Kako razlikovati "iPhone 7" original od ponarejanja: možne načine in koristne nasvete

Nedavno je bilo odkrivanje goljufij enostavno. Edino videz antene in obliko ohišja je izdala neoriginalna mobilna naprava. Današnji ponaredki so zelo podobni pravim pametnim telefonom. Zato veliko ljudi zanima, kako razlikovati izvirno "Ayfon 7" od ponarejanja in ne priti v vabo scammers.

Splošne informacije

V zadnjih letih so goljufi vedno bolj začeli prodajati ponaredke pod krinko pravega iPhone 7. V zvezi s tem, kar mnogi zanimajo, kako razlikovati izvirni "iPhone 7" od ponarejanja. Neoriginalna mobilna naprava ima podobno zasnovo in nizko kakovostni kovinski kovček. Več o glavnih razlikah med napravami - v tem članku.

Na kaj naj se opozori?

V lažnem meniju ni uradne Apple App Store. Če je uporabnik prej imel "iPhone", potem razlikovanje neoriginalne mobilne naprave ne bo preveč dela. Lahko se obrnete na poznane prijatelje ali v katero koli trgovino, kjer je "Iphone" pripravljen za predstavitev. Oblikovanje izvirnika in ponarejanja se praktično ne razlikujeta, vendar je vsebina "notranjosti" popolnoma drugačna. Pri nakupu mobilne naprave mora kupec prejeti potrdilo. Tak dokument je dokaz, da "AIFON" ni bil ukraden ali kako drugače nezakonito pridobljen.


Lažne mobilne naprave imajo majhen odtis med ohišjem in zaslonom. Vprašanja in prenovljene telefone z neoriginalnimi komponentami. Tudi vrednopazite na debelino zaščitnega stekla na zaslonu. Ponarejena naprava je skoraj dvakrat debelejša od izvirne, robovi naprave pa predstavljajo poloblo. V fekalijah ni oleofobnih premazov, zato se po kratki uporabi na zaslonu pojavijo madeži in kalčki. Originalne mobilne naprave podjetja Apple nimajo dodatne reže za pomnilniške kartice. Tehnološke značilnosti blagovnih znamk ne vključujejo uporabe dveh sim kartic.

Kako razlikovati izvirno "Ayfon 7" od ponarejanja po številu

Najzanesljivejši način za razlikovanje ponaredkov od originalne naprave je analiza serijske številke. To storite tako, da v razdelku »Nastavitve« izberete element »Osnovno« in izberete »O napravi«. Ta razdelek vsebuje informacije o serijski številki mobilne naprave. To številko je treba vnesti na uradno spletno mesto Apple. Uporabniku bodo zagotovljene informacije o garancijskem roku in drugih podrobnostih. Če serijska številka ni prepoznana, je naprava ponaredek.


Druge metode določanja

Poglejmo, kako drugače ločimo originalno napravo od ponarejanja. Morate imeti potrpljenja in preveriti vse funkcije v mobilni napravi. Najprej bodite pozorni na prisotnost prask in prask. Če ima telo pametnega telefona zaobljeno obliko, potem je ta pridobitev bolje upadati. Pomembno je, da preverite delovanje vseh konektorjev in gumbov.
Mobilni telefon takoj priključite na polnilnik. To vam omogoča preverjanjeneprekinjenosti postopka zaračunavanja in pravilnosti njegovega delovanja. Nato morate vstaviti kartico s sedmimi karticami in preveriti delo na internetu. Posnamete lahko nekaj videoposnetkov in preverite mikrofon. Če želite preskusiti ID dotika, vzemite prstni odtis.

Nasveti za nakup

Na vprašanje, kako razlikovati izvirni "iPhone 7" od ponarejanja, ni nedvoumnega odgovora. Eden od izhodov: pripomočki so bolje kupiti v blagovnih znamkah ali pri uradnih trgovcih podjetja.

Kako vizualno prepoznati ponaredek?

Veliko potencialnih kupcev zanima, kako razlikovati izvirni "iPhone 7" od ponarejanja. Na sprednji strani mobilne naprave mora biti tovarniški trak z jezikom za rahljanje. Pametni telefon se prodaja v kartonski embalaži z gladko in prijetno površino na dotik. Vključuje: polnilnik, slušalke in beli kabel. Posebno pozornost je treba nameniti žicam. Biti morajo mehke in na površini slušalk ne sme biti ostrih vogalov. Mobilna naprava ima pokrov, ki ga ni mogoče odstraniti. Ponarejanje pogosto označuje nepravilno blagovno znamko ali model. Uporabnik lahko poveže mobilno napravo z računalnikom, v katerem je nameščen iTunes. Ko priključite originalno napravo, jo sistem zazna in samodejno sinhronizira z njo. V primeru, da program ne posreduje informacij, je pametni telefon ponaredek.
Za jasnost je v članku predstavljena originalna fotografija in ponaredek "Ayfon 7". Poleg tega morate biti pozorni na fotoaparat. Fotoaparat je v izvirni mobilni napravizaščiteni pred zunanjimi vplivi s pomočjo posebnega stekla, brez vrzeli, neenakosti. Ponarejanje se bistveno razlikuje od izvirnega fotoaparata, včasih se med objektivom in obročem kamere lahko stisne list papirja.

Ocenite načrt

Ne, niti najbolj kakovostna ponaredek, ne more natančno ponoviti prvotne zasnove iPhonea. Kitajski proizvajalci še niso mogli reproducirati natančne kopije te naprave.
Ta izjava ne velja samo za telo mobilne naprave, ampak tudi za tehnične zmogljivosti. Ponarejanje prenaša programe veliko dlje.

Povzetek

Število kitajskih ponaredkov "Ayfon" raste iz leta v leto. Pred nekaj leti je bilo preprosto razlikovati ponaredek od originala. S skrbno preučevanjem originalnega in ponarejenega "Ayfona 7" je veliko razlik. Za fakey značilna slaba kakovost slike, slabo montažo in izkrivljeno telo. Danes se ukvarjajo z vprašanjem, kako razlikovati izvirno "iPhone 7" od ponarejanja je postala veliko bolj zapletena.
Kitajski obrtniki proizvajajo ponaredek, ki je vizualno podoben originalu. Ta članek vsebuje izčrpne informacije o tem, kako razlikovati izvirno "iPhone 7" od ponarejanja. Zato, če je končna odločitev o nakupu mobilne naprave, je treba skrbno preveriti. V primeru najmanjšega suma na ponaredek je bolje, da zavrne ta nakup.

Sorodne publikacije