Acer Iconia W511: videz tablice, velikost pomnilnika, specifikacije, navodila za uporabo, značilnosti delovanja in povratne informacije lastnika.

Pred skoraj šestimi leti je Intel objavil platformo Z2760 Atom, ki je bila razvita posebej za tablične računalnike, ki delujejo pod vodstvom operacijskega sistema Windsor v osmem nizu. Leto kasneje so se na tej platformi začeli pojavljati prvi pripomočki. S tehničnega vidika so tablice izgledale zelo privlačno. Tableta Acer Iconia Tab W511 je kot nosilec podobne platforme. Model lahko svojemu lastniku ponudi odličen zaslon, velik nabor brezžičnih vmesnikov in privlačno življenjsko dobo baterije. Ena od glavnih prednosti pripomočka je prisotnost priklopnega kompleta s tipkovnico in kompletom za krajši delovni čas. Toda o vsem - v redu.


Torej je junak današnjega pregleda Acer Iconia W511. Razmislite o glavnih značilnostih naprave, značilnostih njenega dela, prednostih in slabostih ter o primernosti nakupa na takšen ali drugačen način. Pri sestavljanju članka v izračunu so bila tudi mnenja lastnikov te tablice.

Pozicioniranje

Proizvajalec Acer Iconia W511 postavi kot univerzalno mobilno napravo za širok spekter nalog. Načeloma je to to. Smo zelo dobra tablica, ki je več kot le zabavni in multimedijski center. Prav tako je odlično orodje za deskanje. Namizna različica operacijskega sistema Windows 7 pomeni popolno uporabo vseh brskalnikov inpovezane programske opreme. To pomeni, da lahko uporabnik dela z vsemi spletnimi mesti, vključno s tistimi s poslovnimi portali, kar zahteva večstopenjsko overjanje z uporabo digitalnih podpisov.


V vlakih lahko Acer Iconia W511 popolnoma nadomesti navaden prenosnik. Tukaj lahko izvajate popolnoma iste programe kot na prenosnih računalnikih. Na splošno lahko videz takšne platforme imenujemo drugo rojstvo netbookov, o katerem nihče ni slišal več let. Samo v tem primeru je "polnjenje" opazno močnejše in bolj zanimivo z vidika uporabnosti. W5 je na voljo v dveh spremembah. Med seboj se razlikujejo le v obsegu notranjega shranjevanja in podpore 3G protokolov. Na žalost W510 ne podpira omrežij 3G, medtem ko je Acer Iconia W511 zelo udoben. V imenu modela si lahko ogledate tudi črko "R". To označuje nameščeno različico operacijskega sistema Windows Vista (Windows 8 Professional).

Paket

Gadget je v lepo oblikovani škatli kakovostnega kartona. Na sprednji strani lahko vidite sliko Acer Iconia Tab W51132Gb z priklopno postajo, na drugi strani pa opazne značilnosti naprave v obliki specifikacije. Pore ​​so rezervirane za nalepke, črtne kode in druge prodajalne.
Notranjost je urejena precej inteligentno in nobena dodatna oprema ne posega v drugo. Poleg tega je prihranil levji delež prostora, embalaža pa ne izgleda kot škatla iz prenosnega računalnika, saj jo najdemo v dobri polovici konkurentov.
Vsebina:
 • Acer Iconia W511 sama;
 • polnilec;
 • osnova (tipkovnica) zoskrba z energijo v notranjosti;
 • Adapter OTG;
 • tkivni prtiček za čiščenje zaslona pred prahom;
 • navodila za uporabo;
 • garancijske obveznosti proizvajalca.
 • Paket je standarden in nič ni odveč. Napravo lahko uporabite "iz škatle", tako da težav z začetkom dela ne bi smelo biti. Vsi dodatki izgledajo zelo dobro in glede na kakovost njihove izvedbe ni vprašanj. Edina stvar je pojasniti eno točko. Mnogi uporabniki v svojih odzivih so se večkrat pritoževali nad določenim polnilnikom, ali bolje rečeno, na priključku za povezavo - ADP-18TB A. To pomeni, da za uporabo običajnega mobilnega standarda micro-USB ne bo več, in to z isto napetostjo in tokom . Zakaj so bili takšni zapleti potrebni proizvajalec ni povsem razumljiv, zato pri odhodu na cesto preverite, če niste pozabili polnilnika za Acer Iconia Tab W511.

  Videz

  Sodeč po povratnih informacijah lastnikov, model označujejo z eno samo besedo - "elegantno". Oblika tablet Acer Iconia W511 je res groba in privlačna: temna plošča na dotik, kontrastni okvir za kovino in srebrna zadnja stran z lepim logotipom blagovne znamke.
  Tipkovnica z belim, temnim in srebrnim elementom je zelo primerna za privlačnost. Zasnova modela je vseobsegajoča, stroga, vendar hkrati neuničljiva. Na splošno bo Acer Iconia Tab W511 enako dober v rokah tako mlade modne in poslovne, ugledne osebe.

