Avto sprejemnik Alpine iDE-178BT: pregled, tehnični podatki, navodila

Alpine je znan po svojih multimedijskih sistemih, z odličnim naravnim zvokom z lepim basom. Avto Alpine iDE-178BT ni izjema. Ta snemalnik ima lepo obliko, pomanjkanje pogona in številne druge funkcije in funkcije.

Kratek opis

Alpine iDE-178BT je bil izdan leta 2013. V tej različici kasetnega predvajalnika obstaja veliko funkcij, kot je sinhronizacija z napravami Epl in napravami v operacijskem sistemu Android, ki prejemajo sporočila od standardnih kurirjev. Tudi v odsotnosti radijske antene lahko sinhronizirate z "iPhone" in uporabite standardno aplikacijo internetnega radia.

Tehnične komponente

Specifikacije Alpine iDE-178BT so predstavljene spodaj:

Montažne mere1 DIN


Sedanje oblikeAAC, WMA, MP3Omejitev moči na linijo, W


)
50Prisotnost kanalov4Radijske frekvenceFMShranjeni radii30tip monitorjazelena, modra, rdeča

črno-beli

Pregled

Pregled Alpine iDE-178BT se začne z videzom avtoradia. Tukaj je višina. Sprednja plošča ne izgleda kot standardna Pioneer-ova tipska glava. Na sprednji plošči je najsvetlejši in najbogatejši enobarvni monitor, ki spreminja svoj kontrast, ko ga gledate podnagib Ne morete zgrešiti velikega gumba "Surss", ki ima eno od štirih svetilk. Levo od tega gumba je prijeten kodirnik na dotik, ki ne drsi v rokah. Okoli nje so gumbi za preklapljanje med posnetki in radijskimi postajami, sprejemanje in zavračanje dohodnega klica, ko je vzpostavljena povezava z "Bluetooth", kot tudi gumb "stop /pavza" in gumb za preklapljanje načinov predvajanja. Pod monitorjem so gumbi za upravljanje shranjenih radijskih postaj, kot tudi gumb za utišanje. Dodatna funkcija gumbov za upravljanje shranjenih postaj je ponavljanje trenutne skladbe in poljubno predvajanje skladb na seznamu predvajanja. Desno od teh gumbov je priključek USB.


Združljivost z aplikacijami, ki podpirajo internetne radijske postaje in poslušanje posnetkov, je pomemben plus. Na primer, če imate aplikacijo Yandex-Music, E-Music ali drugo aplikacijo v oblaku, ne morete poslušati priljubljenih skladb in radijskih postaj, razen telefona. Na srečo malo ljudi zapusti hišo brez telefona. Ker komplet vsebuje oddaljeni mikrofon in trenutno "Bluetooth", lahko radio uporabljate kot prostoročno napravo. Zaradi kakovostnega zvoka se bo glas sogovornika slišal glasno in jasno. Toda kakovost je odvisna tudi od originalnih zvočnikov in kakovosti povezave. S pomočjo kabla za predvajanje lahko predvajate posnetke neposredno iz "iphone". To omogoča preprosto upravljanje knjižnice, vključno z albumi, izvajalci in imeni posnetkov, ter polnjenje telefona na enem mestu.

Enobarvni zaslon v Alpine iDE-178BT ima visoko ločljivost in ločljivost za oba sprejemnika 1 DIN. To je zelo razumljivo in informativno, kolikor je to mogoče. Zaseda precej prostora, zato je vsak element popolnoma viden. Monitor prikaže vrsto naprave, ki jo predvajate, ime skladbe, album in izvajalca, čas poslušanja radijskih postaj, - ime frekvence je označeno. Osvetlitev ima štiri barve dizajna. Če želite spremeniti osvetlitev ozadja, morate spremeniti nastavitve. Barva se spremeni za vsak gumb, ne posamično. Možno je pobrati barvo in slog kabine, kar mu bo dalo bolj barvito obliko. Za glavno enoto je priključek aux za uporabo z dodatnimi napravami. Zakaj je vhod za sabo nejasen. Verjetno zaradi estetike. Na voljo je tudi zadnja vtičnica iz avtomobila, dodatni priključek za anteno, vhod za zvočnike in vhod za krmilni kabel s krmilnimi gumbi.
Vključuje navodila za Alpine iDE-178BT, sam snemalnik, gred za montažo, okrasni okvir, USB - kabel Micro-USB, kabel za polnjenje iPod, daljinski upravljalnik, kabli in adapterji za priključitev na električno energijo kot tudi odstranljiv mikrofon. Glavna značilnost tega snemalnika je kakovost zvoka. V Alpine iDE-178BT je višina. Zaradi nastavitev zvoka ga je mogoče konfigurirati za vsakega uporabnika posebej, saj lahko sistem shrani do 2 nastavitve. Avtomobilski sprejemnik ima naslednje funkcije:
 • poveča nižje frekvence z enim samim gumbom;
 • v prisotnosti nizkotonca obstaja možnost prilagajanja njegove ravni;
 • 10 nastavitev izenačevalnika;
 • 3 linearna izhoda;
 • Priključki USB in mini jack za poslušanje glasbe iz zunanjih medijev;
 • luči za upravljanje gumbov in še veliko več.
 • Povezovanje z letalskimi napravami ponuja naslednje funkcije: iskanje seznamov predvajanja, imen skladb, izvajalcev in albumov ali imen datotek, iskanje po abecedi, možnost uporabe vgrajene e-poštne aplikacije internetnega radia, naključno predvajanje skladb, izvajalca, albuma ali seznama predvajanja, kot tudi možnost polnjenja povezane naprave.
  Analogi
  Analogi Alpine iDE-178BT so podobni zasnovi in ​​specifikacijam snemalnika: Sony MEX-XB100BT, Pioneer DEH-X9600BT in najbolj priljubljeni JVC KD-X35519. Vsako podjetje ima svoj edinstven "čip", kot tudi kakovost zvoka. Alpski sprejemnik ima naraven zvok, bas pa je čist, Pioneer je glasen bas in odlična kakovost visokih frekvenc. Vsak model ima svoje prednosti in slabosti. Vsak lastnik avtomobila izbere kasetofon in njegovo ceno. Konec koncev, avtomobilski sprejemnik za 500 dolarjev (33.000 rubljev) v avtomobilu ali za 1.000 $ (66.000 rubljev) je nekako nelogičen.

  Ocene

  Pros:
 • kakovost zvoka kasetnega snemalnika ni najdražja cenovna kategorija;
 • zanesljivost montaže in kakovost materialov;
 • relativno majhna cena;
 • prisotnost modula "bluetooth" in oddaljenega mikrofona;
 • možnost sinhronizacije z napravami "Epl" in "Android";
 • podpirajo funkcijo predvajanjaskladbe skozi "Blues", ki vam omogoča, da vključite posnetke tudi iz starih telefonov Nokia;
 • odlično ujame radijske postaje tudi brez dodatnega snemalnika.
 • Cons:
 • Osvetlitev zaslona ni kombinirana z osvetlitvijo gumbov;
 • Nedostopnost "EirPleus";
 • rahlo oster prikaz;
 • Nezmožnost uporabe pogonov USB, večjih od 8 gigabajtov.
 • Zaključek

  Prisotnost visokokakovostnega zvoka in privlačne oblike je glavna sestavina kakovostne glavne enote. V nizkocenovnem kupeju je Alpine iDE-178BT odlična izbira za lastnike avtomobilov, ki imajo naprave Apple ali Android z največjim številom funkcij.

  Sorodne publikacije