra do 20 ur po popolnem polnjenju.
  Funkcija blagovne znamke JBL Connect omogoča združevanje več stolpcev v eno, kar pomeni, da lahko preprosto vzamete 3-4 JBL stolpce s podporo za funkcijo JBL Connect in bodo igrali kot en sistem. Učinek je zelo kul in ga je težko opisati z besedami. Poleg tega "Charge 3" podpira hkratno povezavo s tremi krmilnimi napravami in absolutno ni pomembno, kaj je pametni telefon ali prenosnik. Tako je podjetje rešilo priljubljeno težavo, ko je glasbo vodila le ena oseba na zabavah ali v kakšni drugi situaciji.
  Kar zadeva vlago, vam omogoča, da kolono potopite v vodo na globini do 1 metra za obdobje največ 30 minut. To velja samo za potapljanje - lahko plavate z zvočnikom vsaj cel dan. Na splošno je JBL Charge 3 boljši od prejšnjega modela, kar pa ne more, ampak prosim.

  Kakovost zvoka

  Kakovost zvoka JBL Charge 3 je na najvišji ravni. Podjetje ni prvič, da potrjuje, da je resnično specializirano za avdio inženiring. Tu ni nobenih pritožb. Bas je odličen, sredina je zelo dobra, visoke frekvence tudi ne puščajo vprašanj. Na splošno lahko ta model varno postavimo kot merilo med prenosno akustiko. Za mnoge proizvajalce je zelo pomembno, da pozorno spremljajo, kako JBL izdeluje svoje naprave.
  Na voljo je tudi količina glasbe, ki je zelo dostojna. Kot splošen občutek, bo maksimalna glasnost dovolj, da zlahka zapolni prostor s 35-40 zvokom"kvadrati". Kaj je še bolj pomembno, pri zvišanju glasnosti, kakovost zvoka ne pade in ni popačenja, ne smejo se pojaviti.

  Recenzije

  Pregledi JBL Charge 3, vendar tudi kažejo, da model nima večjih pomanjkljivosti. Morda edina stvar, ki manjka v stolpcu, je modul NFC, o katerem nekateri uporabniki pišejo. V drugi ni pritožb. Značilnosti JBL Charge 3 ustrezajo vsakomur, tudi kakovost materialov in denar njegove kolone je.

  Kako razlikovati izvirnik od kopije.

  No, na koncu pregleda bi vam rad povedal, kako lahko razločite ponaredek od prvotne JBL Charge 3.
  Najprej je treba paziti na embalažo. Iz pogleda ne more biti drugačen od pravega, vendar ni. Izvirnik na embalaži pod logotipom JBL mora imeti napis Harman - družba v lasti JBL. Če tega napisa ni, potem ste ponaredek. Tudi ponarejeni paketi nimajo večine značilnosti kolone in, kar je najpomembnejše, slika na vrhu paketa se bistveno razlikuje od originala.
  Toda kaj, če se je nekako naključno izkazalo, da je škatla resnična, kako potem razlikovati izvirno JBL Charge 3 od kopije? Najprej z logotipom na stolpcu. V ponaredku bo manjši in rahlo vlažen v primerjavi z izvirnikom. Drugič, za krmilne gumbe. Na kopiji so manjši in se nahajajo čim bliže drug drugemu. Tretjič, s plastiko na koncih kolone. Original uporablja mehke plastike z mehkim premazom na dotikčas kot pri izdelavi ponaredkov JBL Charge 3 se uporablja navadna poceni plastika.
  Poleg tega ponaredek daje tkanino slabe kakovosti, ki pokriva primer. Izvirnik čuti nekaj gumirane površine, v kopiji pa je običajna krpa. Prav tako odprite zadnji pokrov. Če je v obstoječih 3 vtičnicah pod pomnilniško kartico microSD ena četrtina, je to 100% ponaredek.
  Tukaj, na splošno, in vse. Ti nasveti bi morali biti dovolj, da z lahkoto ločite lažni stolpec od neprekosljivega izvirnika.

  Sorodne publikacije