Prehod igre "Bradati: razumeti in odpustiti". Kje v igri "bradati", da bi našli vrv?

Ena izmed najboljših mobilnih aplikacij v zadnjem letu, imenovana "Bearded: Razumeti in odpustiti", vam bo omogočila, da se boste počutili v vlogi favorita - varuha Alexandra Borodacha. Ta nesrečen lik, ki nam je znan po stripu "Naša Rusha", nenehno pada v absurdno situacijo. Tu in tokrat morate pomagati protagonistu izstopiti iz nove "avanture". V tem gayed vas čakajo na eno od težkih quests, in sicer, bomo povedali, kje v igri "Bearded", da bi našli vrv.
Opis igre

"Brada" nikakor ni imenovana ena izmed najboljših mobilnih aplikacij letos, ker je bila v kratkem času po izdaji poleti 2016 ta igra vzpostavljena več kot milijon uporabnikov. Uspeh projekta je najboljšim producentom kanala TNT zagotovil v podjetju s strokovnjaki iz studia Comedy Club. "Bearded" je interaktivno iskanje, v katerem bodo igralci sprejeli nepozabno avanturo kot stražar. Naloge so precej preproste in če ste ljubitelj tega značaja, boste popolnoma razumeli logiko prehoda. Toda nekateri igralci se soočajo s težavami, na primer, ne vedo, kje v igri "bradati" najdejo vrv ali druge predmete. Da bi to razumeli, je bil ustvarjen naš vodnik.

Igra "Bradati": mimo

"Kje najti vrv?" - vprašaš. Odgovor je preprost - ta predmet bo dal voznik taksija skupaj s palico. Ampak, da bi jih dobili, morate iti daleč.Konec koncev, voznik ne bo dal te stvari samo tako. In da bi jih dvignili, začnimo od samega začetka igre. Najprej mora Alexander Rodionovich zapustiti stavbo policijske postaje. Če želite to narediti, vzemite krpo in umijte umazane sledi, ki ste jih pustili. Po tem bo nepozaben stražar prost in zapustil sobo.


Na ulici je čakal na pogovor s svojim partnerjem, za seboj je pustil palice, po katerih se je Alexander odločil izpustiti enega. Če želite to narediti, bomo morali izvedeti v prihodnosti, kjer v igri "bradati", da bi našli vrv.

Taksi manipulacija

Približajte se avtomobilu desno od vhoda in se pogovorite z voznikom. Torej mora telesni stražar raztrgati umazanijo, in zaradi tega stopiti v stik z lužo in se vrniti vozniku taksija. Dal vam bo krpo, da očistite avto. Najprej ga namočite v lužo. Pojdite nazaj do voznika in dobite zasluženi denar - 50 rubljev. Zdaj je vaša pot v stavbi, kjer morate vzeti vialo z barvo iz vedra smeti.

Vzemite revijo

. Če želite nadaljevati prehod in ugotoviti, kje v igri "Brada" najti vrv, mora Alexander obrniti vedro in ponovno napisati črko "i" v "y" v besedi "Policija". Nastali "Poluus" se bo smejal babici, ki vam bo prodala kozarec semena po pol ceni. Z nakupom naredite prodajalko lubenice in stisnite sončnična semena v izdelek. Ptice bodo zakopavale, in medtem ko jih bo trgovalec overclockal, boste lahko ukradli njen mobilni telefon.
Prodajalec bo pobegnil v policijo in vasostani za starejšega Ne izgubljajte časa, vzemite eno lubenico in pojdite na okno z mrežo. Raztegnite pod zaboj za seme in prenesite ukradeno sadje partnerju. Počakajte, da se ptice zmočijo, in vaš prijatelj bo zamudil lubenico in omamil golobe. Zberite jih in jih izmenjujte s revijo - to je akcija in bo postal eden od glavnih odgovorov, kako iti skozi igro "Bearded".

Kje najti vrv?

Tukaj smo prišli na kraj, kjer se lahko navadimo na to potrebno temo iskanja. Gremo k vozniku in mu ponudimo pornografsko revijo, ki jo je prejela od babice. Taksist se tega ne bo mogel odreči, namesto tega bo vaš junak dobil smučarja in z njo želeno vrv. Po tem, da končate igro, boste morali iti na območje in ukrasti policijsko kapo. Nato pritrdite en konec vrvi na avto, drugi pa na mrežo zapora. S smučarsko palico, pokrovčkom, barvami in znakom voznika povemo, da je parkiranje tukaj prepovedano. Po tem se bo voznik zlomil in zlomil nesrečo. Ena je sproščena in naš prehod je popoln. Končni

Sorodne publikacije