  Vmesniki

  AtSprednji plošči, poleg zaslona, ​​lahko vidite sprednjo kamero, senzor svetlobe, in na dnu - srčkan gumb "Winds". Zato je treba omeniti, da tipke "Nazaj" in "Iskanje", ki se uporabljata za mobilne platforme "Vetrovi", tukaj niso na voljo.
  Zadnji del je namenjen glavni kameri, LED bliskavici in indikatorju njihovega dela. Obstaja tudi vtisnjen logotip blagovne znamke in blagovne znamke nalepk. Uporabniki so se proizvajalcu več kot enkrat zahvalili za njihovo zmožnost, da jih preprosto odstranijo. Ta atribut, praviloma tesno prilepljen na telo, in ga odstranite brez uporabe posebnih detergentov (in včasih celo ključavničarjev) se ni zdelo mogoče. Tukaj, s pomočjo svetlobnega gibanja, se vse odstrani iz oči. Meje Acer Iconia W511 so dobesedno polne različnih vmesnikov. Na zgornjem koncu je gumb za izklop z indikatorjem stanja, priključek za priključitev slušalk tipa mini-jack 35 mm), kot tudi stikalo za samodejno spremembo orientacije zaslona. Na levi strani je nihanje prostornine, par video izhodov mikro HDMI in en mikro USB. Slednje bo potrebno samo za sinhronizacijo Acer Iconia W511 z osebnim računalnikom, vendar ne za ponovno polnjenje. Torej ponovno napnite, ko skušate povezati standardni spomin, ni vredno. Tu so reže za operacijske kartice, zunanje SD-pogone in majhno režo za zvočnik.

  Uporabniki v svojih pregledih so se večkrat pritoževali, da oblikovalci niso zagotovili vsaj nekaj škrbine za izhode. Odprtine vlakov so pogosto zamašenesmeti, umazanijo in jo tam oblikovati - neprijetna lekcija. Na desni strani je še en zvočnik in izhod za priključitev polnilnika. Tu so specifični "konici" za stik z bazo in njeno zanesljivo pritrjevanje.

  Priključna postaja

  Ima enako osnovo in tipkovnico. Tipke so tip otoka, velikost pa povsem ustreza zahtevam navadnih potrošnikov. Edini, ki pusti negativne povratne informacije o majhnosti gumbov, so tako lastniki velikih rok kot tudi masivni prsti.
  Toda za take uporabnike žal ne bo ustrezal vsak prenosni računalnik, kaj šele tablični računalnik, zato je težko zabeležiti to kritično točko v kritičnih slabostih. Še posebej zato, ker je večina lastnikov precej zadovoljna z ergonomijo delovnega prostora in se počutijo zelo udobno. Tipke so mehke in razumljive, dobro so se pokazale v stiskanju obsežnih besedil. Novinarji, ki delajo "na terenu", kot tudi drugi liki peresa, so popolnoma pozitivni glede udobja tipkovnice. Tableta se poveže z bazo ne samo v različici "laptop", temveč tudi z možnostjo vrtenja zaslona za 180 stopinj. To pomeni, da lahko priklopno postajo obrnete kot stojalo. Uporabniki v svojih povratnih informacijah so se posebej zahvalili oblikovalcem za tako zanimivo in pravilno rešitev. Pri pregledovanju fotografskih in video vsebin bo ta prilagodljivost skupaj s fiksacijo na pravem mestu nepredstavljiva.
  Na levi strani podnožja je znan USB priključek. To vam omogoča, da povežete miške, bliskovne pogone in druge naprave z enakim uspehomspletno kamero, vendar druge zunanje naprave USB. Seveda, druga pot tukaj ne bi natančno preprečila, zato bodo ljubitelji ujeti v tehnologijo, žice pa bodo morale kupiti USB-razdelilnik in z zunanjim napajalnikom (zvezdišče). Na desni strani priklopne postaje je priključek za priključitev polnilnika. Za polnjenje obeh delov - tako tabličnega kot osnovnega - morate vstaviti enega v drugega in povezati postajo z vtičnico.

  Zaslon

  Sodeč po pregledih Acer Iconia W511, je vizualni del prišel v ospredje. Model uporablja pametno IPS matrico z ločljivostjo 1366 x 768 slikovnih pik in gostoto slikovnih pik 155 ppi. Za 10-palčni pripomoček je takšna postavitev dovolj za oči, zato ni treba govoriti o pixelization.
  Izhod pušča sočno, naravno in barvito sliko. Matrika lahko ustvari dobro maksimalno svetlost in kontrast, vendar pod neposredno sončno svetlobo slika bledi. V tem primeru reši senco ali nasprotno stran sonca. Senzor popolnoma podpira kapacitivne tehnologije in je zelo občutljiv. Obstaja tudi polni multitouch s petimi dotiki. Kar se tiče kotov gledanja, je vse v matriki v redu: lahko se varno premikate po slikah ali gledate video posnetke v družbi enega ali dveh podobno mislečih ljudi.

