Kako prenesti iz "Utuba" v "Android"? Brezplačni programi za prenos videoposnetkov iz Uttubea

Mobilne platforme se razvijajo zelo hitro in že je mogoče opaziti, da ima skoraj vsaka podobna naprava internet in dostop do milijonov različnih aplikacij. Vendar ne bomo upoštevali vseh teh elementov, ker je dovolj, da se dotaknemo teme, ki se nanaša na Yutub. Verjetno je vsakdo seznanjen s to storitvijo in najverjetneje se je spraševal, kako prenesti iz Utube na video Android. Konec koncev, ne želite porabiti vsakič, ko prenesete film, je bolje, da ga prenesete in nato gledate ob vsakem primernem času. Ta postopek vam bo vzel veliko časa in vam bo odprl številne priložnosti za pridobivanje video vsebin za osebno uporabo.


Kaj je zdravilo Utub?

Toda preden razmislimo, kako prenesti s spletnega mesta Utuba na Android, bi morali razmisliti o tej storitvi. Utoub je največja in najbolj priljubljena storitev video gostovanja po vsem svetu. Zahvaljujoč temu omrežju si ljudje izmenjujejo videoposnetke, objavljajo spletne dnevnike in samo pokrivajo vprašanja, povezana z različnimi temami. Nekdo uporablja Yutub za prejemanje podatkov, nekdo za zabavo, nekdo drug pa uporablja video gostovanje kot podlago za medije. Za vsakogar je postalo nekaj zanimivega in uporabnega, kar pomeni, da je pomembno vedeti, kako se lahko prenese z YouTuba na Android, tako da jih lahko brezžična naprava predvaja in ne porabi prometa za stalno gledanje. [

Lahko gledate "Yutub"na mobilnih platformah

In na splošno lahko gledate Utub na mobilnih platformah? Pravzaprav je to precej nenavadno vprašanje, vendar bomo na to odgovorili. Zato je Utoub ločen video gostovanje, ki kot osnovo uporablja osebno spletno stran. Mobilne naprave imajo možnost brskanja po spletnih mestih, predvajanja videoposnetkov in poslušanja glasbe - nič ne preprečuje, da bi njihovi lastniki uživali v Youtubeu do njihovega zadovoljstva. Poleg tega je trenutno možno prenesti posebno aplikacijo, ki vam bo omogočila, da takoj preklopite na "Utoub" brez posebnih težav in gledate video posnetke brez nepotrebnega delovanja. Zato je še vedno samo ugotoviti, kako prenesti iz Utuba na Android in lahko začnete aktivno surfanje na področju tega video gostovanje.


Ali lahko prenesem videoposnetke?

Uradno, Utoub ne podpira možnosti za sprejemanje videoposnetkov iz gostovanja. Vendar pa obstajajo številne neuradne funkcije, ki vam omogočajo, da razmislite, kako prenesti videoposnetek iz programa Utuba na Android, in sicer na dva načina:
 • spremenite naslovno vrstico; 20) Program download
 • Vsaka metoda vključuje majhen proces interakcije in čakanja, vendar to ni kritično, saj ponavadi traja le nekaj minut, tako da če se odločite za prvo metodo, je dovolj, da odprete naslovno vrstico želenega videoposnetka. prenesite in nadomestite dva znaka " ss "(brez narekovajev) pred naslovom" YouTube ". Premaknete se na povsem drugo spletno mesto in izbrati morate meritvekakovost videoposnetka in nato kliknite gumb »Prenesi« in videoposnetek bo vaš. Upoštevajte, da ta način ne deluje prek uradne aplikacije za gostovanje videoposnetkov.

  Druga metoda vključuje uporabo aplikacij, ki so deset. Ponujajo drugačen vmesnik in zmožnosti, o njih pa se bomo še pogovarjali. Zdaj veste, kako lahko prenesete iz Utube na Android brezplačno s spreminjanjem naslova, vendar ne pozabite, da ima ta metoda nekatere omejitve glede kakovosti videa, zato bo drugi način osnova tistim uporabnikom, ki nimajo tega vidika. ravnodušen

  Kateri programi so potrebni za prenos?

  Če vnesete poizvedbo, ki vsebuje možnost prenosa videoposnetkov v iskalno polje Google Play, bo program ustvaril veliko število aplikacij. Ampak vam ni treba testirati vse in jih uporabiti, saj le nekaj kvalitativnih razvoja izstopajo na ozadju tako velike raznolikosti: Videoder in UmmyVideoDownloader. Oba programa imata visoko tehnično zmogljivost in delujeta izključno na internetu:
 • Videoder je vsestranski program, ki v celoti kopira uradno YouTube aplikacijo zunaj, vendar ima posebno funkcijo prenosa. V iskalno poizvedbo vnesite želeni videoposnetek, ga poiščite in izberite zahtevano kakovost prenesene vsebine.
 • UmmyVideoDownloader je stranski razvoj, ki samodejno obdeluje povezave do videoposnetkov. Če želite uporabiti to funkcijo, morate najti pravi videoposnetek v YouTubu in kopirati povezave v ta program. Samodejno bo obdelal vse podatke invam bo dala priložnost za prenos.
 • Zdaj veste, kateri programi so potrebni za prenos iz YouTuba na Android s tem videoposnetkom in lahko varno začnete vaditi. Ne skrbite, nihče vas ne bo preganjal za prenos in globe niso ogrožene. Tudi če upoštevamo pravne podrobnosti, se boste izogibali obravnavi, če sploh obstaja.

  Kako skočiti na najvišjo kakovost?

  Zdaj moramo ugotoviti, kako doseči video do maksimuma. To lahko pomaga zgoraj navedenih programov za prenos iz Utuba za Android. Ne ponujajo le možnosti, da dobite potreben videoposnetek, temveč omogočajo tudi nastavitev kakovosti videoposnetka. Kot veste, ima Yutub več kakovostnih formatov, ki jih uporabnik sam izbere. Programi so urejeni tako, da uporabniku omogočajo video v obliki, ki jo lahko izberete v nastavitvah predogleda. Torej, če avtor postavi video v 4K resolucijo, ga lahko prenesete in če je največja ločljivost 360 - na žalost v tem primeru ne bo boljša. Vse je odvisno od avtorja, ki postavi video na video gostovanje.

  Ocenjeni obseg prenosa gradiva

  Zdaj veste vse o tem, kako prenesti video iz Utube na Android, samo morate ugotoviti, koliko lahko tehta. V bistvu je vse veliko lažje, dejstvo je, da Teža filma je odvisna od kakovosti, ki jo izberete.Če nameravate prenesti video z ločljivostjo do 1080, potem ne bo tehtala več kot 1 GB, vendarnadaljnje dovoljenje bo močno povečalo glasnost. Ne pozabite, da dolžina videa vpliva tudi na celotno glasnost, zato vnaprej načrtujte prost prostor na vaši mobilni napravi.

  Sorodne publikacije