  Zmogljivost

  Zanesljiv nabor čipov, ki ga vodi serija Atom Z2760 (18 GHz), ustreza zmogljivosti. Gonilniki na Acer Iconia W511 so na voljo na privzeti platformi in so vključeni v kadrovski nabor, zato ne nameščajte ničesar aliO tem ni treba vprašati. Pri pregledu sistema po modelu "Moj računalnik" je model po potrebi določen in po preizkusih kaže uspešnost na področju 33 točk, kar je za mobilno napravo več kot sprejemljivo.
  V sintetičnih testih se je naprava izkazala za zelo dobro, saj je vnesla precej točk (med drugimi mobilnimi napravami na platformi "Winds") in je malo nad povprečjem statističnih kazalcev. Glede na povratne informacije uporabnikov je operacijski sistem stabilen in se brez potrebe ne upočasni. Kar se tiče igrač, potem ni vse tako rožnato, kot bi bilo zaželeno. Torej, arkadne aplikacije tabličnega računalnika "prebavijo" na zdravje, toda težave se začnejo z lansiranjem bolj ali manj "težkih" iger. 2 GB RAM-a očitno ni dovolj za normalno delo običajnih programov računalniških iger. Zato morate biti zadovoljni z lokalno trgovino in tematskimi forumi. Mimogrede, o slednjem. Za zlorabo freebie, kot tudi zlomljeno programsko opremo ni vredno. Uporabniki v svojih ocenah so se večkrat pritoževali zaradi nestabilnosti platforme po namestitvi druge zlomljene igre. Včasih je celo moral narediti popolno obnovitev sistema Acer Iconia W511. Zato je bolje, da ne tvegate in iščete programske opreme za zabavo z brezplačno licenco, temveč nujno v uradni kopiji. No, bodisi vlomite nekaj kakovostnih iger. Kot je za notranji pogon, potem, kot je že omenjeno, lahko najdete več sprememb na Acer Iconia Tab W511 tablet - 64GB in 32GB. Prva možnost je seveda bolj zanimiva, toda vV vsakem primeru je problem prostega prostora enostavno rešiti z nakupom pomnilniške kartice.

  Kamere

  Kamere v tablicah so dve sprednji 2 Mp in glavni 8 MP. Prvi je dovolj za komunikacijo s posnetkom in produkcijo avatarjev, drugi pa se lahko pohvali s precej spodobnim streljanjem. Matrika obeh kamer podpira zapis 1080p. Seveda se v glavnem izkaže bistveno boljše in z veliko več posnetki na sekundo. Ločljivost se spreminja v širokem razponu in nastavite lahko največje in najmanjše - 03 MP. Vgrajeni mikrofon se uporablja za snemanje zvoka. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, se bolj ali manj spopada z njegovo nalogo, a resne rezultate iz tablice, kot če ne pričakujete. Vmesnik za nadzor fotoaparata je preprost, jasen in bo razumel tudi v očeh ne tako funkcionalnega. Tukaj imamo standardni nabor povečav, zmanjšanja, panoram, orisov učinkov in drugih uporabnih in ne zelo funkcij. Dajanje v tablični računalnik očitno ni v smeri fotografije, zato lahko pomanjkljivosti preskočite.

  Avtonomija

  Model ima dva napajalna napajanja. Ena je v tabličnem računalniku, druga v priklopni postaji. In tam, in tam je zmogljivost omejena na 3540 čarovnika. V načinu mešanja, ki je internet, video in glasba, tableta traja 9 ur. Če ga priključite na bazo, se življenjska doba baterije dvakrat poveča. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je naprava povsem dovolj za cel dan. Ampak, če bi morali naložiti tablične igre, videe visoke ločljivosti in 3G-internet, potem je časživljenjska doba baterije se bo zmanjšala za približno tretjino. Toda to je tudi tolerantno, še posebej, če pogledamo primer izjemno požrešnega "Android" brata, ki se po nekaj urah intenzivnega dela začne "prositi" v vtičnico. Edina stvar, ki otežuje dobro polovico lastnikov, je nestandardni vmesnik polnilnika, ki se ne ujema z običajnim mikro USB priključkom. In v drugi tablici lahko varno vzamete izlet (s priklopno postajo in pomnilnikom) in ne skrbite, da se bo izklopila po nekaj urah zajetega dela.

  Skratka

  Podjetje "Ayzer" se je izkazalo za popolnoma uravnoteženo napravo, tako v tehničnem kot stroškovnem smislu. Na prvem mestu, naprava se ponaša s prisotnostjo polnopravnega OS "Windsor" iz osme serije na krovu, dobre IPS-matrice, pametne tipkovnice in dolge življenjske dobe baterije. Vse, kar je opisano v specifikaciji (wifi, bluetooth, 3G protokoli in druge funkcionalnosti), se ne izvaja za kljukico in deluje tako, kot bi morala. Prednosti vključujejo odlično montažo, privlačen videz modela in udobje oblikovanja kot celote. Na splošno imamo napreden netbook, ki bo moral biti tako mobilen in zahteven za ergonomski del uporabnikov. Kot taka, v modelu ni kritičnih pomanjkljivosti in popolnoma izstopi iz vloženega denarja. In to ni manj kot 20 tisoč rubljev. In tako zanesljiv in kakovostno sestavljen design in iz rok brez greha kupiti.

  Sorodne publikacije